Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 49 10 0.5Όχι για απαιτητικούς )
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση πρόσωπο
6.5
Εμφάνιση σώμα
9.5
Συμμετοχή
9.5
Συμπεριφορά/Social time
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.5
Λοιπόν η παρακάτω αναφορά δεν είναι για αυτούς που ψάχνουν να μαμήσουν την Cindy Crawford με 60 ΕΥΡ, είναι για ρεαλιστές και γνώστες.
Για αυτούς που σχολιάζουν την μάπα... μάπα της, είναι διότι περιμένουν το θεώμουνο να σκάσει μύτη, και δεν τους αρέσει όταν σκάει η Ουκρανέζα.
Η Μαρίνα είναι όντος ΜΙΛΦ, και όντος από φάτσα δεν την λες ωραία..... αν την έβλεπες άβαφη το προϊ πριν το καφέ σου. Αν την έβλεπες βράδυ,
με κάνα 2 ποτάκια στο κεφάλι θα είχες πάθει μουνόπλακα με το υπόλοιπο και θα έλεγες "Στα @@ρια μου το πρόσωπο"
Δεν ξέρω πως να περιγράψω αλλιώς τη Μαρινά. Η τύπισσα έχει πράγματι απίστευτο κορμί, έχει βίτσιο να κοιτάγεται στον καθρέφτη, και γουστάρει
να τον παίρνει ΤΕΛΟΣ.
Στην συνάντηση ήταν εξαιρετική μπορώ να πω, δεν έχω κάποιο παράπονο, πίπα αρκετά καλή, στο σφυροκόπημα κρατάει δυνατά και γουστάρει, σε κάποια
φάση άρχισε και κάτι ουκρανικά άστα να πάνε.
Το σώμα της λαμπάδα!
100% θα την ξανασυναντήσω...
Για αυτούς που σχολιάζουν την μάπα... μάπα της, είναι διότι περιμένουν το θεώμουνο να σκάσει μύτη, και δεν τους αρέσει όταν σκάει η Ουκρανέζα.
Η Μαρίνα είναι όντος ΜΙΛΦ, και όντος από φάτσα δεν την λες ωραία..... αν την έβλεπες άβαφη το προϊ πριν το καφέ σου. Αν την έβλεπες βράδυ,
με κάνα 2 ποτάκια στο κεφάλι θα είχες πάθει μουνόπλακα με το υπόλοιπο και θα έλεγες "Στα @@ρια μου το πρόσωπο"
Δεν ξέρω πως να περιγράψω αλλιώς τη Μαρινά. Η τύπισσα έχει πράγματι απίστευτο κορμί, έχει βίτσιο να κοιτάγεται στον καθρέφτη, και γουστάρει
να τον παίρνει ΤΕΛΟΣ.
Στην συνάντηση ήταν εξαιρετική μπορώ να πω, δεν έχω κάποιο παράπονο, πίπα αρκετά καλή, στο σφυροκόπημα κρατάει δυνατά και γουστάρει, σε κάποια
φάση άρχισε και κάτι ουκρανικά άστα να πάνε.
Το σώμα της λαμπάδα!
100% θα την ξανασυναντήσω...
Πληροφορίες
Ημερομηνία
June 25, 2012
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια