Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.7 46 10 0.5ΕΡΓΑΛΕΙΟ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.1
Εμφάνιση πρόσωπο
7.5
Εμφάνιση σώμα
8.5
Συμμετοχή
10.0
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Καθηστερημένη κριτική για την Μαριαλένα.
Πολύ καιρό ήθελα να συναντήσω την Μαριαλένα αλλά πάντα οι ώρες μας δεν μπορούσαν να ταυτιστούν.
Τελικά βρεθήκαμε σε ξενοδοχείο των Βορείων προαστίων.
Η Μαριαλένα είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. Έχει φοβερό χαρακτήρα ακομπλεξάριστο . Είναι μία κοπέλα που μπορείς άνετα να μιλήσεις μαζί της.
Όσον αφορά τις υπηρεσίες της είναι εξαιρετική και δεν έχω να πω περισσότερα από τους προηγούμενους και την κατατάσσω στην πρώτη πεντάδα .
Το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω είναι ότι ο κώλος της έχει τρομερή αίσθηση και τον απόλαυσα αν και δεν είμαι και φαν του είδους,,,,
Σίγουρα αξίζει τα χρήματα που ζητάει και σίγουρα θα την ξαναδώ....
Πολύ καιρό ήθελα να συναντήσω την Μαριαλένα αλλά πάντα οι ώρες μας δεν μπορούσαν να ταυτιστούν.
Τελικά βρεθήκαμε σε ξενοδοχείο των Βορείων προαστίων.
Η Μαριαλένα είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. Έχει φοβερό χαρακτήρα ακομπλεξάριστο . Είναι μία κοπέλα που μπορείς άνετα να μιλήσεις μαζί της.
Όσον αφορά τις υπηρεσίες της είναι εξαιρετική και δεν έχω να πω περισσότερα από τους προηγούμενους και την κατατάσσω στην πρώτη πεντάδα .
Το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω είναι ότι ο κώλος της έχει τρομερή αίσθηση και τον απόλαυσα αν και δεν είμαι και φαν του είδους,,,,
Σίγουρα αξίζει τα χρήματα που ζητάει και σίγουρα θα την ξαναδώ....
Πληροφορίες
Ημερομηνία
May 24, 2017
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
110
Εξτρά €