Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 49 10 0.5
Hot
Call Girls 13 May, 2012 16255
Καλη...
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση πρόσωπο

5.0
Εμφάνιση σώμα

7.0
Συμμετοχή

7.0
Συμπεριφορά/Social time

7.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Συναντηση με την Μαρινα πριν 2-3 μερες στον Μιδα.
Για να προλαβω μερικους συναγωνιστες, η κοπελα δεν χρεωνει εξτρα για την μετακινηση της.Απλως μου ζητησε να βρεθουμε πιο αργα μιας και ηταν μακρυα.

Στα της συναντησης τωρα:

Εφτασε ακριβως στην ωρα της, χαμογελαστη με ενα τζιν μινι, τακουνια και μια μπλουζα που τονιζε το ( ενισχυμενο ) στηθος της.
Το προσωπο πραγματι ειναι το αδυναμο σημειο της, αλλα στο σωμα κρατιεται μια χαρα για την ηλικια της.

Στοματικο καλο εως ΠΟΛΥ καλο.Βαθυ, υγρο, με φτυσιματα και περιποιηση της γυρω περιοχης.
Αν δεν κρατηθεις θα σε τελειωσει εκει, μιας και ο ρυθμος της ειναι γρηγορος εκτος κ'αν την σταματησεις εσυ.

Αλλαξαμε 4 στασεις, στις οποιες και χτυπιεται κανονικα και γουσταρει το σφυροκοπημα.
Γουσταρει να βλεπει τον ευατο της στον καθρεφτη και το στησιμο της οταν ειναι στα τεσσερα σε φτιαχνει...

Ο πρωτος γυρος τελειωσε καθως με ειχε στο στομα της, οπου και συνεχισε να ρουφα και να γλυφει πολυ απαλα για ωρα αφου ειχα τελειωσει.
Καναμε και οι δυο το μπανακι μας και βρεθηκαμε στο κρεβατι.
Social time δεν υπηρξε μιας και ορμησε αμεσως πανω μου..

Με πηρε στο στομας της ξανα και μετα απο ενα απιστευτο στοματικο γυρο με τελειωσε εκει.

Το μονο αρνητικο ειναι πως μετα τον δευτερο γυρο και ενω ειχαμε τουλαχιστον κανα 20λεπτο μπροστα μας, ειχε ηδη ξεκινησει να ντυνεται.
Δεν ειπα κατι μιας και ειχα περασει καλα και ημουν κουρασμενος απ'την δουλεια αλλα ας προσεξει λιγακι..

Τα αξιζει λοιπον και τα τιμα τα λεφτα που περνει.
Αν δεν σε ενδιαφερει ενα οχι και τοσο γοητευτικο προσωπο τοτε βρηκες αυτο που εψαχνες.

Να ευχαριστησω τους 2 συναγωνιστες που με βοηθησαν, στελνωντας μου το τηλεφωνο της ( ναι ειμαι στραβος και δεν το ειχα βρει! )

Να περνατε καλα !

Πληροφορίες

Ημερομηνία
June 11, 2012
Πόλη
Αθηνα
Χώρα
Ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος €
60
Service Style
PSE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ψεύτικες / Άλλη κοπέλα
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 3 0

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 June, 2012
.....οπως καταλαβενεται και εγω το ιδιο ζητώ,,,τηλέφωνο της κυριας!
P
pinoasxima
15 June, 2012
Τι εννοεις οι φωτογραφίες είναι απο άλλη κοπέλα ? Κατ' αρχή είναι μόνο μια φωτογραφίθα και όλοι λένε ότι είναι ο κόλος της Μαρίνας. Δεν πήγα ακόμη μαζί της αλλά τέτοιο κόλο δεν έχουν 20χρνα πιπίνια. Σθγνώμη δηλαδή αλλά να κάνουμε σωστή κριτική,.
O
orila
15 June, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Βασικά ρε type τέτοια τρελή κωλαρά έχω δει και σε 40++ οποτε ποτε δεν ξέρεις..Εάν ποτε κάποιος φιλοτιμηθεί να σταματήσει να την γαμάει την γκόμενα και να στήλη κανένα mobile να κάνουμε κανένα demo..

ADMIN :
Υπάρχει στο τόπικ της
P
pinoasxima
15 June, 2012
φιλε συγνωμη που ρωταω και γω αλλα αν σου ειναι ευκολο μπορεις να μου στειλεις σε πμ το τηλ της μαρινασ? ευχαριστω

ADMIN :
Υπάρχει στο τόπικ της

S
skaperdaskostas
26 June, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δεν υπάρχει τηλ στο topic έψαξα τα πάντα και παντού!!!δεν αντέχω άλλο απ το πρωί ψάχνω κουραστικά βοηθήστε με

-ειναι γραμμένο ολογράφως όχι με νούμερα
L
lestat1985
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση