Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 27 10 0.5
Strip clubs 30 November, 2020 4851
Ξανά στο Αλκατράζ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοριτσιών

9.5
Χορός

8.5
Χώρος

9.5
ποτά

9.0
Μουσική

6.0
Εξυπηρέτηση μαγαζιού

7.5

Κάναμε μια βόλτα κι από δω.
Να πω για ακόμη μια φορά, ότι μου αρέσει πολύ σα χώρος αυτό το μαγαζί.
Το τεράστιο σπάσιμο είναι ότι η είσοδος παραμένει στα 15 Ε Νομίζω ότι ισχύει ακόμη και τις καθημερινές.
Το ρόστερ μου άρεσε πάρα πολύ! Εντυπωσιακές παρουσίες (για το γούστο μου).
Επίσης παραμένει το μεγάλο σπάσιμο, ότι οι κοπέλες δεν καυλαντίζουν σχεδόν καθόλου...
Η μόνη που το έκανε ήταν η Μπατερφλάι και γιαυτό άλλωστε την επέλεξα για χορούς. Είναι πάρα πολύ καλή στους απλούς! Πριβέ δεν πήρα.
ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον τύπο που δίνει τις μάρκες στους χορούς. Στο δεύτερο χορό, φώναξε την Μπατερφλάι (όπως κάνουν οι τσατσάδες στους οίκους).

Αν και ήταν σαββατόβραδο, το μαγαζί δεν ήταν γεμάτο. Ίσως λόγω του τριημέρου.
Πάρα πολλά show στην πίστα, τα οποία εντελώς αδικαιολόγητα, τραβάν πολύ σε μάκρος...
Και όπως έχουμε ξαναπεί, θυμίζουν πιο πολύ χορευτικά νούμερα σε κλαμπ, παρά σε στριπ-κλαμπ.
Ονόματα δε θυμάμαι και πολλά. Μόνο την Μπάτερφλάι, την Μελίσα, την Κρύσταλ και τις παλιές Μαρία, Μοντέστα και Μόνα.
Πρέπει να είχε καμιά 20αρια εργαζόμενες και 3-4 άντρες για τις πελάτισσες του μαγαζιού.
Εντυπωσιακότατες παρουσίες οι δύο barwomen!
Για ποτό, μπυρίτσα.
Η μουσική έπαιζε πάρα πολύ δυνατά (σ.σ. μας ξεκούφανες άνθρωπε μου), γιαυτό και βαθμολόγησα χαμηλά.

Σα σύνολο, υπάρχουν αρκετά αρνητικά, αλλά θα ξαναπάω επειδή έχει εντυπωσιακό ρόστερ.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 04, 2017
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Αφήστε μια απάντηση