Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 26 10 0.5ΜΑΡΙΑ Η ΠΕΤΑΧΤΟΥΛΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφάνιση σώμα
8.0
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Συμμετοχή
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Ποιότητα / Γνώσεις Μασάζ
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Και εγώ παρασύρθηκα από τους συναδέλφους.....σε συνδιασμό με το 50αρι...λέω γιατί όχι? Κλείνουμε πολύ εύκολα το ραντεβού και τσουπ στην ωρα σε κεντρικο χοτέλι η κυρία.....αεράτη ένα γλυκό γκομενάκι γύρω στα 30 με άπαιχτο προσωπάκι, κορμακι, βυζακια........Αφού έκανε ντουζάκι, με ρωτησε αν ήθελα μασαζ και απάντησα φυσικά........τρίψιμο με λαδάκι, πιο πολύ ερασιτεχνικό , αλλά καυλωτικό και άκρως αισθησιακό μέχρι που μου τον έκανε καγκελο ! Μετά άρχισαν τα όργανα ( με την καλή έννοια) γύρισα και με πλάκωσε στην πίπα deep throught τον εξαφανιζε με πολύ σάλιο μέχρι που ήθελα να το καρφωσω.....Όπερ και εγένετο ...γούσταρε και το κοριτσάκι και αφού πέρασε τοη σχετική προφύλαξη ανέβηκε πάνω μου και κάναμε έναν έρωτα όλο τρέλλα......τελειώνοντας στα τέσσερα με θέα το υπέροχο κωλί της το οποίο φαίνεται δουλεμένο μεν , δεν το δίνει δε.....διότι στο παρελθόν το είχαν ξεπατωσει το μωρό μέχρι νοσοκομείο και έχει στην κυριολεξία τραυματικές εμπειρίες. Δεν επέμεινα διότι ένα 50 αρι είναι αυτό, μην έχουμε και τρελλές απαιτήσεις........Σε γενικές γραμμές είναι ένα ωραίο γκομενακι να περάσεις πολύ ευχάριστα την ωρα σου......Εγώ θα το ξανατιμήσω σίγουρα...
Πληροφορίες
Ημερομηνία
October 29, 2016
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Διάρκεια Μασάζ
60 ΛΕΠΤΑ
Τιμή €
50
Χώρος
Outcall / Στο χώρο σου (hotel / home)
Τεχνική στο μασάζ