Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 6 10 0.5
Call Girls 09 January, 2021 1672
Εν τούτο Νίκα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση πρόσωπο
 
9.5
Εμφάνιση σώμα
 
9.0
Συμμετοχή
 
9.0
Συμπεριφορά/Social time
 
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
4.0
Απογευματάκι με τρελές κάυλες και μιας και τα σιγουράκια ήταν reserve είπα να δοκιμάσω την τύχη μου με κάτι νέο. Το izabellaonline το είχα ακουστά αλλά δεν είχα ασχοληθεί λόγο του κόστους. Είπα όμως να κάνω την υπέρβαση καθώς με έτρωγε να γνωρίσω την Nika.
Συνεννόηση τέλεια υπηρεσίες τιμές ώρα μέρος κτλ.
Το όνομα ξενίζει αλλά μιλάει πολύ καλά τα ελληνικά και έχει πολύ sexy γερμανική προφορά που εμένα προσωπικά με τρελαίνει.
Νεαρό κορίτσι με εφηβικό σώμα, έχει ενισχύσει το στήθος πρόσφατα αλλά τίποτα το υπερβολικό. Της πάει πολύ, όπως και τα ταττου της. Πολύ όμορφη κοπέλα με βλέμμα που καθηλώνει.
Μπήκε λίγο κουμπωμένη στο δωμάτιο με αρκετό τρακ αλλά ο πάγος έσπασε μετά από λίγο και κάναμε μαζί ντουζάκι. Δέχεται αδιαμαρτύρητα την περιποίηση την οποία απολαμβάνει και ανταποδίδει με το παραπάνω. Ενώ στο sex επιδεικνύει αντοχές άξιες βετεράνου παρά του νεαρού της ηλικίας της.
Μπορείς να μιλήσεις άνετα για ότι θέλεις πάντα ευγενική και γλυκιά ενώ με ξένισε που με ρώτησε αν μπορεί να πάει στο ντουζ μετά από τον 1ο γύρο.
Σε γενικές γραμμές η Νίκα είναι ένα πολύ ωραίο κορίτσι που αν και γερμανίδα στο sex βγάζει μεσογειακό ταπεραμέντο.
Αν θα την ξαναέπαιρνα; Δεν ξέρω η τιμή για απλό σεξ είναι σίγουρα πολύ καλή αλλά με τα έξτρα ανεβαίνει πολύ. Θεωρώ πως το extra ball πρέπει να είναι μέσα στην ώρα.

ΥΓ: Φιλή δεν χάρηκα λόγο οδοντιατρικής επέμβασης.
ΥΓ2: Anal ζήτησα αλλά αν και προσφέρει δεν βοηθούσε το μέγεθος.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
December 10, 2012
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
130
Εξτρά €
40
Service Style
GFE
Φιλί
Χώρις γλώσα
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Ναι
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα..
Ηλικία Πελάτη
35
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Ελεύθερος
Σχέση Πελάτη / Escorts
1-6 escorts τον χρόνο
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 1

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Αφήστε μια απάντηση