Αναζήτηση

Marina Alexandra Golden Duo

January 11, 2015

User reviews

1 review
Overall rating
 
8.6
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0(1)
Εμφάνιση σώμα
 
8.5(1)
Συμμετοχή
 
9.0(1)
Συμπεριφορά/Social time
 
9.0(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.5(1)
Already have an account? or Create an account
Το καλύτερο δώρο των γιορτών!!!
Overall rating
 
8.6
Λοιπόν αρχικά θέλω να ξαναευχαριστήσω το γραφείο Golden Diamond Escort και τον MAD για αυτό το όμορφο δώρο που μου κάνανε!!!
Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο στο γραφείο για το Free Fuck και ρωτάω αν είναι διαθέσιμη η Μαρίνα ή η Αλεξάνδρα, καθώς ήθελα μία από τις δύο χωρίς κάποια σαφή προτίμηση μεταξύ τους, αφού και οι δύο είναι υπέροχες!! Και ενώ από το γραφείο μου λένε ότι και οι δύο είναι διαθέσιμες μου προτείνουν να τις πάρω duo... Όπως καταλαβαίνεται άλλο που δεν ήθελα εγώ, δέχομαι φυσικά και κανονίζουμε τη συνάντηση!!!
Ημερομηνία ενδεικτική και τα κορίτσια στην ώρα τους...Δεν θα αναλωθώ στα εξωτερικά χαρακτηριστικά των κοριτσιών μιας και υπάρχει μια πληθώρα κριτικών που αποσαφηνίζουν το εν λόγω κομμάτι πλήρως. Πάντως οι κοπέλες είναι ότι ακριβώς βλέπετε στις φωτό του γραφείου...
Τώρα για τον "αγώνα" τι περιμένετε να γράψω, όταν έχεις δύο τέτοιους κορίτσαρους στο κρεβάτι σου?!?!!
Το Μαρινάκι ως η πιο έμπειρη από τις δύο έπαιρνε τις περισσότερες πρωτοβουλίες και κατεύθυνε και την Αλεξάνδρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και η Αλεξάνδρα δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες.... Και οι δύο κοπέλες συμμετείχαν στο φουλ με φιλιά μεταξύ τους και γλειψίματα στα επίμαχα σημεία... Πίπα και από τις 2 κοπέλες σε πολύ καλό επίπεδο είτε και οι δύο μαζί είτε η μία να γλωσσοφιλιέται μαζί μου, με πολύ περιποίηση στα πέριξ!
Στα του σεξ πολύ καλά στησίματα και οι δύο χωρίς μα και μου, αλλά με πολύ καλή συμετοχή...
Στο διάλειμμα ευχάριστο social, ενώ μου κάνανε και οι δύο μαζί μασάζ..
Συμπερασματικά ήταν μια εξαιρετική συνάντηση και πώς θα μπορούσε να μην είναι αφού και οι κοπέλες ατομικά είναι πολύ καλές, ενώ με τον καιρό που θα γίνεται και η μεταξύ τους χημεία καλύτερη το duo πιστεύω θα είναι περιζήτητο... Και φυσικά εννοείται πως θα τις ξανασυναντούσα μαζί ( με την καθεμιά τους έχω βρεθεί τουλάχιστον 2 φορές και κάθε φορά είναι και καλύτερη) αφού πέρασα υπέροχα!!!
Στο σχέση/απόδοση τιμής, έβαλα 8,5 θεωρώντας πως η τιμή όταν μπει από το γραφείο θα κυμαίνεται στα πλαίσια αυτών από τα υπόλοιπα duo... Να περνάτε υπέροχα!!!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
January 01, 2015
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
Free Fuck
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
P
22 reviews
Report this review Comments (2) | Was this review helpful? 0 0