Αναζήτηση

Review Detail

8.8 10 10 0.5
Call Girls December 30, 2020 802
Καθαρόαιμο GFE !!!
Overall rating
 
8.4
Η Λάουρα είναι ένα ακόμα κορίτσι από τη Βουλγαρία που έρχεται με το συγκεκριμένο γραφείο . Η συνεννόηση στο τηλέφωνο έγινε πολύ εύκολα και το ραντεβού κλείστηκε για την επόμενη μέρα .

Έφτασε νωρίτερα από ότι την περίμενα . Ανοίγοντας , αντίκρισα ένα ψιλόλιγνο , νεαρό & γελαστό κορίτσι . Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα τα πρώτα λεπτά , είναι ότι είναι επικοινωνιακή , και σπάει ο πάγος πολύ εύκολα . Ελληνικά δεν μιλάει , αλλά τα Αγγλικά της είναι πάρα πολύ καλά . Πρώτη φορά στην Ελλάδα για δουλειά , είχε ξανάρθει μόνο για διακοπές .

Το ντύσιμο της θα το θεωρούσαν οι περισσότεροι sexy , στενό εφαρμοστό τζιν με ψηλοτάκουνες γόβες και διχτυωτό μπλουζάκι που δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία . Θα την προτιμούσα με ένα απλό Tshirt….για μένα αυτό ήταν μια στιλιστική υπερβολή , που δεν ταίριαζε με το χαρακτήρα της .

Από εμφάνιση τώρα . Είναι γύρω στο 1.70(+) , με πολύ γυμνασμένο κορμί και πολύ όμορφη επιδερμίδα . Στήθος σιλικονάτο , σκάρτο 3αρι , με ωραίες ρώγες . Ένα πάρα πολύ καλός συνδυασμός γενικότερα , που εμένα προσωπικά έπεφτε μέσα στα γούστα μου . Στο πρόσωπο , δεν θα έλεγα πως εντυπωσιάστηκα όπως με το κορμί της . Ίσως να έφταιγε το ότι ήταν αμακιγιάριστη . Παρόλα αυτά , το χαμόγελο της , έκρυβε την κάθε ατέλεια .

Η Λάουρα είναι ένα καθαρόαιμο GFE στο κρεβάτι . Της αρέσει να παίζεις μαζί της και στο ανταποδίδει . Δεν ντρέπεται να σου πει τι της αρέσει . Παίρνει πρωτοβουλίες και έχει πολύ ωραία στησίματα . Κάνει φιλότιμες προσπάθειες για Deep Throat , αλλά δεν το κατέχει…και αν την αφήσεις δουλεύει και πολύ το χέρι . Το σώμα της είναι πολύ ευλύγιστο και ίσως το παρατράβηξα προσπαθώντας να δω πόσο , αλλά αυτή αδιαμαρτύρητα , το αντίθετο θα έλεγα, με παρότρυνε για πιο έντονες διεισδύσεις , όπου μας οδήγησαν σε μια ταυτόχρονη κορύφωση .

Δεύτερο γύρος δεν υπήρξε . Παρότι είχαμε περίπου 20 λεπτά ακόμα , πιάσαμε τη κουβέντα , που αν την αφήσεις δε σταματάει . Και δεν το γράφω σαν αρνητικό , δεν προσπαθεί να σου ροκανίσει το χρόνο . Απλά το επισημαίνω για αυτούς που δεν είναι και τόσο του Social .

Για να συνοψίσω λοιπόν , η Λάουρα είναι ένα νέο , ευχάριστο και sexy κορίτσι . Το σώμα της είναι το μεγάλο της ατού , για αυτούς βέβαια που τους αρέσει η μοντελέ εμφάνιση . Για αυτούς που τους αρέσουν οι πληθωρικές , ακατάλληλη . Για μένα ήταν μια ευχάριστη συνάντηση , που ίσως την επαναλάβω στο όχι άμεσο μέλλον .

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 29, 2011
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
170
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Report this review Was this review helpful? 3 0

Comments

Already have an account? or Create an account