Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 19 10 0.5
XXX Hotels Sex Hotels 03 December, 2020 3820
Αρκετά τίμια επιλογή!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.6
Χώρος

8.5
Καθαριότητα

9.0
Εξυπηρέτηση/service

8.5
Πρόσβαση & parking

9.0
Αναμονή

9.0
Διακριτικότητα

8.5
Σχέση ποιότητας-τιμής

8.0
Το εν λόγω ξενοδοχείο βρίσκεται πίσω από το Ωνάσειο νοσοκομείο και δεν το πιάνει πολύ εύκολα το μάτι σου αν και είναι αρκετά κοντά στην Λ.Συγγρού. Το έχω επισκεφτεί κάποιες φορές στο παρελθόν και οι εντυπώσεις μου ήταν θετικές όλες τις φορές. Είναι σχετικά καινούριο ή πιθανώς πρόσφατα ανακαινισμένο και με αρκετό χώρο για πάρκινγκ έξω ακριβώς από το ξενοδοχείο αλλά και στους γύρω δρόμους. Φυσικά εξαρτάται από την ώρα που θα πάει κανείς αν θα βρει θέση. Σε γενικές γραμμές όμως βρίσκεις να παρκάρεις εύκολα.

Η ρεσεψιόν είναι διακριτική και με εξυπηρετική. Οι τιμές για τα δωμάτια είναι οι στάνταρ που παίζουν στα περισσότερα με 22 Ευρώ το κανονικό δωμάτιο και ανεβαίνει. Τα δωμάτια τώρα, είναι τα κλασικά (δεν νομίζω να έχει θεματικά), φαίνονται καθαρά και έχουν όλα τα απαραίτητα κονφόρ. Κλιματισμό, TV με εκπαιδευτικό πρόγραμμα, μεγάλους καθρέφτες στους τοίχους ενώ το μόνο μείον είναι πως τα μπάνια είναι σχετικά μικρά χωρίς κάποια κουρτίνα στις ντουζιέρες με αποτέλεσμα να γίνονται όλα λίμπα... Δεν ενδείκνυται για συνοστισμό. Ένας-ένας την φορά... Δεν ξέρω πως είναι βέβαια το μπάνιο σε κάποια πιο μεγάλα δωμάτια. Υπάρχουν καθαρές πετσέτες με το όνομα του ξενοδοχείου ραμμένο επάνω οι οποίες είναι σχετικά μεγάλες και σαπουνάκια τόσο τα κλασικά στρογγυλά με το περιτίλιγμα όσο και μικρά σωλινάρια ειδικά για το ντουζ. Σχετικά καλό VFM και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος.

Υ.Γ. Η ημερομηνία είναι ενδεικτική μιας και περιγράφω την γενικότερη εμπειρία μου για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο όλες τις φορές που το έχω επισκευτεί.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
June 08, 2012
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 3 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Αφήστε μια απάντηση