Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 3 10 0.5Ηλικιακά δείχνει να είναι γύρω στα 30, αλλά τέτοιο σώμα θα το ζήλευαν και εικοσάρες... Στήθη καλαίσθητα, στητά, αφράτα, χωρίς κανένα ίχνος χαλάρωσης. Ίσως από τα πέντε καλύτερα που έχω δει στη ζωή μου. Κόβω το κεφάλι μου ότι είναι τριάρια, κι ας γράφει "Β" στην ιστοσελίδα του γραφείου. Αλλά και το υπόλοιπο σώμα δεν πάει πίσω. Πλούσια τα ελέη που λέμε... Μπούτια, κώλος, κοιλιακοί, όλα σμιλευμένα όπως πρέπει για ένα ποθητό γυναικείο σώμα. Στις φωτογραφίες φαίνεται πολύ λεπτή η Lorena, αλλά από κοντά πρέπει να είναι 2-3 κιλά παραπάνω, ισομερώς κατανεμημένα, που την κάνουν ακόμα πιο όμορφη. Καμία υπόνοια για ψωμάκια ή κυτταρίτιδες, η κοπέλα έχει τέλειο σώμα. Απλώς το αναφέρω για την ιστορία ότι είναι λίγο πιο «τσουπωτή» απ' ότι δείχνουν οι φωτογραφίες.
Τώρα, στη συμμετοχή έχω βάλει 7 και θα το εξηγήσω: Η κοπέλα ακολουθεί, προσποιείται όμορφα ότι συμμετέχει, αντέχει και σε λίγο πιο δυνατούς ρυθμούς (παρότι το service της είναι καθαρό GFE), πλην όμως δεν βγάζει ιδιαίτερο πάθος. Θέλεις γιατί είναι πολλά χρόνια στο κουρμπέτι? Θέλεις γιατί κάνει αρκετά ραντεβού και είναι κουρασμένη? Δεν έχω την απάντηση. Αυτό πάντως είναι και το μοναδικό μειονέκτημα που διαπίστωσα στις συναντήσεις μου με τη Lorena. Θα με ρωτήσετε τώρα αν θα την ξανασυναντήσω... Ε, ναι λοιπόν. Θα την ξαναδώ σίγουρα. Και μόνο γι' αυτό το τέλειο κορμί, θα την ξαναδώ...
Μην ανησυχείς! Το έχω ρυθμίσει το ζάχαρό μου. Λαμβάνω τακτικές δόσεις Λορεν-ίνης...
αχαχαχαχαχαχα...