Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 49 10 0.5Λαμπάδα...milf
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση πρόσωπο
6.5
Εμφάνιση σώμα
9.5
Συμμετοχή
10.0
Συμπεριφορά/Social time
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.5
Χαμογελαστή από το πρώτο λεπτό που μπήκε στο δωμάτιο και αρκετά καβλιάρα.
4 φορές μούχει τύχει στη καριέρα μου σαν πελάτης να μου κάνουν τσιμπούκι αναγνωριστικό με τα ρόυχα μου.
Κορμί λαμπάδα, χωρίς ίχνος λίπους, με βύζους σιλικονάτους αλλά όχι και τόσο αντιαισθητικούς.
Ντουζάκι μαζί με χαμούρεμα και πίπα στο νερό.
Συνέχεια στο κρεβάτι βλέποντας την να με γλύφει παντού ,και βλέποντας στους καθρέφτες τον απίστευτο λοκω της.
Δεν πίεσα αρκετά αρνούμενη γιά μεγεθος και μακακίες.Ειμαι σίγουρος τη άλλη φορά θα γευθώ.
Σκούφωμα και καβάλημα πάνω μου χορεύοντας ρυθμικά η άπαικτη κορμάρα της.Βαστώντας το κωλαράκι της δίναμε τρελλό ρυθμό.Γυρίσματα στο καβάλημα χωρίς διακοπή. Η κοπέλλα τη καταβρίσκει νομίζω.
Δεύτερος γύρος με πίπα τρελλή με βύθιση μέχρι στομάχι....Doggie μέχρι που διαισθάνθηκε ότι θα τελείωνα ,με ξεσκούφωσε και τα πήρε όλα στο στόμα.
Αξίζει τα λεφτά της...τίμια επιλογή
4 φορές μούχει τύχει στη καριέρα μου σαν πελάτης να μου κάνουν τσιμπούκι αναγνωριστικό με τα ρόυχα μου.
Κορμί λαμπάδα, χωρίς ίχνος λίπους, με βύζους σιλικονάτους αλλά όχι και τόσο αντιαισθητικούς.
Ντουζάκι μαζί με χαμούρεμα και πίπα στο νερό.
Συνέχεια στο κρεβάτι βλέποντας την να με γλύφει παντού ,και βλέποντας στους καθρέφτες τον απίστευτο λοκω της.
Δεν πίεσα αρκετά αρνούμενη γιά μεγεθος και μακακίες.Ειμαι σίγουρος τη άλλη φορά θα γευθώ.
Σκούφωμα και καβάλημα πάνω μου χορεύοντας ρυθμικά η άπαικτη κορμάρα της.Βαστώντας το κωλαράκι της δίναμε τρελλό ρυθμό.Γυρίσματα στο καβάλημα χωρίς διακοπή. Η κοπέλλα τη καταβρίσκει νομίζω.
Δεύτερος γύρος με πίπα τρελλή με βύθιση μέχρι στομάχι....Doggie μέχρι που διαισθάνθηκε ότι θα τελείωνα ,με ξεσκούφωσε και τα πήρε όλα στο στόμα.
Αξίζει τα λεφτά της...τίμια επιλογή
Πληροφορίες
Ημερομηνία
May 22, 2012
Πόλη
Π. Φάληρο
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
60
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Ναι
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Δύσκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
P
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
48 sites με την φωτό της κυρίας. Αν είναι αλήθεια με προσωπικό δώστε μου στοιχεία pls
Ευχαριστώ πολύ
εγραψες δικε μου!!!παρολα αυτα θα ηθελα το τηλ για να δοκιμασω εστω μια φορα...κανεις δεν φαινεται να ειπε οτι ειναι ασχετη η φωτο....και επισης ολοι συμφωνουν για το εξαιρετικο της πειπτωσεως...θα περιμενω.......κανας χρστιανος??? :-)
Ευχαριστώ