Αναζήτηση Προφίλ

Strip clubs Kinky Opera Καλλιθέα

 
7.3 (25)
861 0 5 0 0 0
Strip clubs Kinky Opera Καλλιθέα

Πληροφορίες

Περιοχή

Χάρτης-Μap

Address
Λεωφ. Συγγρού 154
Longitude
23.72
Latitude
37.96

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

25 reviews
 
4%
 
64%
 
32%
3-5 stars
 
0%
1-3 stars
 
0%
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοριτσιών
 
7.6(25)
Χορός
 
7.5(25)
Χορός privé
 
5.7(14)
Χώρος
 
7.9(25)
ποτά
 
7.9(25)
Μουσική
 
6.8(25)
Εξυπηρέτηση μαγαζιού
 
8.6(25)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Ρίξτε περισσότερο φως στη σκηνή!
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.5
Χορός
 
9.0
Χώρος
 
7.0
ποτά
 
9.0
Μουσική
 
3.0
Εξυπηρέτηση μαγαζιού
 
9.0

Πέρασμα κι από δω, πριν από μερικές εβδομάδες (η ημερομηνία είναι τυχαία).
Είχαμε αρκετό καιρό να περάσουμε και είπαμε να πάμε να δούμε τι παίζει.
Παρόλο που ήταν βράδυ παρασκευής, δεν είχε πολύ κόσμο. Ίσως να φταίει και το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ 15αρι που ζητάν για είσοδο τις παρασκευές και τα σάββατα.

Οι κοπέλες παίρνουν καλό βαθμό στον τομέα εμφάνιση (οι περισσότερες).
Πολλές μεταγραφές από άλλα μαγαζιά, με κορυφαίες αυτές της Τζούλια και της Κρύσταλ/Κορίνας.
Δεν είναι ιδιαίτερα πιεστικές και ψιλοκαυλαντίζουν καλά.
Οι χοροί είναι αρκετά καλοί (το 9 το έβαλα για τον χορό που μου έκανε η Τζούλια).
Σε γενικές γραμμές, η αύρα των κοριτσιών είναι πολύ καλή. Σε βάζει σε θετική διάθεση!

Υπάρχουν όμως κι άλλα πράγματα, που δυστυχώς χαλάνε την εικόνα του μαγαζιού:
Στα αρνητικά, επαναλαμβάνω αυτό που έγραψα και στον τίτλο της κριτικής: ρίξτε κι άλλο φως στην σκηνή! Πως θα διαλέξεις αυτήν που σου αρέσει αν δεν την δεις πρώτα;;; (εκτός απ' αυτό, ο ντι-τζέι πήρε 3 γιατί έχει πολύ δυνατά και την ένταση της μουσικής).
Για το 15αρι στην πόρτα, τα 'παμε. Είναι επιεικώς απαράδεκτοι! Από κυριακή ως πέμπτη η είσοδος κοστίζει 10ευρώ.
Ακόμη ένα αρνητικό στη βραδιά ήταν η βαριά ατμόσφαιρα. Τσιγαρίλα στο φουλ...

Α,να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι είχε και shows στην πίστα. Δύο με σεξ και στο τρίτο η Ραϊσα μόνη με τον δονητή της! Πολύ ανεβαστικά!

Προσθέτω κι εδώ, το ρόστερ που είχα ποστάρει στην ημερήσια ενημέρωση

Μπετίνα
Ντενίζα (η παλιά)
Ραίσα (πρώην Έβελιν από Sin)
Μόνα Λίζα
Έμιλυ
Αντρέα (πρώην Athens Queens)
Μισέλ
Τζούλια (πρώην Lido)
Εύα
Ζακλίν
Βερόνικα (πρώην Ρωξάνα από Erotica)
Κρύσταλ (πρώην Κορίνα από Sin και Erotica)
Σάγια
Γιάννα
Βαλέρια (πρώην Lido)
Ντάρια
Χίλυ
Στέλλα (πρώην Lido)
Ελπίδα
Σάρα
Τζένιφερ

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 31, 2017
Μια φλογερή Kinky περιπλάνηση
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.5
Χορός
 
8.0
Χώρος
 
8.0
ποτά
 
5.0
Μουσική
 
7.0
Εξυπηρέτηση μαγαζιού
 
8.0
Βραδάκι Παρασκευής κατηφορίσαμε την Συγγρού με τον φίλο lustyman για να βρεθούμε στον γνώριμο χώρο του Kinky Opera κατά τη 01.30. Ο κόσμος ήταν αρκετός. Χωρίς να είναι γεμάτο το μαγαζί (€ 15 είσοδος με ποτό), αποκόμιζες την εντύπωση ότι ένα κομμάτι του ανδρικού πληθυσμού της Αθήνας έπαιρνε μια βαθιά ανάσα από τη διαφαινόμενη συμφωνία με τους εταίρους.
Για τις επόμενες δύο ώρες υπήρχε μεγάλη κινητικότητα με πολλούς χορούς στην πίστα, αλλά και εναλλαγές σε παρέες που έρχονταν κι έφευγαν. Πέρα από τους χορούς, είδαμε και δύο ερωτικά show - το γνωστό με την Κλεοπάτρα και τον Φαραώ αλλά κι ένα νέο, πιο καλοκαιρινό με τρία μωρά να λιάζονται σε μια παραλία υπό τους ήχους του Baywatch και να αρχίζουν σύντομα τα μπαλαμουτιάσματα. Σε αυτό το show, η συμμετοχή του κοινού ήταν καθοριστική.
Συνεχίζοντας να πίνω την κόκα-κόλα μου (στα ποτά έβαλα 5 γιατί δεν ήπια αλκοόλ, καθότι ποτέ δεν εμπιστεύομαι τα στριπτιζάδικα), ξεκίνησα να περνάω σε διαδοχικούς απλούς χορούς (€ 10 έκαστος) δεδομένου ότι η όρεξή μου ήταν περισσή!
Ας προχωρήσω στις κοπέλες:
1) Sandra - Νεαρή καλλονή εκ Ουγγαρίας ορμώμενη. Το στήθος της (νεανικό στητό 2 1/2) είναι για μένα στο ΤΟΠ 5 όσων έχω ποτέ αγγίξει. Μου κάνει εντύπωση αυτή η κοπέλα, γιατί ενώ την πετυχαίνω πολλές φορές να μην έχει όρεξη, όποτε την επιλέγω για χορό, ποτέ δεν απογοητεύομαι.
2) Μελαχρινή Μολδαβή με πολύ καλά Ελληνικά (δυστυχώς δε θυμάμαι το όνομά της). Πάντως, η κοπέλα το'χει κ τιμά κάθε μας ευρώ. Καταπληκτικός χορός, μάλλον ο καλύτερος της βραδιάς μου!
3) Estera - Ρουμάνα, η σταρ του μαγαζιού (συμμετέχει και στα δύο show που είδα). Ο ερωτισμός που εκπέμπει δεν αφήνει κανέναν πιστεύω ασυγκίνητο. Έχω χημεία μαζί της και δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι αντικειμενικός.
4) Catalina - Ρουμάνα μελαχρινή με ωραίο νεανικό κορμί, αλλά ψιλομούφα χορός που κρατάει μόνο 2 λεπτά.
5) Κοκκινομάλλα Ρουμάνα πιτσιρίκα - Λίγο άγαρμπη κ επίμονη στην προσέγγιση, αλλά δεν μετανιώνεις αν ακουμπήσεις το δεκάρικο για απλό χορό.
6) Ξανθιά στρουμπουλή Ρουμάνα - νέα άφιξη. Καλή, αλλά δε θα μείνει στο μυαλό μου για καιρό.
7) Κοκκινομάλλα - Ωραία φατσούλα με παχουλό σώμα (Συγγνώμη που δεν συγκράτησα το όνομά της κι αυτής) - Είπα να τη δοκιμάσω, αλλά δεν επιτρέπει πολλά σούξου - μούξου. Δε θα την πεθυμήσω...
Μη νομίσετε ότι μου έπεσε η καύλα μετά τους πρώτους χορούς. Απλώς έτυχε να δοκιμάσω νωρίτερα, αυτές που μου άφησαν τη θεικότερη εντύπωση.
Όπως καταλάβατε (και πρώτος ο υπογράφων), καλύτερα να είχα πηδήξει με τέτοια κατάθεση χρημάτων....
Δε μετανιώνω πάντως, γιατί συνολικά, πέρασα πολύ καλά!
Και εις άλλα...

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 17, 2015
Καλή εντύπωση!
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοριτσιών
 
9.0
Χορός
 
7.5
Χορός privé
 
10.0
Χώρος
 
10.0
ποτά
 
9.0
Μουσική
 
9.0
Εξυπηρέτηση μαγαζιού
 
10.0

Μετά το πάρτυ του adult forum στα Εξάρχεια με συμ-forum-ίτη καταφύγαμε στο εν λόγω strip-club της Λ. Συγγρού Σαββάτο ξημερώματα στις 3:00 . Μάλιστα , περιμέναμε και έταιρο συμ-forum-ίτη που δεσμεύτηκε ότι θα ερχόταν με δικό του όχημα , αλλά τελικά δεν εμφανίστηκε...Δεν είχε πολύ κόσμο , κάτι που μας εξέπληξε για την ημέρα και την ώρα προσέλευσής μας αλλά με τόσο όμορφες παρουσίες γύρω μας καταλήξαμε ότι θα είχαμε περισσότερη άνεση χρόνου να ασχοληθούμε μα αυτές... Δυστυχώς , η μνήμη μου δεν είναι τόσο ισχυρή που να ενθυμούμε τα ονόματά τους οπότε θα περιγράψω γεγονότα και εντυπώσεις...
Καταρχήν οι κοπέλες είναι πανέμορφες και με υπέροχα κορμιά και πολλές εξ αυτών ψηλές και εντυπωσιακές , σε βαθμό που αν κάποιος κατατρύχεται από εσωτερικές ανασφάλειες είναι εύκολο να συντριβεί ο αδύναμος ψυχισμός του. Αν όμως η Ψυχή του είναι αλάβωτη και πυρωμένη τότε σίγουρα θα θεωρήσει το εν λόγω οίκημα ως Θεραπευτήριο ,κατά την έννοια που του προσέδιδαν οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι , δηλαδή προσφέρει Ωραίο θέαμα , σε έναν Ωραίο χώρο και με Ωραίες παρουσίες ...άρα δημιουργεί Ωραία συναισθήματα (πέρα από τις γεννετήσιες ορμές) και αυτό καταλήγει στην Ηδονή ( Επίκουρος ''ζειν ηδέως'') ....
Βασική προϋπόθεση για αυτό είναι η κοπέλα που θα επιλέξει κάποιος για χορό και λοιπές δραστηριότητες που επιτρέπουν οι κανονισμοί του καταστήματος (στα όρια της ευπρέπειας βεβαίως) είναι η ενεργειακή επικοινωνία μεταξύ πελάτου και καλλλιπύγου χορεύτριας ...που πολλοί αποκαλούν να ταιριάζει η χημεία των αντισυμβαλλομένων είτε το θεωρούν καταλληλότητα της στιγμής είτε επικαλούνται άλλους τυχαίους παράγοντες επί τούτου , αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι βαθύτερο και αλγοριθμικά ρυθμιζόμενο που δεν είναι όμως η κατάλληλη στιγμή να αναπτύξουμε και να εμβαθύνουμε σε αυτό...
Όσον αφορά τον συμ-forum-ίτη που με συνόδευε επιδόθηκε σε 3 χορούς με 3 διαφορετικές κοπέλες που η πιο εντυπωσιακή και σε παρουσία και σε απόδοση ήταν η Εστέρα , που προταγωνιστεί και στα sex-show του club , και η οποία πέρα από το ότι δεν φείδεται χρόνου είναι και πολύ διαχυτική και εκδηλωτική και κατά τα λεγόμενά του του άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων τόσο που προβλέπω να το επανεπισκεπτόμαστε σύντομα....
Στην περίπτωσή μου τώρα , ενώ στην αρχή δεν είχα πρόθεση να προτιμήσω κάποια από τις κοπέλες που ανά 5 λεπτά μας επισκεπτόντουσαν στο τραπεζάκι μας ,σε μια επιχείρηση ''γοητείας'' και ''θέλξης'' , που με την ωραιότητα της παρουσίας τους και την γλυκήτητα των λόγων τους επετύγχαναν , τελικά υπέκυψα στο κάλεσμα μιας Σειρήνας που με περισσή σαγήνη με υπέταξε....και πιστέψτε με είμαι πολύ εγκρατής , αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν άντεξα και υπέκυψα....Είναι ψηλή 1,74 αν ενθυμούμε καλώς , καλοβαλμένο σώμα και ωραίο πρόσωπο με μελαχρινό μαλλί πιασμένο αλογοουρά , με μεγαλούτσικη μύτη που ταιριάζει όμως με το μέγεθος και το σχήμα της κεφαλής της και δείχνει υπέροχη και μιλάει μόνο αγγλικά , αλλά σε επίπεδο που μπορεί κάποιος να κοινωνικοποιηθεί μαζί της ... Ο λόγος που την περιγράφω κατ'αυτό τον τρόπο είναι επειδή δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά της καθώς μου το είπε πριν τον πρώτο χωρό που την πήρα και μετά όταν τελειώσαμε με το prive από συστολή εντράπηκα να της ζητήσω να μου υπενθυμίσει το όνομά της...Την πήρα 3 χορούς όπου πραγματικά όπου με άγγιζε ένιωθα σαν να με διαπερνάει ηλεκτρικό ρεύμα , σαν να μου προκαλούσε κάποια ηλεκτρεγερτική δύναμη , σαν να με φόρτιζε....Και βέβαια φυσικό επακόλουθο αυτού ήταν η ιδιωτική (prive) κατάληξη....στην οποία μετά την έντονη ψυχική μου φόρτιση ακολούθησε η σωματική μου αποφόρτιση με ένα γλυκό και ηδονικό ΤΕΛΟΣ από τις υπέροχες παλάμες της , ενώ εγώ ήμουν απασχολημένος με το ολόγυμνο αγαλματένιο κορμί της...
Τέλος να σχολιάσω ότι άξιο ψόγου όσον αφορά το κατάστημα ήταν ότι δεν ανέβαιναν επί σκηνής συχνά κοπέλες για χορό ....συγκεκριμένα από τις 3:00 - 6:30 που αναχωρήσαμε υπήρξαν 2 ωραία sex show με την Κλεοπάτρα και το Φαραώ και ένα ζευγάρι σε διάφορες ερωτικές σκηνές και 1 χορός μιας κοπέλας ....τον υπόλοιπο χρόνο η αυλαία ήταν άδεια και δημιουργούσε στους επισκέπτες το αίσθημα της κατήφειας....Καταληκτικά αυτό που μας εντυπωσίασε είναι ότι μετά τις 6:00 το κατάστημα πλημμύρισε από κόσμο ενώ είχε ήδη ξημερώσει και επέλθει η Ανατολή ....

Πληροφορίες

Ημερομηνία
June 13, 2015
Απο τα καλυτερα που εχω δει!
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοριτσιών
 
9.0
Χορός
 
9.0
Χώρος
 
10.0
ποτά
 
9.0
Μουσική
 
7.0
Εξυπηρέτηση μαγαζιού
 
9.0
Πηγαμε χτες (Σαββατο) αρχικα στο Burlesque/Women's toys γιατι ειχα υποσχεθει στα κοριτσια της παρεας αντρικο στριπ και φαγαμε τρελη ξενερα. Εκτος του οτι ητανε αδειο, τα σοου ητανε αθλια (αντρικα και γυναικεια) και ειχανε μονο εναν αντρα στριπερ που δεν το χε.

Τελος παντων καταληξαμε στο Kinky τελικα και μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα - σχεση με LIDO που πηγα επισης προσφατα και Burlesque, κερδιζει στα παντα: πολυ πιο ωραιες γυναικες στο συνολο, καλυτερες συμπεριφορες (δεν σου σπανε τα @@ αλλα ειναι και πολυ θερμες, ερχονται καθονται πανω σου και δεκτικες στο χουφτωμα) και πολυ καλο σερβις. Και κορμια για ολα τα γουστα... ευτυχως, ελαχιστες με σιλικονατα, σε αντιθεση με το LIDO που μιας στις δυο ειχε ψευτικα βυζια.

Το μονο σχετικα απογοητευτικο ητανε τα σοου με σεξ, αφου οι αντρες ειχανε strap-ons και κακογαμουσανε (σα σπαστικα)

Πληροφορίες

Ημερομηνία
December 27, 2014
W
1 reviews
Κακός Οιωνός για το 2014
Γενική βαθμολογία
 
6.0