Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.9 29 10 0.5Tearing it up
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση πρόσωπο
7.5
Εμφάνιση σώμα
8.0
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Συμμετοχή
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Ποιότητα / Γνώσεις Μασάζ
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Η Ζωή είναι μια περίπτωση sui generis. Ως άνθρωπος αλλά και ως επαγγελματίας αφού αυτό που κάνει (και το κάνει καλά) δεν το πετυχαίνεις εύκολα στην «αγορά». Κουβαλάει μια ωραία τρέλα, μια όμορφη φιλοσοφία για τη ζωή, πράγμα που την καθιστά αυτόματα ωραία παρέα αν μη τι άλλο. Με τέτοιες θερμές συστάσεις από τον Ταζ δεν είχα κανένα ενδοιασμό απλώς η γνωριμία μαζί της άργησε λόγω του τόπου. Κολωνάκι είναι πολύ δύσκολο για μένα να κατέβω, συνήθως το αποφεύγω όπως και τους «δήθεν» μαλάκες που κυκλοφορούν σε αφθονία στον καιρό μας.
Διάλεξα όπως φαίνεται τη χειρότερη μέρα του χρόνου και τη χειρότερη ώρα για να περπατήσω (λόγω ζέστης) αλλά η απόφαση ήταν ειλημμένη και δεν υπήρχε θέμα υπαναχώρησης. ΄Ηπια 2 παγωμένες μπύρες με καλή παρέα και κίνησα κατά κει.
Έφτασα κατάκοπος και κάθιδρος. Με υποδέχθηκε με θέρμη σε ένα μικρό αλλά όμορφα διακοσμημένο χώρο και αυτό που ακολούθησε ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. To πρώτο μέρος του ραντεβού ήταν εξ ολοκλήρου μασάζ. Από χαλαρωτικό και θεραπευτικό για ταλαιπωρημένα κορμιά ως το body to body ερωτικό τάντρα. Χαλάρωσα τόσο που χρειάστηκε να καταβάλλει προσπάθεια για να με γυρίσει αλλά όταν με γύρισε… Τι να πω. Για μένα ήταν η πρώτη εμπειρία. Συνεχώς με ρωτούσε πως είμαι, αν αντέχω, αν θέλω να συνεχίσει και η απάντηση ήταν πάντα καταφατική. Και σε είχα για προχωρημένο μου είπε. Όχι της απάντησα, παραμένω ερασιτέχνης.
Λοιπόν, δεν μπορώ να το περιγράψω αυτό που ένιωσα. Ήταν πάρα πολύ ΕΝΤΟΝΟ. Δεν ξέρω πως θα μπορούσα να το περιγράψω αλλιώς. Το δεύτερο μέρος του ραντεβού που συνδύαζε ταντρικό σεξ (μόνο με χειρομαλάξεις και άλλα διάφορα) με στοματικό ήταν κάτι που με οδήγησε από την πλήρη χαλάρωση στην έντονη κορύφωση. Η Ζωή το ζει όλο αυτό και το κάνει με απίστευτη δοτικότητα και απαράμιλλη αφοσίωση. Είναι ένα πρωτόγνωρο ταξίδι όλο αυτό, από το φωτισμό και τη μουσική έως και τις κινήσεις.
Ως προς την παρουσία της λίγο πολύ υπάρχει πλήρης περιγραφή. Μιλφάρα με ιδιαίτερο πρόσωπο, αστραφτερό χαμόγελο, κορμί γυμνασμένο και πολύ ωραίο στήθος. Πρώτη φορά αλλά όχι τελευταία…
Επιστροφή Εξάρχεια, στην παρέα για να συνεχίσω με τις παγωμένες με τελείως διαφορετική ψυχολογία. Έκπληξη, το κέρασμα κινέζικου από το ξακουστό Microu lee. Συστήνεται ανεπιφύλακτα στα κομπλεξικά ανθρωπάκια μπας και ξεκολλήσουν από το βούρκο που ονομάζουν εγκέφαλο…
Διάλεξα όπως φαίνεται τη χειρότερη μέρα του χρόνου και τη χειρότερη ώρα για να περπατήσω (λόγω ζέστης) αλλά η απόφαση ήταν ειλημμένη και δεν υπήρχε θέμα υπαναχώρησης. ΄Ηπια 2 παγωμένες μπύρες με καλή παρέα και κίνησα κατά κει.
Έφτασα κατάκοπος και κάθιδρος. Με υποδέχθηκε με θέρμη σε ένα μικρό αλλά όμορφα διακοσμημένο χώρο και αυτό που ακολούθησε ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. To πρώτο μέρος του ραντεβού ήταν εξ ολοκλήρου μασάζ. Από χαλαρωτικό και θεραπευτικό για ταλαιπωρημένα κορμιά ως το body to body ερωτικό τάντρα. Χαλάρωσα τόσο που χρειάστηκε να καταβάλλει προσπάθεια για να με γυρίσει αλλά όταν με γύρισε… Τι να πω. Για μένα ήταν η πρώτη εμπειρία. Συνεχώς με ρωτούσε πως είμαι, αν αντέχω, αν θέλω να συνεχίσει και η απάντηση ήταν πάντα καταφατική. Και σε είχα για προχωρημένο μου είπε. Όχι της απάντησα, παραμένω ερασιτέχνης.
Λοιπόν, δεν μπορώ να το περιγράψω αυτό που ένιωσα. Ήταν πάρα πολύ ΕΝΤΟΝΟ. Δεν ξέρω πως θα μπορούσα να το περιγράψω αλλιώς. Το δεύτερο μέρος του ραντεβού που συνδύαζε ταντρικό σεξ (μόνο με χειρομαλάξεις και άλλα διάφορα) με στοματικό ήταν κάτι που με οδήγησε από την πλήρη χαλάρωση στην έντονη κορύφωση. Η Ζωή το ζει όλο αυτό και το κάνει με απίστευτη δοτικότητα και απαράμιλλη αφοσίωση. Είναι ένα πρωτόγνωρο ταξίδι όλο αυτό, από το φωτισμό και τη μουσική έως και τις κινήσεις.
Ως προς την παρουσία της λίγο πολύ υπάρχει πλήρης περιγραφή. Μιλφάρα με ιδιαίτερο πρόσωπο, αστραφτερό χαμόγελο, κορμί γυμνασμένο και πολύ ωραίο στήθος. Πρώτη φορά αλλά όχι τελευταία…
Επιστροφή Εξάρχεια, στην παρέα για να συνεχίσω με τις παγωμένες με τελείως διαφορετική ψυχολογία. Έκπληξη, το κέρασμα κινέζικου από το ξακουστό Microu lee. Συστήνεται ανεπιφύλακτα στα κομπλεξικά ανθρωπάκια μπας και ξεκολλήσουν από το βούρκο που ονομάζουν εγκέφαλο…
Πληροφορίες
Ημερομηνία
June 01, 2016
Πόλη
Athens
Διάρκεια Μασάζ
90 λεπτά
Τιμή €
100 €
Εξτρά €
0
Χώρος
Incall / Στο χώρο της
Τεχνική στο μασάζ
Ιδιαίτερη
Είδη massage
- Nuru massage / Body Slide Massage
- Prostate massage
- Αισθησιακό / Ερωτικό μασάζ
Happy Ending ?
Ναι / Yes
SF
southy Focker Maiden
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
06 June, 2016
Μήπως είναι εύκολο να μας δώσει κάποιος "στοιχεία" για το πού και το πως μπορούμε να ... δοκιμάσουμε τη Ζωή;;
D
dsotos
07 February, 2017
Φίλε μπορείς να μου στείλεις με πμ το τηλέφωνο της να κλείσω μασαζάκι?
M
moschopoulos
18 February, 2018
αδερφε αν σ ειναι ευκολο σε πμ το τηλ της ζωης!
Σχόλιο Αντμιν : τηλεφωνα μόνο μέσα στο φόρουμ
Σχόλιο Αντμιν : τηλεφωνα μόνο μέσα στο φόρουμ
G
giorgos-giannakas
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
29 thoughts on “Ζoi Massage Girl”
Αφήστε μια απάντηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
@patman Καλησπέρα.
Μπορώ να έχω τηλ. να κλείσω ραντεβού με την Zoi?
Καλησπέρα έχω διαβάσει τα καλύτερα και ψάχνω τρόπο να έρθω σε επικοινωνία με την Zoi για να δοκιμάσω την εμπειρία.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Και σε μένα ρε παιδιά !!!
Και σε μένα αν θες
Δες πμ (οποίος θέλει επίσης πμ ).Να είσαι καλά .
@patman Καλημερα μπορεις να μου το στειλεις
σε Ευχαριστω πολυ
Λαμπρουκος έχω το τηλέφωνο της ζωής (μου το είχε δώσει όταν την είχα συναντήσει και δούλευε σε ένα μασατζιδικο στην Καλλιθέα ).Αν θέλεις στο δίνω σε πμ (έχει και βαιμπερ ).Να είσαι καλά .
@lamproukos δεν την βρίσκω ουτε εγώ τώρα, αν πέσω πάνω στο προφιλ θα το ποστάρω.
αν δεν κανω λαθος πρεπει να δουλευει στο oasis massage
@lamproukos Αν δεν κάνω λάθος δουλεύει μέσω ΦΒ με το όνομα Tandra Zoe