Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 32 10 0.5
Strip clubs 30 November, 2020 5939
Soul Asylum
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός

9.0
Χορός privé

8.5
Χώρος

8.0
ποτά

8.5
Μουσική

7.5
Εξυπηρέτηση μαγαζιού

8.5
Επίσκεψη με 2 πολύ καλούς μου φίλους ...και τυχαία συνάντηση με τον ΜAD!!!
Ο γνωστός παππούς (από τα πάρτι) στην είσοδο ..από έξω του είπα από το φόρουμ, όμως στην
είσοδο πληρώσαμε ...πάλι καλά που είχα τυχαία συνάντηση με το αρχηγόπουλο και πήραμε
το 2ο ποτό κερασμένο!
Ο χώρος είναι αρκετά καλός με καλό εξαερισμό όχι όμως με τόσο αναπαυτικούς καναπέδες!
Η μουσική ...αδιάφορη για εμένα αλλά απαραίτητη.
Ο χορός και το πριβέ είναι βαθμολογημένα όχι γενικά ... αλλά ειδικά για την κοπέλα που δοκίμασα!
Αλίτα το όνομα της από την Ρωσία με αγάπη...γύρω στα 20 με 23 στο 1,60 περίπου φοιτήτρια ΙΕΚ εδώ!
Την είχα γνωρίσει στο τελευταίο πάρτι και μου είχε μείνει!Στο πάρτι όμως ήμουν χορτάτος και δεν
πήρα ...καθόταν όμως και φιλούσε υπέροχα!!!!!
Έτσι λοιπόν με λίγο ψάξιμο την εντόπισα αλλά ήταν απασχολημένη.Μετά από λίγο και καθώς συζητούσα
με την παρέα και τον ΜΑD μου ορμάει από το πουθενά ...με ένα γλωσσόφιλο.....μέχρι λάρυγγα έφτασε!
Μου είπε ότι με θυμήθηκε αμέσως αλλά δεν θυμόταν το όνομα μου!Για να μην τα πολυλογώ η μικρά είναι
τούμπανο τα κάνει όλα και συμφέρει!!!!
Από ποτά ... μόνο μπύρα πίνω ...αλλά και το σφηνάκι που με πότιζε η Αλίτα που την κέρασα..καλό ήταν!!!
Αν και δεν έδωσα πολύ σημασία στη ποιότητα του ποτού (μπέρμπον ήταν μάλλον)αλλά στο πώς το έπινα!
Και εξηγούμε...έβαζε στο στόμα της μια μία γουλιά η μικρά και μου το πότιζε με φιλιά!!!χαχαχαχαχα
Αυτό που μου έκανε εντύπωση πάντως ...ενώ τις είπα ότι ξέμεινα από κασέρι δεν με παράτησε και ενώ έκανε
τις βόλτες τις ερχόταν και σε μένα μετά για λίγο χαμουρεματάκι!!!
Η εξυπηρέτηση του μαγαζιού ...αν δεν ήταν ο αρχηγός θα ήταν χαμηλότερη!
Ο τελικός απολογισμός τις εξόδου ήταν θετικός!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 29, 2013
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Αφήστε μια απάντηση