Λεπτομέρειες αξιολόγησης

Call Girls 09 November, 2010 153
Δεν τρελάθηκα κιόλας...
(Updated: 10 November, 2010)
Γενική βαθμολογία 
 
7.1
Εμφάνιση πρόσωπο 
 
7.0
Εμφάνιση σώμα 
 
6.0
Συμμετοχή 
 
7.0
Συμπεριφορά/Social time 
 
7.0
Καθαριότητα κοπέλας  
 
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 
 
7.0
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι ούτε μέσον έβαλα , ούτε παρακάλεσα , ούτε τίποτα . 3 μηνύματα και η συνάντηση κλείστηκε για την επομένη . Το τηλέφωνο το είχα τσιμπήσει από κάποιον που το πόσταρε εδώ και πέσανε οι υπόλοιποι να τον φάνε . Μέσα σε λίγες ώρες σβήστηκε . Πάμε παρακάτω…

Κατά δήλωση της είναι 22χρονών τελειόφοιτη φοιτήτρια . Εγώ ξανθιά περίμενα , καστανή μου ήρθε , και επειδή συναντιόμασταν πρώτη φορά άρχισα να αναρωτιέμαι αν ήταν η ξαδέλφη της . Φάνηκε στο βλέμμα μου και αμέσως μου είπε για το μαλλί και πως θέλει να τα βάψει μαύρα αλλά δεν πιάνουν.

Σε γενικές γραμμές , φρέσκια παρουσία , γλυκό παρουσιαστικό , με παραπανίσια κιλά , αγύμναστη , όχι «κλασάτη» , ας μου επιτραπεί η έκφραση , πχ τύπου Βανέσα την κολλητή της τρελής της Πάρις, αλλά τύπου ήρθα από το χωριό να βρω δουλειά .
Τα δίνει όλα για να σε ευχαριστήσει , όσα έχουν αναφέρει οι προηγούμενοι συναθλητές , έτσι ακριβώς είναι , αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη έχουμε κάνει όλοι πολύ φασαρία για το τίποτα . Είμαι σίγουρος , πως όσοι έχουν πάει με 10 και άνω κοπέλες , σίγουρα είχαν αντίστοιχες υπηρεσίες , ίσως ακριβότερες , και σαφώς από πιο όμορφες (τώρα γούστα είναι αυτά) .

Στο social time μου εξήγησε το σκεπτικό της περί του φόρουμ και των τηλεφώνων κλπ. , και τείνω να συμφωνήσω μαζί της , εν μέρει.
Εν κατακλείδι , πέρασα καλά , φτηνά , αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας…

Απλά να συμπληρώσω ότι από τη περίοδο που έγινε η συνάντηση μέχρι σήμερα , έχουν μεσολαβήσει κάποια πράγματα , που απλά θα έλεγα πως δεν αξίζει καν η προσπάθεια που κάνουν κάποιοι να μπουν στο "Κλειστό" της Club !!!


Πληροφορίες

Ημερομηνία
September 08, 2010
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Παλιές
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Αφήστε μια απάντηση