Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 19 10 0.5
Call Girls 29 August, 2012 4374
Κλασική περίπτωση βλάβης
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.5
Καταρχήν να πώ ότι ξεκίνησα με πολύ διάθεση γιατί είχαμε κανονίσει μια άλλη φορά και με είχε στήσει στο ξενοδοχείο. Την είχα πάρει τηλέφωνο και μου είχε πέι ότι ήτνα άρρωστη και ότι την επόμενη φορά θα μου έκανε δώρο μίση ώρα έξτρα. Οπότε είχα και ένα μισαωράκι έξτρα.

Ήρθε πάλι με καθυστέρηση μισής ώρας. Έχω κόλημα με την ώρα. Αν λέμε μια ώρα τέλος, δεν ανέχομαι καθυστερήσεις γιατί έχω το πρόγραμμά μου μετά. Οπότε έτσι κι αλλιώς το έξτρα μισάωρο δεν θα το απολάμβανα. Οπότε μου μέιωσε την τιμή αναλογικά προς τιμήν της.

Από εμφάνηση είναι μια εντυπωσιακή κοπέλα, ψηλή με μεγάλο βύζο. Στα του αγώνα καθαρή, με διάθεση, καβλιάρα, με φωνές και έτοιμη για πολύ μαμίσι. Στα πολύ πέρ της.

Στα κατά η καθυστέρηση, έχει καβαλήσει λίγο καλάμι λόγω εμφάνισης (πιστέυω ότι υπάρχουν πολύ πιο καλές στον χώρο και σε ίδια επίπεδα τιμής αλλαά αυτά είναι υποκειμενικά). Επίσης πολύ ενασχόληση με το κινητό.

Γενικά, η κοπέλα έχει δρόμο μπροστά της. Μικρές διορθώσεις θέλει αλλά κάνουν την ουσία. Γενικά, ναι μεν αλλά...

Πληροφορίες

Ημερομηνία
January 23, 2013
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Service Style