Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 49 10 0.5Milfara!!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση πρόσωπο
5.0
Εμφάνιση σώμα
9.0
Συμμετοχή
9.0
Συμπεριφορά/Social time
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Η ημερομηνία ενδεικτική. Συνάντηση σε χοτελ των Β.Π. Ευτυχώς ήμουν τυχερός και τη βρήκα αμέσως στο τηλ. Εύκολη συνεννόηση. Μου εξήγησε το πρόγραμμα της και το δωράκι της και κλείστηκε το ραντεβού. Στο χοτελ άργησε να έρθει λίγα λεπτά λόγω μάλλον της απόστασης.Ανοίγει η πόρτα και περιμένει μία ψηλή αθλητική γυναίκα γύρω στα 40. Πραγματική Μιλφάρα!! Αμέσως μου σκάει γλωσσόφιλο για να σπάσει ο πάγος. Με ρίχνει στο κρεββάτι και μπαίνει για ντουζάκι. Στα του αγώνα.. Έδειξε μεγάλη όρεξη να με ικανοποιήσει.. Στοματικό πολύ καλό μπορώ να πω..deepthroat..μερικές φορές πνιγόταν κιόλας..Εκεί ήρθε και η πρώτη ανακούφιση. Λίγο τσιγάρο να γνωριστούμε και παλι στον αγώνα. Με πετάει στο κρεββάτι και με καβαλάει. Πραγματικό cowgirl! Στην ένταση της στιγμής έκανε και squirt! Τότε αναλαμβάνω εγω και τελειώνω μέσα της.
Συμπεράσματα.. Πολύ δυνατό milf..σε ξεζουμίζει..απο καθαριότητα πολύ καλή..Στα του αγώνα αξίζει όταν παίρνει αυτή πρωτοβουλίες..Αν έχεις εσυ το πάνω χέρι είναι πιο παθητική..δεν συμμετέχει και πολύ..
Για τη φωτογραφία δεν είμαι και πολύ σίγουρος..Ίσως είναι άλλης κοπέλας ή με πολύ photoshop αλλά η Μαρίνα αξίζει με χίλια. Θα τη ξαναπροτιμήσω..
Συμπεράσματα.. Πολύ δυνατό milf..σε ξεζουμίζει..απο καθαριότητα πολύ καλή..Στα του αγώνα αξίζει όταν παίρνει αυτή πρωτοβουλίες..Αν έχεις εσυ το πάνω χέρι είναι πιο παθητική..δεν συμμετέχει και πολύ..
Για τη φωτογραφία δεν είμαι και πολύ σίγουρος..Ίσως είναι άλλης κοπέλας ή με πολύ photoshop αλλά η Μαρίνα αξίζει με χίλια. Θα τη ξαναπροτιμήσω..
Πληροφορίες
Ημερομηνία
May 16, 2018
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €