Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 23 10 0.5ΞΕΛΑΡΥΓΚΙΑΣΤΗΚΑ!!!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση πρόσωπο
7.5
Εμφάνιση σώμα
8.0
Συμμετοχή
9.0
Συμπεριφορά/Social time
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
5.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.5
Τα έχουμε πεί όλα αλλά μία επανάληψη δεν βλάπτει...Το κορίτσι μας είναι τουμπανο και καυλερό κάνει οτι θες όπως το θές με όποιον θές :) και γενικά είναι κορίτσι που δεν θα πεί. Ιδιαίτερη μνεία στην ρουφοσχολή της Ουκρανίας (τώρα τι διαβάζουμε για τις ρουμάνες δεν ξέρω) αλλά η σχολή αυτή λέει δυνατά, βαθείά, γλυφοκώλι, αρχιδοπέρασμα τρίψιμο με το χέρι, τα χείλη τα μάγουλα, κέρωμα, γυάλισμα ξεσκόνισμα και η Χούβερ δείχνει πολύ αδύναμη να φτάσει αυτές τις επιδόσεις...Τώρα τα θέλει μάθημα στην πιπα που είδα κάπου εδω πέρα...εγώ λέω απλά οτι δεν τολμήσατε μαζί της..Φακ μαϊ μαουθ τα 40 λεπτά δεν το λές οτι θέλει κ φροντιστήριο....Αμυγδαλες δεν πρέπει να έχει πιά πρέπει να τις έβγαλα (καλά κα΄τουράω κ λίγο) Τα υπόλοιπα όλα πρησμένα τραβηγμένα τουρμπαρισμένα (γυναίκα) όπως φαίνεται κ στις φωτό και με χαμόγελο στα χείλη! Μια ένστανση: Μπαίνει για μπάνιο κ ενώ έτρεχε το νερό έβλεπα σκιά να κουνιέται...λέω !!! κάτι δεν είναι σωστό...πάω παίρνω μάτι και...είναι έξω απο το μπάνιο κ το νερό τρέχει μόνο του!!!!! ΑΑΑΑΑ κουφάλα λέω μπάινω μεσα ταυρος κ της λέω έχει ζέστη έχω ιδρώσει θέλω ενα ντουσάκι κ έλα κ εσύ (όχι μωρή κουφάλα θα μου ξεφευγες) αν κ μου είπε έκανα πριν έρθω οκ αφού θα κάνουμε μαζί!! Νταμπανόβουρτσα με τρίχες ελέφαντα την περασα και όλο γέλαγε επειδή γαργαλιόταν μέχρι που κοκκίνησε το δέρμα (εντάξει έβαλα και δάχτυλο!!)...
Στο 60 λεπτο: Ρούφηγμα αυτη μπροστά, αυτή απο πάνω, εγώ απο πάνω, όρθιος ρούφα μωρή κλπ...Γύρισμα στο πλάι στα τέσσερα ξάπλα ξανά πλάι ξανά όρθιος αχχχ κουραστηκα της λέω ...κάτσε να βοηθήσω σλουρπ σλουπρ ΜΠΑΜΜΜΜ κ τέλος..Αυτά μάγκες Βυζολάτρες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 1 φορά (μην πω και παραπάνω).
Ελπίζω να βοήθησα...
Στο 60 λεπτο: Ρούφηγμα αυτη μπροστά, αυτή απο πάνω, εγώ απο πάνω, όρθιος ρούφα μωρή κλπ...Γύρισμα στο πλάι στα τέσσερα ξάπλα ξανά πλάι ξανά όρθιος αχχχ κουραστηκα της λέω ...κάτσε να βοηθήσω σλουρπ σλουπρ ΜΠΑΜΜΜΜ κ τέλος..Αυτά μάγκες Βυζολάτρες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 1 φορά (μην πω και παραπάνω).
Ελπίζω να βοήθησα...
Πληροφορίες
Ημερομηνία
July 15, 2012
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΗΣ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα