Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 4 10 0.5
Call Girls 22 March, 2015 890
Η γλυκια μελινα...
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

7.5
Συμπεριφορά/Social time

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Κυριακη και ειχα πολλες καυλες και ετσι πηγα στο πορνοχοτελ να ξεδωσω λιγο.εδω και καποιες μερες ειχα δει φωτογραφιες της μελινας και μου αρεσε ηφατσουλα αυτη.πηρα τηλεφωνο στο γραφειο και ευκολα κανονισα να ερθει η καυλοφατσα.κανω ντουζακι και πινωντας το ποτακι μου περιμενω..μετα απο 30 λεπτα χτυπαει η πορτα ,ανοιγω και μπαινει ενα ψηλο κοριτσι γυρω στα 25 με πρασινες ματαρες,ξανθα μαλλια φωροντας ενα ροζ φορεμα τοσο κοντο που με καυλωσε το πουτανακι.φιλακι και παει για μπανακι βγαινει και αρχιζουμε χαδακια
69 ωραια ηταν γιατι κανει πιπα απαλη και γλυφει και τα αρχιδιΑ.δν αντεξα και εχυσα στο γλυκο καυλοπρωσοπο της .δεν τα πηρε στο στομα αλλα δεν με πειραξε γιατι τελειωσα στο πρωσοπο παντου.δειαλιμα για ενα ντουζ και καναμε τσιγαρακι αγκαλια χα χα ενοιωσα λες και ηταν η κοπελα μου,αρχιζουμε παλι να χαμουρευομαστε εχει ωραιο και απαλο δερμα και ετσι μου σηκωθηκε παλι..την ανεβαζω αποπανω μου και αρχιζει να κουνιεται και να με κοιταει καυλιαρικα,μετα την γυρναω στα τεσσερα και βλεπωντας τν κολο της τελειωσα μεσα της.ντουζακι τσιγαρακι,καπνιζει η μελινα και κουβεντουλα δν βιαζοταν ειναι καλη στο σοσιαλ και ηρεμη κοπελα.επρεπε να φυγει ομως γιατι ειχε περασει μια ωρα και δεκα λεπτα.με φιλησε και εφυγε,ηταν μια ευχαριστη εμπειρια,θα την ξαναεβλεπα ανετα.αυτα και απο μενα .ευχαριστω .

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 05, 2015
Πόλη
αθηνα
Χώρα
ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €