Αναζήτηση

Review Detail

8.2 19 10 0.5
XXX Hotels Sex Hotels December 03, 2020 1432
Αρκετά καλό ξενοδοχείο με ορισμένα εργονομικά μειονεκτήματα στο μπάνιο
Overall rating
 
7.5
Τρείς φορές το επισκέφτηκα τη μια αρχές Σεπτεμβρίου 2010, την άλλη δύο βδομάδες πριν την ημερομηνία που αναγράφεται και την τελευταία την ημερομηνία που αναγράφεται. Τα δωμάτια που επισκέφτηκα ήταν το δωμάτιο 215 και τις υπόλοιπες φορές στο 404. Όλες τις φορές που το επισκέφτηκα πλήρωσα 22 ευρώ και ήταν όλες Πέμπτες απογεύματα. Οι κοινόχρηστοι χώροι καθαροί (το μόνο που με χάλασε ελάχιστα στο χώρο στην τελευταία επίσκεψη ήταν η ελαφριά μυρωδιά τσιγαρίλας που είχε το δωμάτιο που έφυγε μόλις άνοιξα το παράθυρο) καινούργιοι και καλαίσθητοι.

Διακριτικότητα προσωπικού άριστη (και της κοπέλας στην ρεσεψιόν και της καμαριέρας στον διάδρομο που της ζήτησα ένα αφρόλουτρο) καθώς και του χώρου. Ηχομόνωση υπάρχει σε αρκετά μεγάλο βαθμό και δύσκολα αντιλαμβάνεται κάποιος καμιά κραυγούλα ηδονής. Ήσυχο σχετικά ξενοδοχείο αν και συνορεύει με τη λεωφόρο Συγγρού. Εύκολη πρόσβαση σε αυτό και με αμάξι και στάθμευση στο υπόγειο παρκινγκ αλλά και με ΜΜΜ στη στάση Ωνάσειο (από κέντρο με το λεωφορείο 550) Τα δωμάτια καινούργια και καλαίσθητα επίσης καθώς και καθαρά. Τηλεόραση καινούργια με flat screen στον τοίχο. Συν βρίσκω επίσης το φωτισμό και στους κοινόχρηστους χώρους, φωτάκια κατά μήκος των διαδρόμων και στο δωμάτιο κρυφός φωτισμός καθώς και δυνατότητα ρύθμισης της έντασης του φωτισμού.

Τα κύρια του μειονεκτήματα είναι στο μπάνιο… αν και πολύ καθαρό μπάνιο με καθαρές και μυρωδάτες πετσέτες και αισθητικά όμορφο ο νιπτήρας είναι μικρός κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει χώρος για να ακουμπήσεις τίποτα και το ντους υπερβολικά στενό και μικροσκοπικό. Είναι αδύνατο κάποιος να κάνει ντους εκεί μέσα χωρίς να πλημμυρίσει το δωμάτιο. Εκείνο που μου έχει κάνει επίσης ιδιαίτερη εντύπωση είναι τα αφρόλουτρα που διατίθενται… έχουν υπέροχη μυρωδιά. Μειονέκτημα επίσης το ότι στο κλιματιστικό δεν μπορείς να αλλάξεις θερμοκρασία και είναι μόνιμα στους 19 βαθμούς. Το χειμώνα επίσης άκουσα πως τα δωμάτια είναι αρκετά ζεστά χωρίς την χρήση θέρμανσης. Πραγματικά όμως βρίσκω άσκοπο το γεγονός ότι θέλουν standard τιμή τα 22 ευρώ και δεν το ρίχνουν στα 20 και να ψάχνεις να χαλάσεις κάθε φορά.

ΥΓ: Από την εμπειρία μου με το μέγεθος του μπάνιου που είναι τόσο μικρό και εάν είστε και ατσούμπαλοι με τα νερά με το αναμενόμενο καταστροφικό αποτέλεσμα καλύτερα να αφήσετε την κοπέλα να χρησιμοποιήσει πρώτη το μπάνιο αποφεύγοντας έτσι ακούσιες (ελπίζω!) καθυστερήσεις (δεν είναι και ότι πιο εύκολο για κάποιον/κάποια να ετοιμαστεί σε ένα ήδη πλημμυρισμένο μπάνιο) στο μπάνιο εκτός και εάν μπείτε μαζί της. Ευχαριστώ πολύ για την αναμονή σας και τα άτομα που μου παραχώρησαν την πληροφόρηση για να γράψω την κριτική που ελπίζω να μην σας κούρασε αλλά να βοήθησε.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
October 21, 2010
T
27 reviews
Report this review Was this review helpful? 2 0

Comments

Already have an account? or Create an account