Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 49 10 0.5
Hot
Call Girls 13 May, 2012 16257
μαρινα οχι60
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση πρόσωπο

2.5
Εμφάνιση σώμα

7.0
Συμμετοχή

5.5
Συμπεριφορά/Social time

4.0
Καθαριότητα κοπέλας

6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.0
Οκ το καταλαβαινω γουστα ειναι αυτα αλλα ρε παιδια, κατι κριτικες σαν αυτες εδω διαβαζα και την πατησα τελιως.
Η μαρινα πραγματικα ΔΕΝ μπορω να καταλαβω πως γινεται να εχει τετοιο κοινο.. Οσοι γνωριζουν απο Φυλης, απλα πηγαιντε μια αλιονα με 20 ευρο και εχετε 1000 φορες καλυτερο ντιλ. (πιο ομορφη, πιο καβλιαρα και πιο ανωμαλη)
Η κοπελα φατσικα δεν βλεπετε, οχι οκ , οχι δεν πειραζει μωρε, οχι γουστα ειναι. Οχι ελα μωρε 60.. ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΟΜΩΣ στις κριτικες.. Πιο ευκολο να φοβηθεις παρα να καβλωσεις..
ΑΝ δεν σε ενδιαφερει η φατσα, καλως και προχωραμε. Σωμα για την ηλικια της καλο ειναι δεν μπορω να πω.
Στον αγωνα τωρα απαξ και δεν μου αρεσε δεν ειχε και πολυ μελλον, η κυρια περισσοτερο με φοβιζε με αυτα που εκανε παρα με καβλωνε, πολυ βιαστικη πολυ φτιαγμενη για PSE και χωρις να την νοιαζει καν αν υπηρχε ανταποκριση η οχι.
Τα 60 ευρο δεν ειναι για 1 ωρα αφου βιαζεται τοσο πολυ που σε καταφερνει, ειτε να παραδοσεις πνευμα η σπερμα στο μισαωρο.. Σοσιαλ ανυπαρκτο αφου με το που ερχεται σε αρπαζει μην τυχον και την δεις καλυτερα.
Επισης δεν ειναι να την καλεσεις σε σπιτι αφου κυκλοφορει με ταμπελα της πουτανας.
Εν κατακλειδι ειμαι χαρουμενος που εχασα απλα 60 ευρο, αυτο ηταν το μονο θετικο.. Ο λογος που ειμαι τοσο αρνητικος ειναι οτι και ΟΛΟΙ οι αλλοι που διαβασα ειναι τοσο θετικοι που απλα εκνευριζομαι..

Πληροφορίες

Ημερομηνία
October 01, 2014
Πόλη
Αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος €
60
Service Style
PSE
Φιλί
καθόλου
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Deep Throat
Extra ball
Ναι
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 November, 2014
ωραιος...τετοια κριτικη...μεμπτη και με ουσια...δεν ειχα ξαναδιαβασει !!!!!!!!!!! respect !!!!!!!!!!!!!!!
D
docrx8
14 April, 2015
Φιλαρακι εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο!! Και λιγα ειπες....... Ειμαι και εγω παθον! Απλα εγω την εδιωξα και την επομενη το πρωι εκανα και ενα ευχελαιο για καλο κακο....!!!!!
X
xmikez4
24 August, 2015
Χαχαχα στο 'να παραδωσεις πνευμα η σπερμα' ακομα γελαω.. Σωστος φιλε, τετοιες κριτικες χρειαζομαστε να μας προστατευουν.
P
paradox
24 August, 2015
join the club! Πόσες φορές ανοίγω την πόρτα και σκέφτομαι με εκνευρισμό τα 10αρια σε πρόσωπο για κοπέλες που εμφανισιακά κόβονται μετεξεταστέες... πολλοί απλά δε θέλουν να παραδεχτούν ότι πιάστηκαν κορόιδα/μαλάκες και επικεντρώνονται μόνο στα όποια θετικά και σε μια υποκειμενικότητα του τύπου "εμένα με καυλώνουν οι σαμιαμιδόσαυρες" . Εκεί έχω καταλήξει.
M
moshman
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση