Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.9 29 10 0.5Χαλάρωσα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση πρόσωπο
7.5
Εμφάνιση σώμα
7.5
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Συμμετοχή
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Ποιότητα / Γνώσεις Μασάζ
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Λοιπόν και εγώ έχω να πω ότι ήταν μία από τις καλύτερες συναντήσεις που έχω κάνει.. Από καιρό ήθελα να κάνω μασαζάκι για να χαλαρώσω λιγάκι. Οπότε και μετά από κριτικές που διάβασα εδώ μέσα είπα να δοκιμάσω. Και πέτυχα τζακ ποτ. Στο μασάζ είναι καταπληκτική . Τουλάχιστον εμένα μου άρεσε . Ήταν τόσο δυνατό για να ξεπιαστώ αλλά στην συνέχεια και τόσο ερωτικό που το απόλαυσα. Σεξ με την έννοια της διείσδυσης δεν κάναμε αλλά κατάφερε να με κορυφώσει δια διαφορετικά. Με τρόπο και ένταση που δεν έχω ξανανιώσει.... Όταν αφεθείς στα χέρια της χάνεις τον μπόυσουλα. Δεν θα μπω σε περιγραφές αλλά αξίζει τον κόπο να δοκιμαστεί ιδιαίτερα από εκέινουσ που θα ήθελαν και ένα καλό μασαζ.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
November 24, 2016
Πόλη
Αθήνα
Διάρκεια Μασάζ
60
Τιμή €
70
Εξτρά €
0
Χώρος
Incall / Στο χώρο της
Τεχνική στο μασάζ
ταντρα
Είδη massage
- Nuru massage / Body Slide Massage
- Αισθησιακό / Ερωτικό μασάζ
Happy Ending ?
Ναι / Yes
P
Σχόλια
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
29 thoughts on “Ζoi Massage Girl”
Αφήστε μια απάντηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
@patman Καλησπέρα.
Μπορώ να έχω τηλ. να κλείσω ραντεβού με την Zoi?
Καλησπέρα έχω διαβάσει τα καλύτερα και ψάχνω τρόπο να έρθω σε επικοινωνία με την Zoi για να δοκιμάσω την εμπειρία.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Και σε μένα ρε παιδιά !!!
Και σε μένα αν θες
Δες πμ (οποίος θέλει επίσης πμ ).Να είσαι καλά .
@patman Καλημερα μπορεις να μου το στειλεις
σε Ευχαριστω πολυ
Λαμπρουκος έχω το τηλέφωνο της ζωής (μου το είχε δώσει όταν την είχα συναντήσει και δούλευε σε ένα μασατζιδικο στην Καλλιθέα ).Αν θέλεις στο δίνω σε πμ (έχει και βαιμπερ ).Να είσαι καλά .
@lamproukos δεν την βρίσκω ουτε εγώ τώρα, αν πέσω πάνω στο προφιλ θα το ποστάρω.
αν δεν κανω λαθος πρεπει να δουλευει στο oasis massage
@lamproukos Αν δεν κάνω λάθος δουλεύει μέσω ΦΒ με το όνομα Tandra Zoe