Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 49 10 0.5
Hot
Call Girls 13 May, 2012 16254
The Ukrain train
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

9.5
Συμμετοχή

9.5
Συμπεριφορά/Social time

9.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.5
Συνάντηση με την Μαρίνα στο γνωστό χοτέλι πίσω από το νοσοκομείο με το πιο διάσημο όνομα στον κόσμο. Στην ώρα της μετά από πολύ εύκολη συνενόηση. Για να είμαι ειλικρινής περίμνα να δώ κανά σκιάχτρο με τις κριτικές που διάβασα. Η κοπέλα όμως για μένα είναι πραγματικά πολύ καλή. Από σώμα δεν το συζητάω. Απλά τον πάιζεις για πάρτη της πολύ εύκολα.

Αμέσως με άρχισε στα γλωσόφιλα και πολύ γ΄ρηγορα με ένδυσε και τον έπιασε στο στόμα της. Πάιδες η γκόμενα απλά είναι μάεστρος. Πίπα για όσκαρ. Με είχε αρκετή ώρα στο στόμα και τελικά μου φοράει το λασιχάκι και ανεβαίνει πάνω βλέποντας καθρέφτη. Η γκόμενα τα έδωσε όλα. Γαμίσι περιοπής μέχρι που έχυσα αφού είχα κρατηθεί πολύ.

Ντουζάκι και από τους δύο μας και κουβεντύλα στο κρεβάτι, όπου διέκρινα ένα επίπεδο και διακριτικότητα που δύκολα συναντάς. Αφού τα είπαμε γενικά, με ξαναπιάνει στο στόμα με πίπα πάλι για όσκαρ. Αυτή την φορά όμως λόγω κούρασης κυρίως μου πήρε πολύ μέχρι να την χύσω. Αλλάξαμε και διάφορες στάσεις και τελικά με τελείωσε με συνδυασμό πίπας και χεριών. Έκαν ε το μπανάκι της, ετοιμάστηκε και έφυγε.

Γενικά, τα 60 είναι τσάμπα για το ΄σερβις κατ εμέ. Εμέις ταιριάξαμε πιστεύω, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ για΄τι να μην ταιριάξει κάποιος μαζί της. 100% θα με ξαναδεί μετά τις διακοπές.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 09, 2012
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
60
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 5 0

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 July, 2012
ρε φιλε στηλε μου σε παρακαλω το τηλ της...
X
xristossmart
23 July, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ρε παιδια κ σε μενα αν εχετε την καλοσυνη το τηλεφωνακι της Μαρινας... Ευχαριστω εκ των προτερων!

- Υπάρχει στο φόρουμ
X
xristos-papanikolaou1
23 July, 2012
ρε παιδια κ σε μενα αν εχετε την καλοσυνη το τηλεφωνακι της Μαρινας... Ευχαριστω εκ των προτερων!

- Υπάρχει στο φόρουμ
X
xristos-papanikolaou1
23 July, 2012
φίλε μου αν μπορούσες να μου στείλεις το τηλέφωνο της Μαρίνας θα σου ήμουν ευγνώμων ...

- Υπάρχει στο φόρουμ
X
xristos-papanikolaou1
24 July, 2012
αν μπωρεις στηλε και σε εμενα το τηλ. ευχαριστω

- υπάρχει στο τόπικ της
N
nikos-stasinos-10
11 October, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δεν υπαρχει ρε φιλε το τηλ. η δεν μπορω να το βρω
D