Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 3 10 0.5Μάλλον με τις στιγμές της.
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφάνιση σώμα
8.0
Συμμετοχή
6.5
Συμπεριφορά/Social time
6.5
Καθαριότητα κοπέλας
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Η συνάντηση έγινε κάπου στις αρχές Αυγούστου. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή με την πρώτη ματιά γυναίκα, ξανθιά με όμορφο θηλυκό κορμί με "λατιν" καμπύλες, φτιαγμένο όμορφα στήθος, λίγα σημάδια ακμής στο πρόσωπο, πρόσθετα μακριά μαλλιά και καταπληκτικά μάτια. είναι απόλυτα συνειδητοποιημένη και ακραιφνώς επαγγελματίας, κάτι που γενικώς εμένα με "χαλάει" λίγο, αφου΄η αίσθηση που μου έμεινε είναι "άντε να με πηδήξεις, να φύγω". σε όλη την διάκρεια του ραντεβού έδειχνε σαν να βιαζόταν να κάνει οτιδήποτε κι ενώ δεν έλεγε σε τίποτε όχι, όλα τα έκανε μηχανικά. με ενόχλησε ιδιαίτερα η ενασχόληση με το κινητό της και την παρακάλεσα ευγενικά να το θέσει σε αθόρυβη λειτουργία, πράγμα που έκανε αμέσως. ξαφνικά για δευτερόλεπτα άλλαζε ρυθμό και μεταμορφωνόταν σε PSE με πρόστυχα λόγια, φανερά όμως προσποιητά. εν πάσει περιπτώσει από την εμπειρία μου καταλήγω στο συμπερασμα, ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι ...αναλόγως τις ώρες και τα κέφια της. αν την πετύχεις σε "καλή μέρα" θα περάσεις υπέροχα, αλλιώς μάλλον όχι, χωρίς όμως να κλαις και τα χρήματά σου.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
August 01, 2014
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
250
Service Style