Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 27 10 0.5
Strip clubs 30 November, 2020 4858
Αλκατραζορεπορτάζ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοριτσιών

10.0
Χορός

6.0
Χορός privé

6.0
Χώρος

3.0
ποτά

6.0
Μουσική

8.0
Εξυπηρέτηση μαγαζιού

9.0
Επίσκεψη Παρασκευή βράδυ 30/11, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Για παρκάρισμα δε το συζητάμε, δε βρίσκαμε τίποτα.
Είχαμε κάνει κράτηση αν και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν μας τσέκαραν σε καμία λίστα όταν μπαίναμε. Είσοδος 15Ευρώ με ένα ποτό.

Το μαγαζί είναι μακρόστενο με την είσοδο και τη σκηνή στις δύο στενές άκρες του.
Το μπάρ είναι μακρόστενο, στο κέντρο του ορθογωνίου.

Η σκηνή είναι σε σχήμα Τ με το πόδι του Τ να ανυψώνεται κανα μέτρο για τα διάφορα νούμερα. Λίγο μετά τη σκηνή είναι 2 κλουβιά κρεμαστά πάνω από τα κεφάλια μας. Δυστυχώς τα πατώματα τους έχουν γρατζουνιστεί (πρέπει να είναι πλεξιγκλάς αντί για κρύσταλο) και ενώ ήμασταν από κάτω δε μπορούσαμε να δούμε το μουνί με το δονητή που χτυπιόταν διάπλατα ακριβώς 1μισι μέτρο πάνω από το κεφάλι μας.

Το σύστημα δουλεύει με μάρκες των 10Ε. Για πριβέ μου ζήτησαν 50Ε, για χορό στο τραπέζι 10Ε και 20Ε, δε κατάλαβα το διαχωρισμό, ίσως υπάρχει ειδική ταρίφα «ντίβας» για μερικές. Πάντως τα 10άρικα (1 μάρκα) τα πήρανε τα πιο φιλότιμα κορμιά. Το γκαρσόνι προσπάθησε να μου εξηγήσει τη διαφορά του 10 από το 20, αλλά δε μπόρεσα να καταλάβω στη πράξη. Ίσως η 1 μάρκα να είναι «ποτάκι» και 2 ο χορός – δεν έβγαλα άκρη και δεν άξιζε και τον κόπο.

Το πριβέ, ένα ανύπαρκτο δωμάτιο 2.5μ Χ 1.5μ μόλις μπαίνεις δεξιά με ένα μακρύ καναπέ που όλοι χρησιμοποιούσαν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Αναγκαστικά έπρεπε να χουφτώνεις και τη διπλανή/διπλανό σου για να μη πέσεις από το καναπέ. Καλό μόνο για ματάκηδες ή παρτουζόβιους, σε καμία περίπτωση για να το απολαύσεις. Είναι πολύ καλύτερο να πάρεις χωρό στο τραπέζι/καναπέ σου παρά στο πριβέ, δεν έχει καμια πρακτική διαφορά (σε βλέπει όλο το μαγαζί έτσι κιαλλοιώς) και θα πάρεις και 5πλάσια ποσότητα με τα ίδια λεφτά.

Πάρα πολύς κόσμος μετά τις 1:00, το αδιαχώρητο στις 2:00-3:00, έφυγα κατά τις 5:00 μετά και το ζωντανό «πήδημα της Κλεοπάτρας» από τον Αντόνιο. Ο κόσμος ήταν τόσο πολύς, που όταν διέσχισα το μαγαζί, έπρεπε να τριφτώ σε καμια 10αριά τουλάχιστον κοπελες, τουλάχιστον 3 μου χούφτωσαν τα @@ ενώ πέρναγα δίπλα τους ανάμεσα στους όρθιους.

Πολλές κοπέλες (ίσως πάνω από 40), κορυφαία κορμιά, φάτσες ότι γουστάρεις (από σκυλιά μέχρι ψευτο-παρθενόπες). Οσες ανέβηκαν στη πίστα για χωρό στο Pole, ήταν από καλές ως εξαιρετικές. Προφανώς δεν ανέβηκαν ούτε οι μισές. Δεν είμαι σίγουρος αν κατάφερε να βγάλει καλό μεροκάματο σε τόσες κοπέλες μαζεμένες. Ποικιλία υπήρχε σίγουρα και διάλεγες ελεύθερα.

Είχε και 3 τουλάχιστον μαντράχαλους (μου φάνηκε ότι ήταν 4-5 αλλά μάλλον έκοψα άλλους 2 σα στρίπερ, τόσο ψώνια δείχνανε). Πολύ πλάκα ο Αντόνιο και ο Λορέντζο, και στα νούμερα που κάνανε στη σκηνή, αλλά στα τραπέζια. Για πριβέ δε μπορώ να ξέρω, δεν είναι του γούστου μου, αλλά ίσως να πρέπει να δοκιμάσω κάποια στιγμή. Σίγουρα θα άδειαζε το πριβέ δωμάτιο αμέσως χεχεχε.

*ΚΑΜΙΑ* μαυρούλα – κρίμα, ουτε κάν κάτι λαμπάδες – μιγάδες ή Βραζιλιάνες. Ρατσισμός!
Είδα 2 μιγάδες ανατολικής προέλευσης (σχιστό μάτι), αλλά δε μπορούσα να προσδιορίσω ακριβώς (Κίνα; Βιετνάμ; Ιαπωνία; Κορέα;), και δεν τους έπιασα και κουβέντα.
Πάρα πολλές Ρουμάνες ή Ρουμανόφατσες, όπως και η «ντίβα» Ρενάτα που νιαούριζε "χαριτωμένα" τραγουδώντας λάιβ κάποια στιγμή. Ισως ηταν η μόνη φορά που φόρεσε το βρακί της, κρίμα, πραγματικά κρίμα, πρέπει να προσέξει ο στυλίστας της, κάτω από το ανύπαρκτο στράς φόρεμα θα έγραφε θεϊκά το μουνί της! Από φωνή; κωλάρα! Εκανε και σόου νωρίτερα, μπανάκι σε ντουζιέρα επί σκηνής, μουνοδάχτυλα κλπ.κλπ.

Είδα τουλάχιστον 5 τραπέζια με κορίτσια/γυναίκες, τα 2 ασυνόδευτα. Χαβαλές έπεσε όταν οι μαντράχαλοι ανέβασαν 3 συνολικά πάνω στη σκηνή για να τους κάνουν «νούμερα». Κορύφωση: η ψωλή του «Αντόνιο» να κατεβαίνει μέσα από τον γιακά της μπλούζας, ανάμεσα στα βυζιά της μιας.

Τα ποτά ήταν καθαρά, από μπύρες δεν είχε ποικιλία.

Για τα «νούμερα», που κάνανε στη σκηνή: λίγο κρυόκολα (με εξαίρεση τη Κλεοπάτρα). Πχ οι μαντράχαλοι ντυμένοι cyborgs δεν έδειχναν ούτε ένα πόντο κρέας, και να αερογαμάνε από δύο γκόμενες ο καθένας. Βάλτε ρε κανένα dildo, κανένα strap-on έστω! Βάλτε λίγη ουσία στα νούμερα! Δε θέλει κόπο!

Τα highlights από τη «Κλεοπάτρα»: ανεβαίνει ο «Αντόνιο» full monty, ευθυτενής, με περασμένο προφυλακτικό. Την βάζουν οι άλλοι δύο (ντυμένοι) πάνω σε ένα στρογγυλό μικρό κρεβάτι, και την πηδά σε όλες τις στάσεις (από πάνω, από πίσω, από μπρός, σκυλάκι, ενφάς, γκροπλαν, τρουά-καρ, κλπ) με ιδιαίτερη προτίμηση να τη κρατά από τους αστραγάλους με τα πόδια τεντωμένα σε ένα τεράστιο “V”. Ούτε μια φορά δεν άφηνε τη «Κλεοπάτρα» να αναλάβει πρωτοβουλία ή να έρθει από πάνω.
Δυό-τρείς φορές έκοψε εντελώς τον ήχο ο DJ για να ακούγεται σε όλο το μαγαζί το «πλοπ» «πλοπ» «πλοπ» «πλοπ» από το σφυροκόπημα. Φιλότιμη προσπάθεια, αλλά δε χύνει επί σκηνής.

Άλλο ένα σόου με 2 κοπέλες και δονητές στα κλουβιά, και άλλη μια στο κέντρο. Φόρεσε προφυλακτικό στο δονητή της, και τον έχωνε έχωνε έχωνε σε όλες τις στάσεις (μουνί μόνο). Κάποια στιγμή τσιμπάνε και ανεβάζουν στη σκηνή ένα φουκαρά που υποθέτω ότι του κάνανε μπάτσελορ. Του κάθεται σε 69 με το μουνί στη μούρη (την έπαιρνε από όσο φαινόταν από το πλάι), του λύνει το παντελόνι και του κόβει το βρακί και του τη παίζει λίγο δημόσια. Άθλιο, γιατί ο τύπος ήταν και μικροτσούτσουνος και στραβοτσούτσουνος. Προσπαθούσε να τον καβλώσει κι αλλο, αλλά ίσως να είχε ήδη χύσει. Αρχίζει μετά να τον χαϊδεύει στο πρόσωπο με το δονητή και σε μια φάση προσπαθεί να του τον χώσει στο στόμα του (για τα ζουμιά της ή για να τον τσιμπουκώσει). Ευτυχώς ο τύπος δε το έκανε, γιατί ήταν με το προφυλακτικό μεν, αλλά από το μουνί της κατευθείαν δε. Η νύφη μάλλον γλύτωσε από μπόλικα. Αυτό θέλει σίγουρα προσοχή, και πρέπει να αλλάξει λίγο το πρόγραμμα.

Αρνητικό: Μάλλον ακριβό το μαγαζί, ίσως να έπαιζε και το Π/Σ/Κ, δε ξέρω τι γίνεται στις καθημερινές. Αλλά όπως και ναχει, επειδή ανταγωνισμός υπάρχει, όσο καλό και να είναι το προϊόν σου υπάρχουν οικονομικότερα υποκατάστατα, μη περιμένεις να σε εγκαταλείψει η πελατεία σου.

Αρνητικό: Το parking.

Πολύ αρνητικό: η μουσική έπαιζε πάααααρα πολύ δυνατά, ήταν αδύνατο να σταθείς, και αδύνατο να συγκρατήσεις τα ονόματα που έλεγε ο DJ. Δυο μέρες μετά δεν έχουν συνέλθει τα αυτιά μου. Η μουσική ήταν εξαιρετική (χωρευτικά και τρανσάκια κλπ) μέχρι τις 5 περίπου που πέταξε κάτι τελειωμένα σκυλάδικα.

Πάρα πολύ αρνητικό: όλες κυκλοφορούσαν με βρακί και σουτιέν. Ακόμα και στο νούμερο τους, αλλά και στο lap dance, έβγαζαν μόνο το σουτιέν. Μουνάκι είδαμε ΜΟΝΟ σε σκετσάκι, και στο πήδημα της Κλεοπάτρας. Ίσως αν έπιανες καμία απελπισμένη, να σου έδινε στο πριβέ, αλλά δε μπήκα στη διαδικασία έρευνας αγοράς.

Για ονόματα από τα γκομενάκια και ποικιλία, ίσως στην επόμενη επίσκεψη. Τα έχουν ήδη αναφέρει άλλοι τα περισσότερα από όσα συγκράτησα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
November 30, 2012
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Αφήστε μια απάντηση