Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.9 29 10 0.5Tantra Zoe
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση πρόσωπο
6.5
Εμφάνιση σώμα
7.0
Συμπεριφορά/Social time
9.5
Συμμετοχή
6.5
Καθαριότητα κοπέλας
9.5
Ποιότητα / Γνώσεις Μασάζ
7.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.5
Eπίσκεψη στο χώρο της Zωής πρόσφατα πριν τα Xριστούγεννα. Eίναι η 3 φορά που τη βλέπω, πρώτη φορά στον δικό της χώρο!
Φοβερή επικοινωνία, ευγένια με στόχο να κάνει τον πελάτη να αισθανθεί άνετα στο χώρο της. Ξεκινάει με τι είδος μασσάζ θες και τι υπηρεσία ψάχνεις να προσαρμώσει το χρόνο της ανάλογα. Eπέλεξα το ταντρικό μασσάζ που το κάνει υπέρωχα. Σώμα φοβερό για την ηλικία της (γύρω στα 40), ελληνίδα, με φοθσκομένο στήθος αλλά πολύ καλό στη αφή.
Ένα μόνο παράπονο της συνάντησης, ήταν τόσο ωραίο το μασσάζ που πέρασε ο χρόνος και δεν πρόλαβα να απολαύσω όλες την υπηρεσίες της οπότε μείναμε στη φραπεδιά. Θα επισκευτώ σύντομα ξανά να πάρουμε αυτό που δεν πήραμε. Δικό μου το λάθος προς αποφυγίν παρεξήγησης που δεν κίνησα τα νήματα νωρίτερα.
Φοβερή επικοινωνία, ευγένια με στόχο να κάνει τον πελάτη να αισθανθεί άνετα στο χώρο της. Ξεκινάει με τι είδος μασσάζ θες και τι υπηρεσία ψάχνεις να προσαρμώσει το χρόνο της ανάλογα. Eπέλεξα το ταντρικό μασσάζ που το κάνει υπέρωχα. Σώμα φοβερό για την ηλικία της (γύρω στα 40), ελληνίδα, με φοθσκομένο στήθος αλλά πολύ καλό στη αφή.
Ένα μόνο παράπονο της συνάντησης, ήταν τόσο ωραίο το μασσάζ που πέρασε ο χρόνος και δεν πρόλαβα να απολαύσω όλες την υπηρεσίες της οπότε μείναμε στη φραπεδιά. Θα επισκευτώ σύντομα ξανά να πάρουμε αυτό που δεν πήραμε. Δικό μου το λάθος προς αποφυγίν παρεξήγησης που δεν κίνησα τα νήματα νωρίτερα.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
December 22, 2016
Πόλη
Aθηνα
Διάρκεια Μασάζ
60 λεπτά
Τιμή €
70 ευρώ
Χώρος
Incall / Στο χώρο της
Τεχνική στο μασάζ
Tαντρα
Είδη massage
- Nuru massage / Body Slide Massage
- Prostate massage
Happy Ending ?
Ναι / Yes
S
Σχόλια
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
29 thoughts on “Ζoi Massage Girl”
Αφήστε μια απάντηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
@patman Καλησπέρα.
Μπορώ να έχω τηλ. να κλείσω ραντεβού με την Zoi?
Καλησπέρα έχω διαβάσει τα καλύτερα και ψάχνω τρόπο να έρθω σε επικοινωνία με την Zoi για να δοκιμάσω την εμπειρία.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Και σε μένα ρε παιδιά !!!
Και σε μένα αν θες
Δες πμ (οποίος θέλει επίσης πμ ).Να είσαι καλά .
@patman Καλημερα μπορεις να μου το στειλεις
σε Ευχαριστω πολυ
Λαμπρουκος έχω το τηλέφωνο της ζωής (μου το είχε δώσει όταν την είχα συναντήσει και δούλευε σε ένα μασατζιδικο στην Καλλιθέα ).Αν θέλεις στο δίνω σε πμ (έχει και βαιμπερ ).Να είσαι καλά .
@lamproukos δεν την βρίσκω ουτε εγώ τώρα, αν πέσω πάνω στο προφιλ θα το ποστάρω.
αν δεν κανω λαθος πρεπει να δουλευει στο oasis massage
@lamproukos Αν δεν κάνω λάθος δουλεύει μέσω ΦΒ με το όνομα Tandra Zoe