Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.9 29 10 0.5Πρώτη φορά αλλά όχι τελευταία φορά με τη Ζωή
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφάνιση σώμα
9.5
Συμπεριφορά/Social time
9.5
Συμμετοχή
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Ποιότητα / Γνώσεις Μασάζ
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Τηλεφωνάκι και κανονίσαμε ραντεβού. Της έστειλα μήνυμα για να ανοίξει την πόρτα. Ο χώρος δεν με εντυπωσίασε, λίγο μικρός και η διακόσμιση περίεργη. Η Ζωή είνια πολύ ζεστό κορίτσι και προσπαθεί να σε κάνεις να αισθανθείς άνετα στον χώρο της. Δεν είναι μικρή (35-40) αλλά έχει πολύ καλό σώμα. Στο προσωπο είναι ΟΚ αλλά η προσωπικότητά της υπερκαλύπτει κάθε έλειψη.
Ξεκινήσαμε με ένα βαθύ μασάζ που στη σνέχεια εξελίχθηκε σε ταντρικό/ερωτικό με πολύ πάθος και φροντίδα. Τελείωσα με μια ωραία πιπα όπως ακριβώς της ζήτησα. Χωρις βιασύνες με φρόντισε να ετοιμαστώ, ντουσάκι και πίσω στην καθημερηνότητα.
Εν κατακλείδι, η Ζωή είναι ένα ζεστό και ευχάριστο κορίτισι με πολύ καλύ τεχνική στο μασάζ. Ίσως αν ο χώρος ήταν πιο περιποιημένος να έκανε καλυτερη εντύπωση. Στα 100 ευρώ για 90' είναι μια τίμια επιλογή.
Ξεκινήσαμε με ένα βαθύ μασάζ που στη σνέχεια εξελίχθηκε σε ταντρικό/ερωτικό με πολύ πάθος και φροντίδα. Τελείωσα με μια ωραία πιπα όπως ακριβώς της ζήτησα. Χωρις βιασύνες με φρόντισε να ετοιμαστώ, ντουσάκι και πίσω στην καθημερηνότητα.
Εν κατακλείδι, η Ζωή είναι ένα ζεστό και ευχάριστο κορίτισι με πολύ καλύ τεχνική στο μασάζ. Ίσως αν ο χώρος ήταν πιο περιποιημένος να έκανε καλυτερη εντύπωση. Στα 100 ευρώ για 90' είναι μια τίμια επιλογή.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
December 14, 2016
Πόλη
Αθήνα
Διάρκεια Μασάζ
1,5 ώρα
Τιμή €
100
Χώρος
Incall / Στο χώρο της
Τεχνική στο μασάζ
Tantric
Είδη massage
- swedish massage
- Αισθησιακό / Ερωτικό μασάζ
Happy Ending ?
Ναι / Yes
D
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
07 February, 2017
Φίλε μπορείς να μου στείλεις με πμ το τηλέφωνο της να κλείσω μασαζάκι?
M
moschopoulos
15 June, 2017
φιλαρακι και εγω θα ηθελα το τηλ!
G
giorgos-giannakas
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
29 thoughts on “Ζoi Massage Girl”
Αφήστε μια απάντηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
@patman Καλησπέρα.
Μπορώ να έχω τηλ. να κλείσω ραντεβού με την Zoi?
Καλησπέρα έχω διαβάσει τα καλύτερα και ψάχνω τρόπο να έρθω σε επικοινωνία με την Zoi για να δοκιμάσω την εμπειρία.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Και σε μένα ρε παιδιά !!!
Και σε μένα αν θες
Δες πμ (οποίος θέλει επίσης πμ ).Να είσαι καλά .
@patman Καλημερα μπορεις να μου το στειλεις
σε Ευχαριστω πολυ
Λαμπρουκος έχω το τηλέφωνο της ζωής (μου το είχε δώσει όταν την είχα συναντήσει και δούλευε σε ένα μασατζιδικο στην Καλλιθέα ).Αν θέλεις στο δίνω σε πμ (έχει και βαιμπερ ).Να είσαι καλά .
@lamproukos δεν την βρίσκω ουτε εγώ τώρα, αν πέσω πάνω στο προφιλ θα το ποστάρω.
αν δεν κανω λαθος πρεπει να δουλευει στο oasis massage
@lamproukos Αν δεν κάνω λάθος δουλεύει μέσω ΦΒ με το όνομα Tandra Zoe