Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 6 10 0.5
Call Girls 09 January, 2021 1672
αλλο περιμενα αλλο πηρα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
μιας και την βαλατε για τον φιλο το αλμαζερ να σας πω κι εγω την εμπειρια μου.ιουνιος το προηγουμενο καλοκαιρι.το ραντεβου κλειστηκε μεσο του γκρικ εσκορτ(αυτο το πρακτορειο που εχω βαλεο κριτικη οτι δεν στελνει ποτε τα κοριτσια που εχει στις φωτο για το απλουστατο λογω οτι δεν υπαρχουν)φυσικα αλλη περιμενα και αλλη ηρθε.οταν την ειδα με μαγνητισαν τα ματια της.εχει πολυ ομορφο προσωπο και γενικα ηταν πιπινακι.μια εβδομαδα στη δουλεια τοτε απο οτι μου ειπε ηταν πολυ μαγκωμενη και αγχωμενη οταν ανοιξα την πορτα και με ρωτησε ευγενικα αν μου αρεσε και αν θα την κρατουσα.την επιασα ευγενικα απο το χερι και την συνοδευσα στο δωματιο.λιγο κουβεντουλα και ποτακι να ηρεμησει.ομορφη κοπελα τοτε μαλλον ειχε αδυνατισει προσφατα η απο εγκυμοσυνη ειχε χαλαρη κοιλιτσα και οχι ιδιαιτερα στητο στηθος για την ηλικια της που δεν την εκανα πανω απο 20.μαγκωμενη στην αρχη μεχρι που την εγλυψα και μετα εγινε της πουτανας.κωλο δεν εδινε τοτε η δεν ηθελε να μου δωσει.μετα απο καιρο την ειδα να βγαινει μονη της.δεν την εχω ξαναπαρει.για μενα παντως θα περασετε καλα.δενεχω διαβασει την κριτικη του αλμαζερ αλλα νομιζω οτι και αυτος περασε καλα

Πληροφορίες

Ημερομηνία
October 16, 2011
Πόλη
πειραιας
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €
400
Service Style