Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 8 10 0.5
Massage 01 March, 2012 1084
Τζούλια
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφανιση σώμα

8.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Ποιότητά μασάζ

5.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.0
Πρώτη φορά που επισκέπτομαι το συγκεκριμένο μαγαζί. Οι διαθέσιμες κοπέλες 4 αν θυμάμαι καλά. Όλες μικρές σε ηλικία, 26-27 το πολύ η μεγαλύτερη. Το φουλ πρόγραμμα στα 80Ε, πέρασα με 70Ε.

Από τις κοπέλες την καλύτερη εντύπωση μου έκανε η Τζούλια. Είναι από τη Βουλγαρία, κανονικό ύψος, μακρί καστανόξανθο μαλλί. Δυαράκι στήθος, αρκετά σφιχτό σώμα και tatoo κατά μήκος της σπονδυλικής της στήλης (αυτά τα είδα εννοείτε αφού έμεινε μόνο με τις γόβες της).... Εμφανίστηκε στο σαλόνι με κολλητό τζινάκι, ένα ωραίο τοπάκι και ψιλοτάκουνες γόβες. Είναι σίγουρα μία γυναίκα, σίγουρα όχι μοντέλο, που δεν θα πέρναγε απαρατήρητη αν την έβλεπα στο δρόμο.

Το δωμάτιο, άνετο και καθαρό, με ντουσιέρα αλλά βγάζει μία ψύχρα σαν χώρος. Δεν παραπέμπει σε δωμάτιο για μασαζ και χαλάρωση από την άποψη φωτισμού και ατμόσφαιρας.

Μετά το σχετικό ντουσάκι μου, μπήκε στο δωμάτιο και η Τζούλια για να ξεκινήσει το σχετικό μπλά μπλά για γνωριμία. Τα Ελληνικά της πολύ καλά. Από την αρχή με την συμπεριφορά της και τον τρόπο της μου δημιουργησε μία πολύ καλή εικόνα η οποία και έμεινε μέχρι τέλους. Το πάλεψε με το μασαζάκι αλλά θέλει πολύ δουλίτσα ακόμα. Δεν θα έλεγα ότι ήταν κάτι το αξιοσημείωτο.
Δυστυχώς λίγες είναι οι κοπέλες που ξέρουν καλό μασάζ στα μασατζίδικα. Ίσως να είναι συγκεκριμένα μαγαζιά που και οι ποιό μεγάλες σε ηλικία που εγώ δεν προτιμώ ιδιαίτερα.

Ο δεύτερος γύρος σαφώς πολύ καλύτερος και χορταστικός. Τι πρέπει να γνωρίζετε. Δεν φιλάει, αν φίλαγε θα ήταν πολύ καλό GFE, δεν αφήνει δάχτυλα και το στοματικό της είναι με προφύλαξη.

Αφού τελειώσαμε κάναμε τα ντουσάκια μας πρώτα η Τζούλια και μετά εγω και αποχώρησα συνοδεία της μέχρι την είσοδο. Μου άφησε καλές εντυπώσεις, αν βελτιώσει και λίγο το μασαζάκι της νομίζω μπορεί να γίνει στανταράκι....

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Κοπέλες διαθέσιμες
Βίκυ, Μαρίνα, Χριστίνα, Ζωή
Ημερομηνία
March 01, 2012
Κόστος €
70
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες