Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 32 10 0.5
Strip clubs
30 November, 2020
5941
Δυνατη η μαυρη ομαδα...
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.6
Εμφάνιση κοριτσιών
6.5
Χορός privé
10.0
Χώρος
6.5
ποτά
8.0
Μουσική
8.0
Εξυπηρέτηση μαγαζιού
6.5
Εχοντας μια πρωτη τραυματικη εμπειρια (ακομα κλαιω τα 65 που μου φαγε η Χουανιτα) ειπα να δωσω μια 2η ευκαιρια στο καταστημα της Συγγρου. Κατεβηκαμε λοιπον με την παρεα και με το που καθομαστε ακουω απο τα μεγαφωνα live show με Κενζο και Κελλυ. Οχι γαμω την πουτανα μου σκεφτομαι. Και εδω με κυνηγανε αυτοι. Το σοου τους λιγο πολυ το ξερετε. Κωμωδια σκετη...Ασε που το εριξαν στα σουβλακια και τα σωματα τους πανε απο το κακο στο χειροτερο. Τεσπα το προσπερναμε αυτο. Μετα απο λιγο ερχεται μια μαυρουλα η Σαρον στο τραπεζι και αρχιζει το ποιημα της. Το ελεγε καλα οποτε λεω ας την εμπιστευτω και την παιρνω για prive. Ενα θα σας πω. Το prive περιλαμβανε τα παντα ολα. Πηρα ακριβως αυτο που ηθελα γι'αυτο και την πηρα 3 φορες. Κατσαμε εκει ωρες οποτε προλαβαινε και φορτωνε το συστημα μου. Εξαλλου με τετοιες μαυρες φευγεις αν δεν ξημερωσει? Χλωμο. Και λεω τετοιες μαυρες γιατι ενας φιλος πηρε αλλη μαυρη που επισης εκανε τα παντα στο prive της. Λοιπον το Lido Expirience και οχι Lido Palace ειναι για μενα πρωτη επιλογη πλεον. Απλα να ξερετε οτι οι μαυρες του θα δωσουν λυση στις καυλες σας. Μπραβο στα κοριτσια. Το τιμουν το 50αρικο...
Πληροφορίες
Ημερομηνία
April 21, 2012
T
Σχόλια
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού