Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 25 10 0.5Μαρινα,Μαρινα,Μαρινα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση πρόσωπο
8.5
Εμφάνιση σώμα
8.0
Συμμετοχή
10.0
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Σημερινη συναντηση με την Μαρινα μιας και την κυνηγουσα αρκετο καιρο μια περιοδος μια αλλαγη απο μενα τελευταια στιγμη μετα ειχε σταματησει για καποιο διστημα.Επιτελους ηρθε η στιγμη.Πετιτ μωρακι λοιπον γυρω στα 25 με 26 την εκοψα ηλικιακα.Πανεμορφα πρασινα ματια και ωραια σαρκωδη χειλια.Το κορμι της αρκετα αδυνατο αλλα οχι skinny και ωραιο τουρλωτο κωλαρακι.Στην αρχη δεν ξεκινησαμε πολυ καλα ηταν και αυτη λιγο κουμπωμενη και μεχρι να σπασει ο παγος και να της πω τι πραγματικα μου αρεσει ειχαμε μια υποτονικοτητα στις κινησεις μας.Μετα το 25αλεπτο ομως που της ειπα και καταλαβε τι μου αρεσει πηρε φωτια ολο το δωματιο και πρεπει να μας ακουσε ολο το ξενοδοχειο.Πολυ παθος πολλα γλωσσοφιλα πολλα βρωμικα παιχνιδια και αρκετες στασεις με αποκορυφωμα στo doggy που απο τι καταλαβα της αρεσει πολυ.Μπανιο στα διαλειμματα μιας και ειχαμε γινει μουσκεμα και μετα συνεχιζαμε ακαθεκτοι.Στο social πολυ φιλικη και ανοιχτη και πολυ καλη κοπελα απο τι καταλαβα.Φιληθηκαμε και δεν ηθελα ουτε ηθελε να φυγει αλλα ειχαν σπασει τα τηλεφωνα και η Μπετυ η τηλεφωνητρια πρεπει να κοντεψε να παθει εγκεφαλικο απο τι καταλαβα και μου πε.Ανανεωσαμε το ραντεβου μας για συντομα και απο τι μου πε κανει καλο ντουο με Nataly αλλα και Αλεξια.Καλα να περναμε.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
June 21, 2019
Πόλη
Αθηνα
Χώρα
Ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €