Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 26 10 0.5
Massage GIrls / Μασαζοκόριτσα 14 October, 2016 9449
Άλλα μου λεν τα μάτια σου...................................
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμπεριφορά/Social time

8.5
Συμμετοχή

3.5
Καθαριότητα κοπέλας

5.5
Ποιότητα / Γνώσεις Μασάζ

0.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

4.5
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσο διαφορετικό μπορεί να είναι ένα cg απο πελάτη σε πελάτη!!! Θα περιγράψω απλά το πως και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!!
Πρώτη επικοινωνία με sms : μπορείς αύριο τ απόγευμα στις 6? - Ναί μπορώ!! -Οκ θα σε πάρω γύρω στις 4 να σου πώ που νάρθεις!!!
Επόμενη μέρα στις 4μιση με sms: μπορείς 6 στο τάδε χοτέλ???? Απάντηση μετά απο 3τέταρτα : -Όχι δεν μπορώ σόρρυ!!!Μπορώ μετά τις 8! -Καλά χτές μούπες οκ και τώρα μου απαντάς μετά απο 45λ και μου λές όχι? είσαι απαράδεκτη!! Αν κανονίσω για αύριο τ απόγευμα θα μπορείς?? - Ναι θα μπορώ!!
Περνάει κάνα 5λεπτο και έρχεται sms που λέει : Τελικά μπορώ τώρα αλήθεια!!!
Σε 15 λεπτά ξενοδοχείο χτυπάει η πόρτα,ναι όντως πολύ καλό σώμα,στήθος τούμπανο,κώλος τούμπανο.περιποιημένο μαλλί.όμορφο ντύσιμο,καλό σόσιαλ! Γδύνεται σε δεπτερόλεπτα και πέφτει κρεββάτι χωρίς ντούς!!! οκ ενδέχεται νάχει κάνει ήδη αν και όπως μου ανέφερε είχε 16 ραντεβού κείνη τη μέρα!!Ξεκίνημα μ ένα καλό και βαθύ( με χέρια) αλλά πολύ διαδικαστικό στοματικό κατά την άποψή μου, και τελείωμα στο στόμα! Λίγο μπλά μπλά, κάτι για κάποιον πελάτη που περιμένει στο σπίτι και προσπάθεια να ξεκινήσει δεύτερος γύρος πάλι με στοματικό αρχικά που όμως δεν είχε αποτέλεσμα γιατί η όλη στάση με είχε ξενερώσει!!!! είπα είμαι κουρασμένος είπε - ε τότε να τ αφήσουμε μωρό?? ντύθηκε κι έφυγε σφαίρα!!!!
Πολύ βιαστική και πολύ διαδικαστική για τα δικά μου γούστα!!!!! Αυτά!!!!!Καλές γιορτές σε όλους!!!!!!!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
December 01, 2016
Πόλη
Αθηνα
Διάρκεια Μασάζ
50λ
Τιμή €
50
Εξτρά €
οχι
Χώρος