Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.8 3 10 0.5
Call Girls
22 July, 2015
828
με το κιλο #2
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
4.8
Εμφάνιση πρόσωπο
6.0
Εμφάνιση σώμα
2.0
Συμμετοχή
7.0
Συμπεριφορά/Social time
5.5
Καθαριότητα κοπέλας
6.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
0.5
Απαραδεκτο για το συγκεκριμενο πρακτορειο όχι να εχει την κοπελα (η οποια ηταν πολύ καλη και δεν εχω να πω κατι στη συμπεριφορα της)
αλλα για τις τοσο ψευτικες φωτογραφιες που εχει.
μιλαμε καμια σχεση +25 κιλα και + 7 διπλες στην κοιλια και πολύ φαντσια και θα καταλάβεις.
σχολιαζοντας πραγματα που εχουν ειπωθεί:
1.όχι δεν είναι όπως οι φωτο από τη μεση και πανω διοτι τα κιλα είναι πολλα .και το προσωπο δεν μπορει να είναι ιδιο αδυνατο και χονδρο.
2.η ωρα περναει ευχαριστα μονο στο σοσιαλ διοτι είναι ευχαριστη και εξυπνη κοπελα. Αλλα μπορω να παρω και κανα φιλο μου τηλεφωνο όμως και να τα πουμε μια ωριτσα πιο καλα θα περασω. τζαμπαααα.
3.και αν χασει το ψωμι της η κοπελα δεν νομιζω να φταιμε εμεις . μαλλον τα ψεματα φταινε.
γραφω πιο πολύ στα μη πετυχημένα πειραματα που κανω..
η αληθεια είναι δεν διαβασα καλα πριν παρω ...
Τιποτε άλλο.
αλλα για τις τοσο ψευτικες φωτογραφιες που εχει.
μιλαμε καμια σχεση +25 κιλα και + 7 διπλες στην κοιλια και πολύ φαντσια και θα καταλάβεις.
σχολιαζοντας πραγματα που εχουν ειπωθεί:
1.όχι δεν είναι όπως οι φωτο από τη μεση και πανω διοτι τα κιλα είναι πολλα .και το προσωπο δεν μπορει να είναι ιδιο αδυνατο και χονδρο.
2.η ωρα περναει ευχαριστα μονο στο σοσιαλ διοτι είναι ευχαριστη και εξυπνη κοπελα. Αλλα μπορω να παρω και κανα φιλο μου τηλεφωνο όμως και να τα πουμε μια ωριτσα πιο καλα θα περασω. τζαμπαααα.
3.και αν χασει το ψωμι της η κοπελα δεν νομιζω να φταιμε εμεις . μαλλον τα ψεματα φταινε.
γραφω πιο πολύ στα μη πετυχημένα πειραματα που κανω..
η αληθεια είναι δεν διαβασα καλα πριν παρω ...
Τιποτε άλλο.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
September 14, 2015
Πόλη
αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120