Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 4 10 0.5Καλή, υπό προ|υποθέσεις.
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.6
Εμφάνιση πρόσωπο
6.5
Εμφάνιση σώμα
8.5
Συμμετοχή
7.5
Συμπεριφορά/Social time
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Me τη Λιλυ αυτή τη φορά "χαλάστηκα" Κι εξηγώ, στα 70' λεπτά κι ενώ ήμουν μέσα της με λέει "φινις τάιμ" και "ντάιβερ" κι άλλα ξενερωτικά περί συντόμευσης χρόνου. Το κορίτσι ειναι ομορφούλικο και προσπαθεί να περάσεις καλά. Είναι λεπτή ΜΟλδαβή μικρό στήθος, τεράστια ρώγα και ανύπαρκτα Αγγλικά. Μόνο Ρώσικα-Μολδάβικα. Βέβαια δεν θα συζητήσουμε για θέματα που άπτονται του Ελληνικού χρέους με τροικανούς κα θεσμούς, αλλά στη περίπτωσή μου με το θέμα περί χρόνου, χρειάζονταν. Αφού λοιπόν έχυσα κακήν-κακώς (2η φορά) έφυγε στο μπάνιο και σε 3λεπτά είχε ντυθεί και ζήτησε τα 140Ε. Της είπα πως θα πληρωθεί όταν συμπληρωθούν τα 90λεπτα για τα οποία πλήρωσα. Έκατσε και περίμενε εκνευρισμένη, με κατεβασμένο κεφάλι έτοιμη να κλάψει. Δεν τη βασάνισα -ούτε το θέλω- αλλά όταν κανονίζεις για 1,5 ώρα παίρνεις 1,5 ώρα. Ούτε λεπτό λιγότερο!!! Κατάλαβε το δίκιο και πως την λυπάμαι που την εκμεταλεύονται στο σεξοχώρο, και με κοίταζε με ένα βλέμα θαυμασμού και συγκαταβασης. Αργότερα η κ.Λυδία του γραφείου, είπε πως ορθά έπραξα και πως ο οδηγός/νταβάς την πιέζει και πως θα επιληφθεί του θέματος με συστάσεις και κανόνες για να μην επαναληφθεί. Never mind...
Sτα της συνάντησης με την Λίλη, να αναφέρω πως την 1η φορά που βρεθήκαμε δεν είχε θέμα με το χρόνο. Ίσωςκαι να κάθησε πολύ περισσότερο. Στα του γαμησιού τώρα, η Λίλη είναι καλή, χαδιάρα, φιλάει ρουφηχτά και με το μπούτσο στο στόμα κάνει ωραία κόλπα. Γλείφει αρχίδια και τα ρουφάει κιόλας, αφήνοντάς τα τραβώντας το στόμα της με το χαρακτηριστικό ήχο ...ποπς!!! Πρώτη στάση την έβαλα πάνω μου. Κοπανήθηκε με μανία και τα βογγητά της με κατακάβλωσαν... Την παίρνω όπως είμαστε, σηκώνομαι και τη γαμούσα στο όρθιο. Τα μουνόζουμα έφτασαν στα μπούτια μου... τη γυρνάω στα 4 στο κρεββάτι -χωρίς να βγω- και συνέχισα το ξεμούνιασμα με βαθιές και γρήγορες διεισδύσεις. Γυρισε το κεφάλι της και φιλιόμασταν όταν έκοβα ρυθμό. Κάθιδρος έχυσα στη καπότα το σπέρμα μου. Κάναμε μαζί μπανάκι στη μπανιέρα, τσιγαράκι, καφεδάκι χαβαλέ κι άρχισε το 2ο ημίχρονο. Φτάσαμε χρονικά, στο σημείο με το οποίο αρχίζω την παρούσα κριτική.
Sτα της συνάντησης με την Λίλη, να αναφέρω πως την 1η φορά που βρεθήκαμε δεν είχε θέμα με το χρόνο. Ίσωςκαι να κάθησε πολύ περισσότερο. Στα του γαμησιού τώρα, η Λίλη είναι καλή, χαδιάρα, φιλάει ρουφηχτά και με το μπούτσο στο στόμα κάνει ωραία κόλπα. Γλείφει αρχίδια και τα ρουφάει κιόλας, αφήνοντάς τα τραβώντας το στόμα της με το χαρακτηριστικό ήχο ...ποπς!!! Πρώτη στάση την έβαλα πάνω μου. Κοπανήθηκε με μανία και τα βογγητά της με κατακάβλωσαν... Την παίρνω όπως είμαστε, σηκώνομαι και τη γαμούσα στο όρθιο. Τα μουνόζουμα έφτασαν στα μπούτια μου... τη γυρνάω στα 4 στο κρεββάτι -χωρίς να βγω- και συνέχισα το ξεμούνιασμα με βαθιές και γρήγορες διεισδύσεις. Γυρισε το κεφάλι της και φιλιόμασταν όταν έκοβα ρυθμό. Κάθιδρος έχυσα στη καπότα το σπέρμα μου. Κάναμε μαζί μπανάκι στη μπανιέρα, τσιγαράκι, καφεδάκι χαβαλέ κι άρχισε το 2ο ημίχρονο. Φτάσαμε χρονικά, στο σημείο με το οποίο αρχίζω την παρούσα κριτική.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
March 12, 2016
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €