Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 26 10 0.5Μαρία η όμορφη...
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφάνιση σώμα
8.5
Συμπεριφορά/Social time
9.0
Συμμετοχή
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.5
Ποιότητα / Γνώσεις Μασάζ
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Η Μαρία είναι μία όμορφη και νέα κοπέλα - όχι πιπίνι αλλά ούτε milf, κάπου ανάμεσα - με ωραίο στήθος και κωλαράκι, όμορφο πρόσωπο και πολύ καλή διάθεση. Προσφέρεται πιο πολύ για GFE παρά για PSE αν και δεν λέει όχι παρά μόνο στο anal που δεν το κάνει ούτε σε έξτρα. Μην ξεχνάμε όμως ότι στα 50 κάνει όλα τα άλλα, η πίπα της ρουφηχτή και θορυβώδης, εμένα μου άρεσε αυτό, αν δεν μου άρεσε θα της το έλεγα, σεξ σε όλες τις στάσεις(όρθια, πλάγια, από πάνω, από κάτω, από πίσω) και σε amateur φάση, μην το ξεχνάμε αυτό, η κοπέλα όπως οι πιο πολλές στο μασάζ δεν είναι για έντονες καταστάσεις. Την κουβέντα την κατεύθυνα απόλυτα όπως και το σεξ, αφήνεται να την οδηγήσεις κι αν της φερθείς όμορφα σου το ανταποδίδει. Υπάρχουν τα κορίτσια σαν τη Μαρίνα60 που θα σε πηδήξει ανελέητα και θα σε ξεζουμίσει και ομολογουμένως όταν την παίρνω αυτό θέλω. Υπάρχουν όμως και οι GFE κοπέλες που σε κάνουν να νομίζεις ότι είσαι σε άλλη φάση κι αυτό το γουστάρω επίσης. Για μένα θα γίνει στάνταρ. Γιατί; Επειδή όταν φεύγει δεν λέω τι μαλακία έκανα, που πέταξα τα λεφτά, γιατί η τιμή μετράει και ειδικά όταν στα λεφτά αυτά δεν έχεις επιλογή που να πλησιάζει έστω, γιατί είναι ωραίο τυπάκι, χωρίς τις ψευτομαγκιές και το δήθεν, κοιτάζει να σε ικανοποιήσει και βελτιώνεται κάθε φορά, αν δεν σου αρέσει κάτι της το λες και δεν σε κοιτάει με ύφος όπως άλλες, τουλάχιστον για την ώρα. Χαχαχα...
ΥΓ Για το μασάζ δεν είπα γιατί δεν έκανα. Όρμησα αμέσως στο ψητό. Αυτά τα ολίγα...
ΥΓ2 Οι πιο πολλές στο μασάζ κάνουν ένα δήθεν μασάζ και μία εκτόνωση με το χέρι :p Αυτό για μέτρο σύγκρισης...
ΥΓ Για το μασάζ δεν είπα γιατί δεν έκανα. Όρμησα αμέσως στο ψητό. Αυτά τα ολίγα...
ΥΓ2 Οι πιο πολλές στο μασάζ κάνουν ένα δήθεν μασάζ και μία εκτόνωση με το χέρι :p Αυτό για μέτρο σύγκρισης...
Πληροφορίες
Ημερομηνία
October 19, 2016
Πόλη
Αθήνα
Διάρκεια Μασάζ
1 ώρα
Τιμή €
50
Χώρος
Outcall / Στο χώρο σου (hotel / home)
Τεχνική στο μασάζ