Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 26 10 0.5
Massage GIrls / Μασαζοκόριτσα 14 October, 2016 9449
Όχι μασάζ αυτή τη φορά
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμπεριφορά/Social time

9.5
Συμμετοχή

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Ποιότητα / Γνώσεις Μασάζ

5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Τη Μαρία την επιθύμησα μετά από ένα χρόνο και βάλε και την έκλεισα για ραντεβού μιας ώρας σε ξενοδοχείο του κέντρου ένα καυτό μεσημέρι του Αυγούστου.
Εύκολη συννενόηση και τσουπ ήρθε στο δωμάτιο αεράτη και ευδιάθετη. Μου είπε ότι μόλις είχε επιστρέψει από διακοπές και φαινόταν να έχει πολύ καλή διάθεση. Χαμόγελα, παιχνιδίσματα, γλωσσόφιλα κλπ και γρήγορα για ντουζάκι.
Ηλικία 30-35, χειλάρες φτιαγμένες και βυζόμπαλα 3άρια σιλικονάτα για όσους δεν την ξέρουν, ψηλή με αδύνατο (όχι σκίνυ) μοντελέ σώμα.
Με το που βγήκε αρχίσαν τα βιολιά με αυτη στα γόνατα να τον ρουφάει ακαταπαυστα και να μου τον εξαφανίζει. Προχωρήσαμε στο κρεβάτι, σφυροκόπημα σε διάφορες στάσεις ακούγοντας την να με παροτρύνει ναζιάρικα για όλο και πιο δυνατά. Τελείωμα στο στόμα της μετά από λίγη ώρα, τα κατάπιε όλα!
Στο διάλλειμα αφού κάναμε πάλι ντουζάκι, της ζήτησα μασάζ, το οποίο θυμόμουν από την προηγούμενη φορά ως πολύ καλό αλλά μετά λύπης μου μου είπε ότι δεν είχε λαδάκι (!!!) και ισχυρίστηκε ότι έπρεπε να της το είχα ζητήσει στο τηλέφωνο να φέρει. Αυτό μου έκανε κακή εντύπωση και της το είπα, όταν κάποια παρουσιάζεται σαν μασέζ κυρίως πρέπει να έχει πάντα λαδάκι ή κρεμούλα για μασάζ. Λόγω αυτής της έλλειψης λοιπόν το μασάζ διάρκεσε λίγο, γύρω στα 10 λεπτά και φυσικά δεν ήταν κάτι που απόλαυσα, η Μαρία ξέρει να κάνει καλό μασάζ, κρίμα!
Κουβεντιάσαμε για λίγη ώρα και μετά δεύτερος με στοματικό μέχρι το τέλος όπου τα ξανακατάπιε.
Αν δεν υπήρχε η απογοήτευση για το μασάζ, θα έλεγα ότι ήταν μια πολύ επιτυχημένη συνάντηση αφού η κοπέλα και όρεξη είχε να με φροντίσει και ενέργεια έβαλε για να περάσω καλά.
Θα την ξανασυναντήσω γιατί το πακέτο που προσφέρει στα 80€ αξίζει.

ΥΓ. Νομίζω ότι το κορίτσι ανήσει στα call girls ξεκάθαρα πλέον και πρέπει κάπως να αλλάξει κατηγορία.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
August 09, 2018
Πόλη
Αθήνα
Διάρκεια Μασάζ
10'
Τιμή €
80
Χώρος
Outcall / Στο χώρο σου (hotel / home)
Τεχνική στο μασάζ
---
Είδη massage
Αισθησιακό / Ερωτικό μασάζ
Happy Ending ?
Ναι / Yes
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 September, 2018
Άρχισε κι αυτή να τα καταπίνει? Πολύ δελεαστικό, επιβεβαιώστε παρακαλώ...
A
astro72
10 September, 2018
Καιρό το χαλβαδιάζω αυτό το τουμπανάκι. Με έψησες φίλε pourager
V
voyager
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση