Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 38 10 0.5Μαρίνα και πάλι Μαρίνα ;)
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφάνιση σώμα
9.5
Συμμετοχή
9.0
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.5
Έχοντας ξανασυναντήσει την Μαρίνα πριν απο κάμποσο καιρό ήμουν αποφασισμένος να την ξαναδώ.Η προηγούμενη μας συνάντησει με έιχε αφήσει με πολύ θετικά αισθήματα. Η Μαρίνα είναι ένα άτομο που ξέρει λόγω εμπειρίας πως να φερθεί σε όλες τις περιπτώσεις και είναι όταν πρέπει παιχνιδιάρα και όταν πρεπει σοβαρή.
Προσπάθησα αρκετές φορές να κλείσω ραντεβού μαζί της αλλά ήταν πιο δύσκολο απο την προηγούμενη φορά γιατί ήταν σχεδόν συνέχεια κλεισμένη.Ο επιμένων όμως νικά και έτσι μετά από αρκετή συννενόηση το πολυπόθητο ραντεβού ήταν πλέον γεγονός.
Για άλλο ένα ραντεβού ήταν στην ώρα της (πράγμα που θεωρώ πολύ σημαντικό καθώς ήμουνα σκαστός), επαγγελματίας και αυτός ο υπέροχος ανθρωπος που συναντάω.
Με έχει εντυπωσιάσει ο τρόπος που σε διαβάζει και καταλαβαίνει τι και πως χωρίς πολλές οδηγίες και παραυτα είναι ανοιχτή και σε προτάσεις.
Η εμπειρία ήταν αυτό που θα λεγε κάποιος φφφ Παναγία μου.
Έχω εμπειρία απο αρκετά cg αλλά πάντα κρατάω ένα ξεχωριστό ραντεβού με τη Μαρίνα γιατί έχει αυτο το κάτι που την κάνει να διαφέρει.
Πες χημεία,πες εμπειρία καταφέρνει κ σπάει τον πάγο και την αμηχανία με τον πιο όμορφο και ευχάριστο τρόπο.
Ξεκινήσαμε με φιλιά παντού και κατεβηκε για μία πίπα αποθέωση........
Την πήρα στα 4 και μετά την έβαλα απο πάνω για να δίνει το ρυθμό..
Ο δεύτερος γύρος ήρθε μετά από ενα τσιγαράκι και πρέπει να σας πω ότι το κοριτσι έχει πολύ αντοχή.
Αν δεν ήταν για τα χρήματα και 12ωρο έιναι να την κλείσεις.
Άριστο value for money για όσους γουστάρουν gfe καταστάσεις
Τη συνιστώ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.!!
Προσπάθησα αρκετές φορές να κλείσω ραντεβού μαζί της αλλά ήταν πιο δύσκολο απο την προηγούμενη φορά γιατί ήταν σχεδόν συνέχεια κλεισμένη.Ο επιμένων όμως νικά και έτσι μετά από αρκετή συννενόηση το πολυπόθητο ραντεβού ήταν πλέον γεγονός.
Για άλλο ένα ραντεβού ήταν στην ώρα της (πράγμα που θεωρώ πολύ σημαντικό καθώς ήμουνα σκαστός), επαγγελματίας και αυτός ο υπέροχος ανθρωπος που συναντάω.
Με έχει εντυπωσιάσει ο τρόπος που σε διαβάζει και καταλαβαίνει τι και πως χωρίς πολλές οδηγίες και παραυτα είναι ανοιχτή και σε προτάσεις.
Η εμπειρία ήταν αυτό που θα λεγε κάποιος φφφ Παναγία μου.
Έχω εμπειρία απο αρκετά cg αλλά πάντα κρατάω ένα ξεχωριστό ραντεβού με τη Μαρίνα γιατί έχει αυτο το κάτι που την κάνει να διαφέρει.
Πες χημεία,πες εμπειρία καταφέρνει κ σπάει τον πάγο και την αμηχανία με τον πιο όμορφο και ευχάριστο τρόπο.
Ξεκινήσαμε με φιλιά παντού και κατεβηκε για μία πίπα αποθέωση........
Την πήρα στα 4 και μετά την έβαλα απο πάνω για να δίνει το ρυθμό..
Ο δεύτερος γύρος ήρθε μετά από ενα τσιγαράκι και πρέπει να σας πω ότι το κοριτσι έχει πολύ αντοχή.
Αν δεν ήταν για τα χρήματα και 12ωρο έιναι να την κλείσεις.
Άριστο value for money για όσους γουστάρουν gfe καταστάσεις
Τη συνιστώ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.!!
Πληροφορίες
Ημερομηνία
March 05, 2015
Πόλη
athens
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €