Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 23 10 0.5Καυλιάρα, που γουστάρει και αντέχει το έντονο σεξ.
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση πρόσωπο
7.5
Εμφάνιση σώμα
8.0
Συμμετοχή
9.5
Συμπεριφορά/Social time
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.5
Συνάντηση με Iris – Λατιφα πριν από καμμιά 20ρια μέρες.
Εμφάνιση συμπαθητική κατ’ εμέ αλλά σίγουρα όχι μοντελέ. Σώμα με καμπύλες που εμένα μου αρέσει με πλούσιο στήθος, ξανθό μαλλί και πρόσωπο κλασικό Ουκρανικό αν σας λέει τίποτα αυτό. Το σημαντικό για εμένα ήταν πως βγάζει μια καύλα το όλο στυλ της, που σε κάνει να θες να την σκίσεις.
Έμπειρη στο κρεβάτι, έχει γράψει χιλιόμετρα αλλά σίγουρα το γουστάρει αυτό που κάνει και φαίνεται.
Πίπα βαθιά σωστή και με προσοχή σε όλη την οικογένεια. Γενικά από τις πολύ καλές.
Στο κυρίως αγώνα όπως είπαμε γουστάρει και ανεβάζει στροφές. Επειδή της αρέσει το δυνατό παιχνίδι συνίσταστε για τους λάτρεις του PSE. Χαστούκια, φωνές και γενικά πολύ ένταση στο σεξ.
Κολαράκι δουλεμένο που το δίνει με ευκολία και της αρέσει.
Στα της συμπεριφοράς ευχάριστη και εύκολα μπορείς να πεις και δυο κουβέντες μαζί της. Στα διαλείμματα καπνίζει.
Συνοψίζοντας καυλιάρα, που γουστάρει και αντέχει το έντονο σεξ.
Στα 120 μαζί με κόλο για 1,5 ΄ ώρα είναι χαλαρά VFM.
Να περνάτε καλά και να πηδάτε καλύτερα.
Εμφάνιση συμπαθητική κατ’ εμέ αλλά σίγουρα όχι μοντελέ. Σώμα με καμπύλες που εμένα μου αρέσει με πλούσιο στήθος, ξανθό μαλλί και πρόσωπο κλασικό Ουκρανικό αν σας λέει τίποτα αυτό. Το σημαντικό για εμένα ήταν πως βγάζει μια καύλα το όλο στυλ της, που σε κάνει να θες να την σκίσεις.
Έμπειρη στο κρεβάτι, έχει γράψει χιλιόμετρα αλλά σίγουρα το γουστάρει αυτό που κάνει και φαίνεται.
Πίπα βαθιά σωστή και με προσοχή σε όλη την οικογένεια. Γενικά από τις πολύ καλές.
Στο κυρίως αγώνα όπως είπαμε γουστάρει και ανεβάζει στροφές. Επειδή της αρέσει το δυνατό παιχνίδι συνίσταστε για τους λάτρεις του PSE. Χαστούκια, φωνές και γενικά πολύ ένταση στο σεξ.
Κολαράκι δουλεμένο που το δίνει με ευκολία και της αρέσει.
Στα της συμπεριφοράς ευχάριστη και εύκολα μπορείς να πεις και δυο κουβέντες μαζί της. Στα διαλείμματα καπνίζει.
Συνοψίζοντας καυλιάρα, που γουστάρει και αντέχει το έντονο σεξ.
Στα 120 μαζί με κόλο για 1,5 ΄ ώρα είναι χαλαρά VFM.
Να περνάτε καλά και να πηδάτε καλύτερα.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
April 01, 2014
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
120