Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 27 10 0.5
Strip clubs 30 November, 2020 4852
νεο ελληνικη φαρσα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοριτσιών

7.5
Χορός

6.0
Χορός privé

6.0
Χώρος

5.5
ποτά

7.0
Μουσική

5.0
Εξυπηρέτηση μαγαζιού

9.0
Επισκεψη μετα απο χρονια στο Αλκατραζ.

Μπρρρρρ, με το που κανεις το λαθος να κοιταξεις στα ματια την κοπελα στη reception , νιωθεις αδειος σε δευτερολεπτα. Πιο κακιασμενη ματια δεν εχω ξαναδει. Ενα ανεκφραστο βλεμμα , προσωπο χωρις εκφρασεις, ταλαιπωρημενο, σαν να κρατουσε ο ιδιοκτητης την οικογενεια της ομηρους και να την εκβιαζε το βραδυ να δουλευει εκει και την ημερα να την αλυσοδενουν σε καμια πλαγια και να ερχεται ο αετος και να της τρωει τα σωθικα οπως με τον Προμηθεα.

Μπαινοντας μεσα βλεπεις ενα χωρο που σε μεγεθος ειναι σαν επαρχιακο κωλομπαρο. Πολυ μικρος χωρος. Με 50 ατομα το μαγαζι ειναι πιτα,

Εντυπωση μου εκανε οτι απο ολους τους πελατες, οι 20 ηταν γυναικες. Και γυναικοπαρεες και ζευγαρια. Οι κοπελες δυστυχως δεν πλησιαζαν αυτα τα τραπεζια.

Το χειροτερο ολο ομως ηταν το εξης. Απο τις 15 κοπελες, οι 3 πιο ασχημες να πηγαινουν στα τραπεζια και να προσπαθουν να κανουν το μεροκαματο και οι υπολοιπες να παιζουν με τα κινητα. Αυτο το πραγμα τα παλιοτερα αφεντικα το απαγορευαν. Εκατσα 1 ωρα + και τα κοριτσια ηταν χαμενα στα κινητα τους. Εμφανισιμα κοριτσια ειχε. Μπαζα ΔΕΝ ειχε (Αν εξαιρεσεις την Αρτεμις η οποια ειναι σχεδον 40 με σωμα οχι καλο αλλα με γλυκυτατη φατσα)

Επισης ο χωρος που γινονται οι χοροι ειναι ακριβως διπλα στην πορτα και σε βλεπουν ολοι.

Καποιες κοπελες εκαναν ωραιο χωρο. Ενα σοου που ειδα και καλα με conept γυμναστικη , ηταν το χειροτερο που εχω δει ποτε μου. Βαρεμαρα και performance παιδικης χαρας.

Συστηνεται μονο για κερασμα σε κανα μουνακι και μετα αν ειναι να προκυψει για εκτος.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
May 01, 2016
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Αφήστε μια απάντηση