Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 49 10 0.5ΤΟ VFM!!!!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση πρόσωπο
8.5
Εμφάνιση σώμα
9.0
Συμμετοχή
10.0
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Μετά από αρκετές προσπάθειες πέτυχα το Μαρινάκι.... περίμενα στο γνωστό Χοτέλι πίσω από το Ωνάσειο και στα 10 λεπτά από την ώρα που μιλήσαμε χτυπάει η πόρτα. Η Μαρίνα είναι κυριολεκτικά "τούμπανο"! Με το που μπαίνει γδύνεται, πετάει την πετσέτα που ήμουν τυλιγμένος και μετά από παθιασμένα γλωσσόφιλα κατεβαίνει και μου τον παίρνει στο στομά... ίσα να με τουρμπίσει. Μπαίνει στο μπάνιο και βγαίνει πέφτοντας κατευθείαν στο γλείψιμο... μετά από πέντε λεπτά εξαιρετικής πίπας, παίρνω σειρά και την αρχίζω σε ένα περιπιοιημένο γλειφομούνι με δαχτυλισμούς... αφού μου είπε ότι κάβλωσε πολύ σηκώθηκε και πέρασε σκούφο και κάθισε πάνω μου ... δεν άντεξα και πολύ και ήρθε το τέλος του πρώτου γύρου... μπανάκι, τσιγαράκι (από εμένα) και βουρ για το δεύτερο... ξεκινάει να μου τον παίζει με τα πόδια και στη συνέχεια ξανά τσιμπούκι μέχρι να καβλώσω τέρμα. Τη γυρίζω και της ξεκινάω 2ο γύρο γλειψίματος, όπου άρχισα να νοιώθω τα υγρά της να βγαίνουν... ιεραποστολικό και μετά reverse cowgirl και έρχεται το τέλος της... σηκώνεται από τον πούτσο μου και μου προσφέρει ένα τρελό squirting σε μούρη και στήθος... συνεχίζουμε το γαμήσι και ρίχνει 2η γύρα... ε μετά της τα έδωσα στο στόμα, όπως ακριβώς ήθελε...
Μαρινάκι είσαι κάβλα. Τα λέμε σύντομα!
ΥΓ - 60 ευρώπουλα 2 γύροι... ΤΟ vfm!
Μαρινάκι είσαι κάβλα. Τα λέμε σύντομα!
ΥΓ - 60 ευρώπουλα 2 γύροι... ΤΟ vfm!
Πληροφορίες
Ημερομηνία
October 21, 2014
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια