Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 19 10 0.5
XXX Hotels Sex Hotels 03 December, 2020 3819
Καλό & Βολικό
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.6
Χώρος

7.5
Καθαριότητα

8.0
Εξυπηρέτηση/service

7.0
Πρόσβαση & parking

8.5
Αναμονή

9.0
Διακριτικότητα

7.0
Σχέση ποιότητας-τιμής

7.5

Οι ημερομηνίες είναι τυχαίες. Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς πήγα. Γράφω κάποιες κριτικές για παλαιότερες εμπειρίες. Αν οι admins θεωρούν ότι είναι πολύ ετεροχρονισμένες ή ότι πρέπει να σβηστούν για κάποιο λόγο, παρακαλώ να το κάνουν.

Αρκετά καλό και βολικό για μένα, το τιμάω συχνά.
Παροχές: parking, τηλεόραση, κλιματισμός, room service
Οι χώροι του είναι αρκετά καλοί.

Από το room service δεν έχω παράπονο.
Στα θετικά το υπόγειο parking που διαθέτει το ξενοδοχείο. Επίσης, βρίσκεις πολύ εύκολα να παρκάρεις και έξω.
Από θέμα διακριτικότητας είναι επίσης σε πολύ καλό επίπεδο. Το προσωπικό είναι αρκετά διακριτικό. Στα συν και το ασανσέρ που οδηγεί από το parking κατευθείαν στη reception, χωρίς να χρειάζεται να βγεις σε εξωτερικό χώρο. Θετικό και το ότι βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή και σε δρόμο χωρίς κίνηση.
Για το θέμα της αναμονής, μέχρι τώρα δεν έχει χρειαστεί να περιμένω. Όσες φορές έχω πάει έχει πάντα δωμάτιο.

Επίσης μέχρι τώρα δεν έχω πετύχει γραφείο ή κοπέλα που να μην έρχεται σε αυτό το ξενοδοχείο.

Τα δωμάτια είναι μια χαρά.
Μου αρέσουν τα φώτα πάνω από το κρεβάτι (στο προσκέφαλο – καθρέφτη) και ο κρυφός διακριτικός φωτισμός στο ταβάνι (με κόκκινο φως).
Δυστυχώς τα φώτα στο προσκέφαλο κάνουν θόρυβο και σε κάποια δωμάτια δε δουλεύουν πια.

Από καθαριότητα είναι σε καλό επίπεδο.

Το πρόβλημα είναι στο μπάνιο, το οποίο πλημμυρίζει αμέσως εξαιτίας της πολύ μικρής ντουζιέρας.

Επίσης οι καθαρίστριες πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να κάνουν ησυχία και να μη φωνάζουν ώστε να μην ενοχλούν τους πελάτες.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
September 01, 2011
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Αφήστε μια απάντηση