Αναζήτηση

Review Detail

8.8 10 10 0.5
Call Girls December 30, 2020 796
''SAT NIGHT FEVER''.
Overall rating
 
9.8
Κατόπιν γρήγορου σερφινγκ στο τόπικ cg με την δικία μου έφυγε ςμς στο γραφέιο συγκεκριμένα για Laoura. Τώρα γιατί ςμς? Δεν ξέρω έτυχε. Όποτε δεν μπορώ να πω για τα ‘’-σεις και τα -σας’’του γραφέιου . Όμως η συνεννόηση έγινε γρήγορα και έυκολα για συνάντηση σε ξενοδοχείο Ν.προαστίων το ίδιο βράδυ. . Το κυρίως σέρβις που ζητήθκε ήταν FFM. Το αναφέρω γιατί από προηγούμενες εμπειρίες δεν είναι και το ευκολότερο για να πέτυχει το γλυκό και έτσι υπήρχε ένα αίνοιγμα.
Και …59΄ χτύπησε η πόρτα του δωματίου . Μια πολλή ευχάριστη έκπληξη. Πολλη όμορφα
ντυμένη με σκούρο τζίν μπότα διάφανο κορμακι από πάνω με θέα το μαύρο σουτιέν από μέσα και μόστρα στηθος απο το μισάνοιχτο μπουφανάκι. Φιλιά και συστάσεις περάσαμε στην πορτοκαλάδα και στο ακαδημαικό πεντάλεπτο. Είναι πολύ επικοινωνιακή γελαστή και ευχάριστη.Όλα αυτά βέβαια είναι και θέμα χημείας αλλά αντικειμενικά τα έχει. ( και δεν συνατιθίκαμε για ψυχανάλυση).
Φτάσαμε ντουζαρισμενοι (γαιτί σχεδόν ένας τοίχος μας χωρίζει οπότε το ντουζ το έκανε μόνη της. Περάσαμε στον στιβο και αρχίσαμε με χάδια φιλία . Λίγο κομπλαρισμένη στην αρχή ,γιατί δεν ήξερε τι πως και μέχρι που να ανοιχτεί αλλά επειδή είμαστε και εύκολοι άνθρωποι δεν πτοηθήκαμε. Έπεσε η σχετική καθοδηγηση.
Σώμα λαμπάδα (και όχι λόγω ημερων η παρομοίοση) και εγγύηση για τους λάτρεις του σώμα μοντέλου. Αλλά πολυ αρμονικό . Επιδερμιδα βελούδινη. Συνδιασμός γυμναστικής και κρέμας βεβαια αλλα πολύ καλό αποτέλεσμα.Το σολαριυμ υποφερτό , όχι έντονο ( αν και εκτος καιρού ακόμα!).
Χωρις ιδιαίτερη προσπάθεια άρχισε να παίρνει πρωτοβουλίες και ενεργή συμμετοχή και αρχίσαμε τα διάφορα συμπλέγματα όπως και όπoτε ο καθένας ήθελε .Όχι πολλή εμπειρία από bi-sex αλλά ικανοποιητική. Καλή χημεία και συγχρονισμός.Καλή βαθειά πίπα με υπομονή και περισσια αντοχή . Αφού γευτίκαμε το πολύ περιποιημένο ( almost bold) ) …νακι/ κουλουρι της ποικιλοτρόπος και ενώ έπαιζε 69 μεταξύ τους άρχισε ελαφριά εισβολή /πισωκολιτό για λίγο και βουρ για κουλούρι . Δεν έχει πολύ για να γεμίσεις τα χέρια σου αλλά πολύ ωράιο σφιχτό κωλαράκι .Προτίμησε να τον πίασει και να τον σπρωξει με το χέρι της αλλά δεν με χάλασε καθόλου.Πολλή καλή στην κίνηση της και στις φωνές της .Βέβαια το στόμα ήταν απασχολημένο αλλά εννοώ χωρίς ‘’φαμφάρες’’ ( να βαράνε τοίχους από δίπλα ) .Το’ χει αφού πέρασε τουλαχιστον κανένα πεντάλοπτο με πλήρες σφυροκόπημα κουλουριού από πυροβολικό και ..νιου από ΟΥΚ ναυτικόυ.
Έκανα παυση και μετά από γρήγορη ανασύνταξη την τράβηξα για τελική πίπα χωρίς αλεξίισφαιρο ενώ το ναυτκό συνεχιζε και στα δύο μέτωπα. Δεν άργησα να εναποθέσω όλα τα πυρά στο στόμα της ενώ συνέχιζε σε σημείο να την σταματίσω μην χαλάσει την κάνη. Σηκώθηκε και αφου πηγε μπάνιο να ‘’τιμήσει τους νεκρούς ‘’ επέστρεψε για το ναυτκό.Έπεσε σε ένα απίστευτο (κατά δήλωση ) πλακ γλυφομούνι μέχρι τελικής όπου όντως μπορώ (απίστευτο ) να συμφωνήσω εκ του αποτελέσματος. Μετά πιάσαμε εκείνο
το αρχικό πεντάλεπτο με τσιγαρο και λιγο τσατινκ, και εκεινα τα ποτά.Τι ποτά την
πορτοκαλαδα εννοω. (Απ’ ότι διαβάζω το γαφείο μάλλον φημιζεται για Smoking/alcohol free policy).
Τιμάει το δωράκι της και πραγματικά μου έκανε εντύπωση η νορμάλ τιμή γραφείου και χωρίς + παρελκόμενα ( ταξί ή όπως αλλιώς τα βαφτίζουν). Εκείνα τα 350 εουρα για καλησπέρα και μετά συν συν συν..... δεν παίζονταν με τίποτα. ( τεσπα άλλο θέμα).
Επειδή ίσως πρέπει ναι γράψω και κάτι αρνητικό. Δεν μας πολυάρεσε η σιλικόνη. ‘’Φοβόμουν μην σπάσω κάτι’’. Βέβαια η ρώγα είναι όλα τα λεφτά.
Πραγματικά ηταν πάρα πολύ καλη εμπειρία . Σ;iγουρα την ξαναβλέπουμε (όταν με το
καλό ξαναγυρίσει ) χωρίς ενδιασμούς και επιφυλάξεις.
-Οι φωτό την αδικούν !.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 16, 2011
Πόλη
ΑΘΗΝΑ ΝΠ
Χώρα
ΕΛΛΑΔΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
250
Εξτρά €
50
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Καλύτερη από τις φωτογραφίες
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Report this review Was this review helpful? 1 0

Comments

Already have an account? or Create an account