Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 25 10 0.5
0K1A5596
Call Girls 04 January, 2017 4123
Value for money
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφάνιση σώμα

7.0
Συμμετοχή

8.0
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Η Μαρίνα είναι μία κοπελίτσα petit, περίπου 25-26 χρονών, λίγο κάτω από 1.60, 47 κιλά, με μικρό στητό βυζάκι και θηλές που ανταποκρίνονται αμέσως, πεταχτό κωλαράκι (το πιο δυνατό σημείο μαζί με τα μάτια της ) συμπαθητικό μουτράκι, απαλή επιδερμίδα και περιποιημένη και μοσχομυριστή γενικά. Λίγο μαζεμένη στην αρχή μέχρι να δει τι παίζεται και μετά άνετη και φιλική. Νομίζω βγάζει και μεγαλύτερα ραντεβού καθώς όλο και κάτι θα μπορέσεις να πεις μαζί της. Σπάει ο πάγος και περνά η ώρα ευχάριστα ανάμεσα στα ...βόλια.
Αντέχει σε υψηλές ταχύτητες, δεν έχει μα και μου, θα ιδρώσει την φανέλα, αν και περισσότερο ακολουθεί και λιγότερο οδηγεί την ...κούρσα.
Από ...τεχνικής πλευράς θέλει βελτίωση η πίπα, αλλά κατά τα άλλα super! Παίρνει πιστοποίηση !! Γλωσσόφιλα φουλ, δαχτυλιάσματα, κωλοσκαμπιλάκια, ιεραποστολικά, πισωκολλητά, από πάνω, απ'το πλάϊ..όσο αντέχεις. Υγραίνεται γρήγορα και μετά σκαρφαλώνει πάνω σου και σε ξεπατώνει σε χρόνο dt. Χα χα !!
Για κάποιο λόγο μου θύμισε την Ιόλη αν και σε σχέση με εκείνη είναι πιο επικοινωνιακή και πιο ...ξέκωλο.
Μετά το top3 του γραφείου τα τελευταία 2-3 χρόνια (Αλεξία, Δήμητρα, Monica ) νομίζω έρχεται επάξια να πάρει τη θέση η Marina. Και όπως λέω στον τίτλο είναι VFM, τουλάχιστον για όσους προτιμούν τον συγκεκριμένο σωματότυπο.
Το γραφείο (το οποίο διαχρονικά το τοποθετώ στo ΤΟΠ 3 όλα αυτά τα χρόνια που εξασκώ το άθλημα) όπως πάντα άψογο. Μας έχει στηρίξει σε ...δύσκολες στιγμές.

Καλά να περνάτε!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 03, 2018
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες