Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 23 10 0.5
Call Girls 08 April, 2012 4265
Σφυροκόπημα στο κόκκινο
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση πρόσωπο

6.5
Εμφάνιση σώμα

7.0
Συμμετοχή

9.5
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Επιστροφή στις επάλξεις μετά από πολύμηνη απουσία και αφού 2-3 που έχω βάλει στο μάτι δεν ήταν διαθέσιμες, τηλεφώνησα στην Iris/Latifa και κανονίσαμε εύκολα την συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο. Έχει λογαριασμό στο mamba και φωτογραφίες κοντά στην πραγματικότητα (με επαγγελματικό μακιγιάζ).

Συνεπής στην ώρα της, ντυμένη με ένα ωραίο βραδινό φόρεμα και ψηλοτάκουνα. Εμφάνιση καλή, αν και με αδιάφορο πρόσωπο που δεν μου πολυάρεσε, πλαστικά τσιμπουκόχειλα (ίσως να ήταν ομορφότερη χωρίς την πλαστική) και καμπυλωτό σώμα με κάποια περιττά κιλά, ομοιόμορφα όμως κατανεμημένα. Το βλέμμα μου είχε επικεντρωθεί στο εντυπωσιακό της στήθος, το οποίο διατηρείται στο ύψος του αν αναλογιστούμε και την αυξημένη βαρυτική δύναμη που δέχεται.

Στα του σεξ τώρα, πολύ καλή πίπα, χωρίς χέρι και βαθειά όταν της το ζήτησα. Δουλεύει καλά τη γλώσσα της και αντέχει σε mouth fucking. Από στάσεις ακολούθησε πρόθυμα ότι της ζήτησα ζητώντας συνεχώς πιο δυνατά και πιο γρήγορα. Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει και κώλο, ο οποίος αν και δουλεμένος είχε καλή αίσθηση. Το τελείωμα του 1ου γύρου έγινε στο στόμα της, που έφτυσε στο μπάνιο και χρησιμοποίησε και στοματικό διάλυμα.

Μου ζήτησε την άδεια να καπνίσει και μέχρι να τελειώσει το τσιγάρο της ήμουν έτοιμος. Ξανά πίπα, με εμένα να δακτυλοσκοπώ την τουρλωμένη κωλάρα της. Στη συνέχεια δυνατό σφυροκόπημα σε διάφορες στάσεις με την Iris να μου ζητάει να μην σταματήσω τον έντονο ρυθμό. Αποκορύφωμα στα τέσσερα, με την Iris να γαντζώνεται στην άκρη του κρεβατιού ώστε να σπρώχνει προς τα πίσω και εμένα να πυροβολώ κατά ριπάς. Ιδρώτας άφθονος και από τους δύο, καυλόλογα στα Ουκρανικά και παλμοί στο κόκκινο…
Η Iris μάλλον τελείωσε, εγώ όχι ακόμα, οπότε είσοδος στο κωλαράκι της όπου ήρθε και το δική μου σειρά.

Συμπερασματικά, η Iris μπορεί να μην εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της αλλά έχει σκοπό να ικανοποιήσει τον πελάτη και να το ευχαριστηθεί και η ίδια. Curvy Ουκρανέζα με πλήρες πρόγραμμα στα 100Ε, περάσαμε καλά μια ώρα μαζί, αλλά δεν ξέρω αν θα τη συναντούσα ξανά.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 09, 2014
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
100
Service Style
PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Deep Throat
  • Mouth Fucking
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Extra ball
Ναι
Πλαστικές επεμβάσεις
Στα χείλη
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 4 0

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 April, 2014
Που τη βρίσκουμε τη μανταμ ? Καμιά βοήθεια ????
K
kavlorapanidis
11 April, 2014
Κλικάρεις εκεί που γράφει ''Συζήτηση στο FORUM''
Σε βγάζει στο thread της Ιρις/Λατίφα,
Στις τελευταίες τρεις-τέσσερις σελίδες έχει ποσταριστεί το τηλέφωνο.
Και καλό είναι να γράψεις και καμιά κριτική της συνάντησης μετά..
P
ps78
11 April, 2014
http://www.mamba.ru/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Απ' όσο θυμάμαι, στο θέμα της είχε γραφτεί και το τηλέφωνο

Σχόλιο από τον Αντμίν:
λινκς μόνο εντός του φόρουμ.
H
huckleberry
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση