Αναζήτηση

Maia AGN

March 11, 2016
Maia   AGN

Πληροφορίες

Φύλο / Sex
Escort Agency

User reviews

1 review
Overall rating
 
6.5
Εμφάνιση πρόσωπο
 
6.0(1)
Εμφάνιση σώμα
 
6.5(1)
Συμμετοχή
 
6.0(1)
Συμπεριφορά/Social time
 
6.0(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
5.5(1)
Already have an account? or Create an account
Δυστυχώς ΔΕΝ ήταν όπως περίμενα
Overall rating
 
6.5
Η ημερομηνία συνάντησης είναι ενδεικτική, το ραντεβού έλαβε χώρα αρκετές μέρες πριν.

Αποφασίζω νωρίς ένα μεσημεράκι, με είχε ανάψει πρώτα ένα άλλο κοριτσάκι, μεγάλη μου αδυναμία, να συναντηθώ με CG. Η πρώτη που είχα βάλει στο μάτι διαγράφτηκε γιατί δεν πήρα καλές πληροφορίες, από το ίδιο το γραφείο που δουλεύει. Αποφασίζω τελικά να κινηθώ προς το AGN και να πάω την Maia την πιτσιρίκα, είπα να μην ξαναπάρω πάλι τη Σάρα (είχα περάσει υπέροχα) και να κάνω κι εγώ ένα κασκαντεριλίκι.

Έρχεται το κορίτσι μέσα στο χαμόγελο, με ρούχα όπως ζήτησα, αλλά … δεν ήταν όπως το περίμενα εμφανισιακά. Στρογγυλό πρόσωπο (που το αποφεύγω ρε γαμώτο) και κάπως γεματούλα, όχι χοντρή δεν τη λες αλλά έχει την περιφέρεια της, δεν είναι στον χαρακτήρα μου να διώχνω κοπέλες και μάλιστα όταν σε πλησιάζουν με πλατύ χαμόγεό. Λέω δε βαριέσαι μήπως θα την παντρευτώ ή θα την κυκλοφορήσω, σεξ θα κάνω μόνο. Τι έγραψα σεξ θα κάνω ε, καλά. Με το που μπαίνει μέσα, χαμόγελο μεν αλλά το πρώτο που ζητάει είναι τα χρήματα, λες δεν πειράζει αλλά ενοχλεί λιγάκι.

Το πρόσπερασα έπεσαν τα πρώτα γλωσσόφιλα, λέω καλά ξεκινάμε. Πηγαίνει για μπάνιο – φρεσκάρισμα κι επιστρέφει. Αρχίσαμε στον καναπέ το μπαλαμούτιασμα, γλωσσόφιλα, μετά καλό στοματικό από εκείνη, τον έπαιρνε όλον μέσα, για πολύ λίγο, όμως όταν την ακουμπούσα στο κεφάλι μου έδιωχνε τα χέρια, μετά στο πεντάλεπτο περίπου πάει να μου βάλει προφυλακτικό, αμάν λέω κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει, AFTER της λέω και της πετάω το προφυλακτικό.

Την πάω στο κρεβάτι να την περιποιηθώ κι εκεί που την φιλούσα, την έγλειφα και κατέβαινα προς τα κάτω σηκώθηκε κι έψαχνε το προφυλακτικό κι όταν το βρήκε ήθελε να μου το βάλει, ωχ λέω δεν πάμε καλά, της ξαναλέω AFTER και συνεχίζω, της γλείφω το μουνάκι της κι ενώ βλέπω ότι της αρέσει δεν αφήνει το εαυτό της ελεύθερο να το ευχαριστηθεί αλλά κι εμένα να τη γλείψω όσο ήθελα, μισοσηκώνεται, στηρίζεται στους αγκώνες της και μου λέει οκ οκ και να σταματήσω, εγώ την έγραψα κανονικά και συνέχισα αλλά το έκανε μία, δυο φορές και μου την έσπασε, πάει μετά να βάλει πάλι προφυλακτικό, της τον δίνω πρώτα στο στόμα, πάω να της πιάσω τα μαλλιά μου διώχνει τα χέρια. Ε ρε παιδιά μου ψιλοέπεσε, δεν βοηθούσε κι αυτό που έβλεπα και της ζήτησα να με τελειώσει με CIM όπως κι έκανε. Σε 35΄ με 40΄ είχαμε τελειώσει και τότε της ζήτησα ευγενικά να αποχωρήσει, δεν είχα περάσει όπως περίμενα και είχα τσαντιστεί με τον εαυτό μου που την προτίμησα από την Σάρα.

Εν κατακλείδι η Maia είναι ένα μικρό κορίτσι, η εμφάνισή της είναι καθαρά υποκειμενική σε άλλους μπορεί ν’ αρέσει αρκετά, σε άλλους πάλι όχι και τόσο και σε άλλους καθόλου.

Η συμπεριφορά της αρχικά φαίνεται πολύ καλή και υποθέτεις ότι θα κάνει πολλά για να σε ικανοποιήσει, όμως βάζει κάπου κόφτη, δεν αφήνει το εαυτό της ελεύθερο και δεν δίνεται στον παρτενέρ της. Λόγω ηλικίας, εγώ έτσι το ερμηνεύω, δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία για να συμπεριφερθεί σαν ένα σωστό CG, ίσως με τον καιρό να βελτιωθεί. Πάντως σαν χαρακτήρας έχει πολύ καλά στοιχεία και είναι αρκετά ευγενική.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
February 03, 2017
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
100
Εξτρά €
-
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Dress Code
Τηρήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!
Ηλικία Πελάτη
53
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Σχέση-Παντρεμένος
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0