Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.7 46 10 0.5Δύναμη η δεσπονίδα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφάνιση σώμα
9.5
Συμμετοχή
9.5
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.5
Συνάντηση σήμερα νωρίς μεσημεράκι. Ήρθε ακριβώς στην ώρα της, πράγμα που μου έκανε μεγάλη εντύπωση (συνήθως οι κοπέλες αργούν τουλάχιστον 5 λεπτά). Μπαίνει για ντούζ και αρχή 1ου γύρου με γλειψίματα εκατέρωθεν (πανέμορφο και πεντακάθαρο το μουνάκι της όπως και η πίσω τρυπούλα). Λήξη μετά απο ένα 30λέπτο σφυρόκοπημα στο μουνί της, έχοντας αλλάξει 3 στάσεις, πάνω στο στήθος της. Δεν έχει θέμα που θα τελειώσεις, αλλά εμένα μου βγήκε εκεί. Ντούζ και λίγη κουβέντα και έναρξη 2ου γύρου, όπου όποια στάση γνώριζετε, φανταστείτε την σε πρωκτικό. Η γκόμενα γουστάρει πολύ το ξεκώλιασμα και το δείχνει.Όπως επίσης και σφαλιάρες και τραβήγματα στα μαλλιά. Μου φάνηκε στα δικά μου μάτια πιο PSE, παρά GFE. Το τέλος μετά απο 40λέπτο (περίπου) ξεκώλιασμα ήρθε στο στόμα της, όπου δεν υπήρξε κατάποση, αλλά πήγε στο μπάνιο και τα έφτυσε.
Εν κατακλείδι, μια κορμάρα (γυμνασμένη και σφιχτή) με φουλ τα γκάζια σε υπηρεσίες, αλλά καθημερινό πρόσωπο (επουδενί άσχημο).
Λογικά θα την ξανασυναντήσω
ΥΓ. Πράγματι, δεν αφήνει δάκτυλο μπροστά, και έχει λίγο ευαίσθητη μύτη
Εν κατακλείδι, μια κορμάρα (γυμνασμένη και σφιχτή) με φουλ τα γκάζια σε υπηρεσίες, αλλά καθημερινό πρόσωπο (επουδενί άσχημο).
Λογικά θα την ξανασυναντήσω
ΥΓ. Πράγματι, δεν αφήνει δάκτυλο μπροστά, και έχει λίγο ευαίσθητη μύτη
Πληροφορίες
Ημερομηνία
December 17, 2016
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €