Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.9 29 10 0.5Ξέρει καλά τη δουλειά της
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφάνιση σώμα
8.0
Συμπεριφορά/Social time
9.5
Συμμετοχή
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
9.5
Ποιότητα / Γνώσεις Μασάζ
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.5
Την προηγούμενη εβδομάδα αποφάσισα να γευτώ τις υπηρεσίες της Ζωής.
Λόγω έλλειψης χρόνου αποφάσισα να πάρω το 30λεπτο πρόγραμμα. Εύκολη συνεννόηση με τη Ζωή βρέθηκα στο χώρο της στο Κολωνάκι μια βολική ώρα.
Ο χώρος μέτριος αλλά προσφέρει τα απαραίτητα (χαμηλό φωτισμό, ντουζάκι κλπ). Όπως έχουν ξαναγράψει και άλλοι είναι λίγο δύσκολο να το βρεις την πρώτη φορά και το παρκινγκ μάλλον εφιάλτης.
Μέσα όμως στο διαμερισματάκι απολαμβάνεις την επαγγελματική εξήγηση της Ζωής για το τι μπορείς και τι δεν μπορείς να περιμένεις και κατόπιν τις όμορφες υπηρεσίες της που προς τιμήν της τις προσαρμόζει στο τι θέλει ο πελάτης. Πολύ ζεστός και φιλόξενος άνθρωπος σε κάνει από το πρώτο λεπτό να νιώσεις όμορφα.
Εγώ πήρα καταρχήν μασάζ αισθησιακό - body to body το οποίο και απόλαυσα πραγματικά και στο τέλος πίπα (πολύ καλή) με τελείωμα σε πρόσωπο, στόμα, σώμα γενικώς που το ευχαριστήθηκα.
Πέρασα όμορφα και σίγουρα θα ξαναπάω με περισσότερη άνεση χρόνου για το πλήρες (1,5 ώρα) πρόγραμμα.
Λόγω έλλειψης χρόνου αποφάσισα να πάρω το 30λεπτο πρόγραμμα. Εύκολη συνεννόηση με τη Ζωή βρέθηκα στο χώρο της στο Κολωνάκι μια βολική ώρα.
Ο χώρος μέτριος αλλά προσφέρει τα απαραίτητα (χαμηλό φωτισμό, ντουζάκι κλπ). Όπως έχουν ξαναγράψει και άλλοι είναι λίγο δύσκολο να το βρεις την πρώτη φορά και το παρκινγκ μάλλον εφιάλτης.
Μέσα όμως στο διαμερισματάκι απολαμβάνεις την επαγγελματική εξήγηση της Ζωής για το τι μπορείς και τι δεν μπορείς να περιμένεις και κατόπιν τις όμορφες υπηρεσίες της που προς τιμήν της τις προσαρμόζει στο τι θέλει ο πελάτης. Πολύ ζεστός και φιλόξενος άνθρωπος σε κάνει από το πρώτο λεπτό να νιώσεις όμορφα.
Εγώ πήρα καταρχήν μασάζ αισθησιακό - body to body το οποίο και απόλαυσα πραγματικά και στο τέλος πίπα (πολύ καλή) με τελείωμα σε πρόσωπο, στόμα, σώμα γενικώς που το ευχαριστήθηκα.
Πέρασα όμορφα και σίγουρα θα ξαναπάω με περισσότερη άνεση χρόνου για το πλήρες (1,5 ώρα) πρόγραμμα.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
December 06, 2017
Πόλη
ΑΘηνα
Διάρκεια Μασάζ
30
Τιμή €
50
Χώρος
Incall / Στο χώρο της
Τεχνική στο μασάζ
Πολύ καλή
Είδη massage
Αισθησιακό / Ερωτικό μασάζ
Happy Ending ?
Ναι / Yes
P
Σχόλια
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
29 thoughts on “Ζoi Massage Girl”
Αφήστε μια απάντηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
@patman Καλησπέρα.
Μπορώ να έχω τηλ. να κλείσω ραντεβού με την Zoi?
Καλησπέρα έχω διαβάσει τα καλύτερα και ψάχνω τρόπο να έρθω σε επικοινωνία με την Zoi για να δοκιμάσω την εμπειρία.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Και σε μένα ρε παιδιά !!!
Και σε μένα αν θες
Δες πμ (οποίος θέλει επίσης πμ ).Να είσαι καλά .
@patman Καλημερα μπορεις να μου το στειλεις
σε Ευχαριστω πολυ
Λαμπρουκος έχω το τηλέφωνο της ζωής (μου το είχε δώσει όταν την είχα συναντήσει και δούλευε σε ένα μασατζιδικο στην Καλλιθέα ).Αν θέλεις στο δίνω σε πμ (έχει και βαιμπερ ).Να είσαι καλά .
@lamproukos δεν την βρίσκω ουτε εγώ τώρα, αν πέσω πάνω στο προφιλ θα το ποστάρω.
αν δεν κανω λαθος πρεπει να δουλευει στο oasis massage
@lamproukos Αν δεν κάνω λάθος δουλεύει μέσω ΦΒ με το όνομα Tandra Zoe