Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.9 29 10 0.5Κολωνάκι - Πυραυλάκι
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφάνιση σώμα
8.5
Συμπεριφορά/Social time
8.5
Συμμετοχή
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Ποιότητα / Γνώσεις Μασάζ
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.5
Η συνηθεια που έγινε λατρεία. Το λαδάκι της ζωής που το μυρίζεις όλη την υπόλοιπη μέρα. Η μαεστρική της πίπα και τα χεράκια της που παίζουν παντού και σε ταξιδεύουν. Ηταν η 3η φορά που πήγαινα, αρχιζω και το ψήνω να πάω και την κοπέλα μου εκεί για τρίο. Η γκόμενα είναι άπαικτη και αμα ξεμπλοκάρεις και σταματησεις τα μη, θα σου τα δώσει όλα γενναιόδωρα. Με σαλτάρουν τα μπούτια της κ το γατάκι της , μου αρέσει που δεν κολάει πουθενά και σε περιποιείται αμα το feedback που της δίνεις είναι θετικό. Δεν έχω να γράψω πολλά αφού οπως είπα πήγαινα τρίτη φορά και έφυγα γεμάτος , με εμφανή δυσκολία να κατέβω τα σκαλιά 100 μέτρα πιο μπροστά, λολ! Οπωσδήποτε value for money
Πληροφορίες
Ημερομηνία
June 02, 2017
Πόλη
Χαβουζα
Διάρκεια Μασάζ
60'
Τιμή €
70
Χώρος
Incall / Στο χώρο της
Τεχνική στο μασάζ
Απαικτη
Είδη massage
- Prostate massage
- Αισθησιακό / Ερωτικό μασάζ
Happy Ending ?
Ναι / Yes
P
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
06 June, 2017
2 κριτικες;; καρφωνεσαι!
A
arhs2
06 June, 2017
Αυτό που έγραψες για τρίο με την κοπέλα σου, αν έχεις δυνατότητα κανόνισέ το. Λίγο αν το γουστάρει η δικιά σου, ή αν είναι έστω πρόθυμη να δοκιμάσει, δεν μπορείς να φανταστείς τι έχει να γίνει!!!
T
taz7
P
patouses
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
29 thoughts on “Ζoi Massage Girl”
Αφήστε μια απάντηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
@patman Καλησπέρα.
Μπορώ να έχω τηλ. να κλείσω ραντεβού με την Zoi?
Καλησπέρα έχω διαβάσει τα καλύτερα και ψάχνω τρόπο να έρθω σε επικοινωνία με την Zoi για να δοκιμάσω την εμπειρία.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Και σε μένα ρε παιδιά !!!
Και σε μένα αν θες
Δες πμ (οποίος θέλει επίσης πμ ).Να είσαι καλά .
@patman Καλημερα μπορεις να μου το στειλεις
σε Ευχαριστω πολυ
Λαμπρουκος έχω το τηλέφωνο της ζωής (μου το είχε δώσει όταν την είχα συναντήσει και δούλευε σε ένα μασατζιδικο στην Καλλιθέα ).Αν θέλεις στο δίνω σε πμ (έχει και βαιμπερ ).Να είσαι καλά .
@lamproukos δεν την βρίσκω ουτε εγώ τώρα, αν πέσω πάνω στο προφιλ θα το ποστάρω.
αν δεν κανω λαθος πρεπει να δουλευει στο oasis massage
@lamproukos Αν δεν κάνω λάθος δουλεύει μέσω ΦΒ με το όνομα Tandra Zoe