Αναζήτηση Προφίλ

Λέλας Καραγιάννη 35

 
9.1 (4)
337 0 1 0 0 0
Λέλας Καραγιάννη 35

Πληροφορίες

Περιοχή

Χάρτης-Μap

Address
Λέλας Καραγιάννη 35
Longitude
23.74
Latitude
38.00

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

4 reviews
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.3(4)
Εμφάνιση σώμα
 
8.6(4)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.5(4)
Συμμετοχή
 
9.4(4)
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.6(4)
Καθαριότητα χώρου
 
9.5(4)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
9.1(4)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.6(4)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Χριστίνα
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση πρόσωπο
 
9.0
Εμφάνιση σώμα
 
8.5
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.5
Συμμετοχή
 
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0
Καθαριότητα χώρου
 
9.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.5
2η φορά στο ΛΚ35 και 1η με τη Χριστίνα (Ουκρανή γράφει το σαιτ). Πάει για μιλφ, ~1,65-1,7μ, καλό πρόσωπο (λίγο υστερεί στα δόντια), ξανθή με λίγο κυματιστά μαλλιά που φθάνουν μέχρι τον ώμο, προς μικρό στήθος, με κάποιες καμπύλες. Πρόγραμμα φουλ (50). Ντουζ εγώ, και σε λίγο καταφθάνει. Ξεκίνημα με χάδια και ρουφηγματάκια, στην αρχή εκείνη, και μετά μπήκα στο παιγνίδι και εγώ ..., στα στηθη, στις ρογες, στο λαιμό, κτλ. Με διεγείρει με τα στηθη της με μένα ανασκελα και εκείνη να γέρνει πάνω μου. Ισπανικό. Τώρα εκείνη ανάσκελα και περιποιούμαι τα στηθη της με το στόμα και τα δάχτυλα. Κατεβαίνω και κάτω (φρεσκοξυρισμένη) και επαναλαμβάνω τα ίδια για κάποιο χρόνο. Δεν ήθελε μέσα δάχτυλο. Απότι έδειχνε μάλλον της άρεσε η φάση. Νέα εναλλαγή και συνεχίζουμε με ελεύθερο. Έκανε χορταστικό θάλεγα. Λάστιχο και εκείνη από πάνω. Δυναμικές κινήσεις για λίγη ώρα, και μετά γυρίσαμε σε ιεραποστολικό μέτριας ταχύτητας επίσης για αρκετή ώρα, ενίοτε με δυνατά χτυπήματα. Άλλοτε σώμα-με-σώμα σφιχταγκαλιασμένοι και άλλοτε εγώ περίπου στις 90ο. Σκέφτηκα να σταματήσω και να συνεχίσουμε μέχρι τέλους με στοματικό. Αφενός όμως επειδή πιστεύω ότι υπάρχει καταλληλότερο μέρος από το γυναικείο στόμα για να τον παρκάρω (όταν ήμουν έφηβος πίστευα το αντίθετο ότι δηλ. δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το στόμα), και αφετέρου επειδή είδα την Χριστίνα να έχει κάποια οπτικά σημάδια διεγερσης (που με εφτιαχναν) άλλαξα γνώμη. Δυνάμωσα, αυξησα την ταχύτητα και όχι σύντομα αλλά μετά από λίγη ώρα σε αυτό το στυλ τελειωσα λαχανιασμένος. Η κοπέλα ήταν λαχανιασμένη και εκείνη, ξεφυσούσε, και είχε κοκκινήσει. Και έδειξε και ζαλισμένη. Λίγες κουβέντες, φιλιά σταυρωτά, αποχαιρετισμοί. Η Χριστίνα είναι συμπαθής, και γλυκιά, ίσως και όμορφη για κάποιους στο πρόσωπο, χαμογελαστή, καθημερινή, και σωστή στις κουβέντες της πριν το ξεκίνημα μας, ανθρώπινη. Δεν βιαζόταν, έκανε τη δουλειά της όσο καλύτερα μπορούσε, χωρίς να έχει κάποιο εκρηκτικό ή τρελό στυλ. Ευγενής και πολιτισμένη σέ όλη μας τη συνεύρεση, μού έκανε χειραψία όταν συστήθηκε στο σαλόνι. Ειναι μια τίμια πρόταση, και εάν είναι εξίσου σωστή στις υπηρεσίες της στο απλό πρόγραμμα είναι και μιά οικονομική λύση μέσα στην κρίση. Χριστίνα, σ’ευχαριστώ πολύ και νάσαι πάντα καλά και να πετύχεις ό,τι καλύτερο. Η υπηρεσία ευγενής. Ο χώρος δεν έχει πολυτέλειες αλλά τον έχει τον εξοπλισμό του.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Κοπέλες διαθέσιμες
Χριστίνα
Ημερομηνία
February 16, 2012
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Ντιάνα
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.5
Εμφάνιση σώμα
 
9.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.5
Συμμετοχή
 
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0
Καθαριότητα χώρου
 
9.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
10.0
Πρωτάρης στο ΛΚ35 μια που μού πέφτει αβολο. Επίσκεψη το απόγευμα στη Ντιάνα (πρωτιά και εδώ), Ρωσίδα (~1,65-1,7μ, 25-30 χρ.), συνηθισμένο πρόσωπο, χαμογελαστή και ευγενής όσο είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω, με σπαστά ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, πλουσιο φυσικό στηθος λίγο πεσμένο, περιφέρεια, πιασίματα-καμπύλες. Πρόγραμμα φουλ (50). Εισέρχεται στο δωμάτιο καθώς έβγαινα από τη ντουζιέρα. Ξεκίνημα με αμοιβαία χαδια. Συστηματική ενασχόληση με το στηθος μου (φιλιά, πιπίλισμα ρόγες, κτλ). Συνέχεια κάτω, στον κορμό, και τριγύρω με γλώσσα, με στόμα ή/και χέρια. Ακάποτο χωρίς βιασύνες, βαθύ δουλευντας και τη γλώσσα της και κοιτάζοντας με. Πήρα τη σκυτάλη για να απασχολησω το στόμα μου με τις ρόγες και τα στήθη της και κατόπιν της έκανα στοματικό. Αναστέναζε διακριτικά και χαιδευε. Λάστιχο και έναρξη σεξ με κλασική σταση, μετά εκείνη καβάλα, μετά εκείνη ξαπλωμένη πάνω μου, γυρισμα σε κλασικό, και μετά στα 4 και τέλος. Μού φάνηκε πιό φυσικό να μην διακόψω για τελειωτικό στοματικό. Στο τέλος της είπα να με στραγγίξει με το στόμα της (όπως ήμουν με το λάστιχο). Καθε τόσο, αλλά και στις εναλλαγές κάναμε και σφιχταγκαλιάσματα. Η Ντιάνα δεν είναι η σουπερ στουντιομοντέλα στην εμφάνιση και το ταμπεραμέντο, αλλά είναι σωστή στη δουλειά της, δεν βιάζεται, είναι μιά τίμια και οικονομική επιλογή, απόλυτα συνεργάσιμη. Αξίζει κανείς να ξαναπάει καθώς η πρώτη φορά είναι συνήθως αναγνωριστική. Και εάν είναι του τύπου του να την καθιερώσει. Ντιάνα σ’ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά.
Το στούντιο σε παλιό διατηρητέο. Εσωτερικά δεν έχει μεγάλες πολυτέλειες. Έχει όμως τον βασικό και απαραίτητο εξοπλισμό του. Πετσέτα ανοιχτή μεν (μού έφεραν) μεγάλη δε (συγχαρητήρια). Κρεβατι μεγάλο και βολικό. Μεγάλος πλευρικός καθρέπτης.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Κοπέλες διαθέσιμες
Ντιάνα
Ημερομηνία
January 14, 2012
Τιμή €
50
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Σονια,μια καλη περιπτωση!
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.5
Εμφάνιση σώμα
 
8.5
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.5
Συμμετοχή
 
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0
Καθαριότητα χώρου
 
9.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0
Επισκεψη στο συγκεκριμενο ιδρυμα κατα τις 16.00μ.μ, σημερα και δινοντας το παραβολο των πενηντα, περασα στο δωματιο να γνωρισω τη θρυλικη Σονια που εχω διαβασεις κατα καιρους, καλες κριτικες σε διαφορα site.Στο σαλονι ειδα μια ψηλη-μελαχροινη με ωραιο κορμι(σωμα αγαλμα-στηθος ενισχυμενο με σιλικονη), γυναικα με ευγενεια και χαμογελο, ηλικιας οπως την εκοψα πανω απο τριαντα σιγουρα.Το δωματιο μεσα σε αριστη κατασταση, με ατομικη ντουζιερα και ωραια διακοσμηση με καθαρες πετσετες και ωραιο κρεβατι.Αλλαζω και κατα την προσφιλη μου τακτικη, καθομαι σε μια ωραια μεγαλη πολυθρονα που υπηρχε στο δωματιο και παρακολουθουσα στην τηλεοραση μια τσοντα που επαιζε στο βιντεο.Σε κανενα πενταλεπτο ανοιγει η πορτα και μπαινει με χαμογελο η Σονια και αφου κανουμε τις απαραιτητες συστασεις...αρχιναει το κοριτσι να με φιλαει στο στηθος και να με γλυφει...μετα σκυβει και εγλυφε τις μπαλες μου και περναει το σκουφο και αρχιναει ενα στοματικο που θα τολμησω να πω οτι ειναι το δυνατο της σημειο οπως διαπιστωσα!!Διχως χερια και να το χτυπαει στο στομα της, παιρνοντας τον οσο το δυνατον περισσοτερο μεσα στο στομα της!Απο την πολυθρονα με σηκωνει και με βαζει στο κρεβατι, παιζοντας εγω με τα δακτυλα μου στο "γατακι" της,αυτη συνεχιζε το καταπληκτικο τσιμπουκωμα στο εργαλειο μου!!!..Μετα ξαπλωνω και μου το καβαλαει, με θεα να βλεπω εγω την πλατη της!!!Ενα ροντεο καταπληκτικο και ανεπαναληπτο και να την χτυπαω ελαφρα στα κωλομερια της και να δειχνει να της αρεσει και να συνεχιζει με εντονους ρυθμους το ροντεο!!...Μετα σηκωνεται και αρχινα παλι να που τον παιρνει τσιμπουκι....και στο τελος την στηνω στα τεσσερα και την σφυροκοπησα στο μουνακι της μεχρι που εκσπερματωσα!!..Η τυπισα αξιζει, τιμαει τα λεφτα που παιρνει και ειναι πολυ καλη επαγγελματιας.Απλα δεν την βαζω στις καλυτερες....εχω συναντησει στα στουντιο....πολλες αλλες που ειναι πιο αστερια απο την Σονια!!!!.....Μια επισκεψη αξιζει ομως..και με το παραπανω, σαν εμπειρια ευχαριστη.Αυτη ειναι η δικη μου αποψη και εκτιμηση.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Σονια
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
April 05, 2011
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη
Service Style
GFE+PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Σονια και τα μυαλά στα κάγκελα
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.0
Εμφάνιση σώμα
 
8.5
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.5
Συμμετοχή
 
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.5
Καθαριότητα χώρου
 
9.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
10.0
Τελικά κριτικές από έμπειρους μαχητές πρέπει να τις ακούς,
Ετσί βρέθηκα ένα πρωινό στα στενά της Κυψέλης και πάρκαρα τον πάπιο μου άνετα απέναντι του ιδρύματος (με αμάξι ακόμα θα έψαχνα πάρκιγκ)

Πάντα με γοητευαν τα κτίρια της περιοχής, πριν αρκετά χρόνια είχα επαγγελματική στέγη κάπου εκει κοντά, σένα ψηλοντάβανο και άνετο χωρο του μεσοπολέμου.
Το στούντιο στεγάζεται σε όμορφο χώρο και είναι αρκετα προσεγμένο και άνετο, με ντουζιέρα στο δωμάτιο και μεγάλα κρεβάτια.
Μπουκάρο μέσα κατά της 10:30 πρωινή και με υποδέχθηκε μια τσατσά πολύ ευγενική. Η εργαζόμενη ήταν η Σόνια που δεν την είχα ματαδεί. αλλά γιαυτή πήγενα. Μου την παρουσίασε λοιπόν και έμεινα κάγγελο.
Μια μιλφάρα ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Πήρα το απλό πρόγραμμα των 50, για μια πρώτη γνωρημία.

Ξαπλωσα στο καθαρό μεγάλο κρεβάτι και χάζευα εκπεδευτική τηλεόραση για κανα 10λεπτό (ντουζ είχα κανει σπίτι καθότι μερικές φορές τα έντονα αρωματικά σαπουνια μπορεί να προδόσουν έναν πανδρεμένο).

Σκάει μυτη η Σόνια με εσώρουχα της απολύτου αρεσκίας μου και αφού έγιναν οι τυπικές συστάσεις με ξεκινά με πάρα καλό ζέσταμα (φιλάκια στο στήθος και στο λαιμο- χαλάκια κλπ). Την χαιδεύω και γώ - χωρίς δακτυλάκια όμως και δεν μου λέει οχι.

Με καβλά ύφος ξεκινά ένα ανεπαναλυπτο γλυψιμο στα αρχί@@ια (που φυσικά ήταν ξουρισμένο κόντρα) και
ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φοβερη πίππα στην συνέχεια που έπαθα την πλάκα μου (στυλ Λίντας) και έκει όμορφα και ευγενικά της ζητάω 69 και δέχεται.
Την έγλυφα και με πίππονε κανα 10λεπτο, παραλίγο να καταθέσω.
Την βάζω από κάτω ιεραποστολικά (να της διδάξω τον λόγο του Θεού) και ωωωωωωωωωωω!!!!! την επλήξης ευχάριστη δεν είναι τιγκά στην κρέμα και το βρισκω μάλιστα και στενό.
Την σηκωνω ορθια και την πέρνω από πίσω, ,μπρός από τον καθρέπτι, όπου σχεδόν άμεσα επέρχεται το τέλος.

Ευγευνική αποχώρηση της Σονιας αφού μου καθάρησε τον μπέη μου με μορομάντηλο και εγώ την στόλισα με φιλοφρονήσεις που τις άξιζαν φυσικά

υγ. Σόρρυ για την καθηστερηση της ενημέρωσης.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ΣΟΝΙΑ
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
November 23, 2010
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη
Service Style
GFE+PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!