Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 26 10 0.5
Massage GIrls / Μασαζοκόριτσα 14 October, 2016 9449
Οk, αλλά άντε βρες τι έλειπε...
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά/Social time

7.0
Συμμετοχή

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Ποιότητα / Γνώσεις Μασάζ

7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Η ημερομηνία συνάντησης είναι ενδεικτική. Την κοπέλα την έχω συναντήσει και όταν έπαιρνε 50 ευρώ - τότε την χαρακτήριζες και vfm (είναι στα 80 πλέον). Είναι αρκετά όμορφη στο πρόσωπο, με κάπως σκληρές γωνίες, αλλά πολύ καλό κορμί. Περίπου 1,70, λεπτό - όχι σκίννυ - στήθος φτιαγμένο που προσωπικά μου άφησε μετριοκαλές εντυπώσεις. Όχι στο οπτικό κομμάτι, εκεί μια χαρά είναι, αλλά στην αφή. Πάντως πολλές άλλες κοπέλες των 150 θα πρέπει να παραδειγματίζονται από το κορμί της (και να ζητάνε και λιγότερα - στα γραφεία απευθύνομαι κυρίως).
Στα καλά επίσης να προσθέσω οτι είναι ευγενική και αρκούντως (όχι πολύ), χαμογελαστή. Θα την χαρακτήριζα κάπως συνεσταλμένη...
Στο κρεββάτι προσπαθεί. Όχι δεν είπε πουθενά, με καλύτερη "απόδοση" στα τέσσερα όπου το θέαμα είναι πολύ ωραίο. Κυρίως έτσι παίξαμε δίνοντας λιγότερο χρόνο σε άλλες στάσεις, καθώς το προτιμώ με τις κοπέλες του χώρου.
Πέρασα καλά αλλά, χωρίς να έχω συνειδητοποιήσει ακριβώς τι, κάτι έλειπε...Μη με ρωτάτε δεν μπορώ να προσδιορίσω.
ps
καλό στοματικό με μπόλικη προσπάθεια εκ μέρους της.
ps2
γενικά ευχαριστημένος και δεν ένιωσα ότι έδωσα τζάμπα τα λεφτά μου, αλλά πολύ δύσκολα θα την ξανασυναντούσα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
May 08, 2017
Πόλη
athens
Διάρκεια Μασάζ
μία ώρα
Τιμή €
80
Χώρος
Outcall / Στο χώρο σου (hotel / home)
Τεχνική στο μασάζ