Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 49 10 0.5
Hot
Call Girls 13 May, 2012 16257
Λαμπάδα...milf
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση πρόσωπο

6.5
Εμφάνιση σώμα

9.5
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

9.5
Καθαριότητα κοπέλας

8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Χαμογελαστή από το πρώτο λεπτό που μπήκε στο δωμάτιο και αρκετά καβλιάρα.
4 φορές μούχει τύχει στη καριέρα μου σαν πελάτης να μου κάνουν τσιμπούκι αναγνωριστικό με τα ρόυχα μου.
Κορμί λαμπάδα, χωρίς ίχνος λίπους, με βύζους σιλικονάτους αλλά όχι και τόσο αντιαισθητικούς.
Ντουζάκι μαζί με χαμούρεμα και πίπα στο νερό.
Συνέχεια στο κρεβάτι βλέποντας την να με γλύφει παντού ,και βλέποντας στους καθρέφτες τον απίστευτο λοκω της.
Δεν πίεσα αρκετά αρνούμενη γιά μεγεθος και μακακίες.Ειμαι σίγουρος τη άλλη φορά θα γευθώ.
Σκούφωμα και καβάλημα πάνω μου χορεύοντας ρυθμικά η άπαικτη κορμάρα της.Βαστώντας το κωλαράκι της δίναμε τρελλό ρυθμό.Γυρίσματα στο καβάλημα χωρίς διακοπή. Η κοπέλλα τη καταβρίσκει νομίζω.
Δεύτερος γύρος με πίπα τρελλή με βύθιση μέχρι στομάχι....Doggie μέχρι που διαισθάνθηκε ότι θα τελείωνα ,με ξεσκούφωσε και τα πήρε όλα στο στόμα.
Αξίζει τα λεφτά της...τίμια επιλογή

Πληροφορίες

Ημερομηνία
May 22, 2012
Πόλη
Π. Φάληρο
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
60
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Ναι
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Δύσκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 6 0

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 May, 2012
Αδελφέ να σε ρωτήσω κάτι? Το τηλέφωνο της σε τί νουμερο τελειώνει? Θα το εκτιμούσα πάρα πολύ
T
tubanos
23 May, 2012
Peter πως την βρισκω την μαρινα καποιο τηλ? ευχαριστω!
L
lagos
23 May, 2012
Αγαπητέ Peter Lary ευχαριστούμε για την κατατοπιστιθκή σου ενημέρωση ,θα μπορούσα να εχω το τηλέφωνο επικοινωνίας της Marina 60 για να δοκομάσω να την "ανάψω" και γω την ...'λαμπάδα' που λες..ευχαριστώ.
C
christof
23 May, 2012
αδερφε ειμαι καινουριοσ στο site αν σου ηταν ευκολο να μου εστελνεσ το τηλ τησ μαρινασ...πολυ δυνατο φαινεται.με εκτιμηση
P
polosub
24 May, 2012
τα σχολια σας ειναι τοσο καλα που την θελουμε κι εμεις!!! ειναι ευκολο καποιος να δωσει το τηλεφωνο???
D
denisio91
24 May, 2012
Καλημέρα κι από μένα. αν θέλεις μου στέλνεις κι εμένα το τηλέφωνο με pm
P
perfectdeal
24 May, 2012
Ρε παιδιά είναι όντως πραγματική η κορασίς; Γιατί από το tineye βρήκα ... http://www.tineye.com/search/1dd85d0a46827898c3e101abfd1bd04418a760d1/?sort=score&order=asc
48 sites με την φωτό της κυρίας. Αν είναι αλήθεια με προσωπικό δώστε μου στοιχεία pls
M
mpourdeliaris
24 May, 2012
Μήπως θα μπορούσα να έχω και εγώ το τηλέφωνο της κοπέλας?
Ευχαριστώ πολύ
N
niklamyr
25 May, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@mpourdeliaris
εγραψες δικε μου!!!παρολα αυτα θα ηθελα το τηλ για να δοκιμασω εστω μια φορα...κανεις δεν φαινεται να ειπε οτι ειναι ασχετη η φωτο....και επισης ολοι συμφωνουν για το εξαιρετικο της πειπτωσεως...θα περιμενω.......κανας χρστιανος??? :-)
3
33aoratos33
28 September, 2012
Μήπως θα μπορούσα να έχω και εγώ το τηλέφωνο της κοπέλας?
Ευχαριστώ
S
steve_biebek
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση